observatii:
1. 4-2-3-1 e un sistem de kkt.
2. Dayro Moreno a fost adus degeaba daca e pus sa joace pe postul lui Dica.
3. Care e postul lui Dica?Care e rolul lui in teren? Ori joaca extrema stanga ori joaca atacant.Nu are ce cauta mijlocas ofensiv sau mijlocas central.E prea lent ca sa fie coordonator.
4. Ovidiu Petre si Lovin tin foarte bine mijlocul.Recupereaza mult si ajuta mult apararea.
5. Plesan ar trebui sa joace langa Ovidiu Petre si Radoi sau Lovin intr-un sistem cu 3 mijlocasi.Da pase pe jos, intra in combinatii, e mult mai playmaker ca Dica.
6. Doar pentru ca un jucator e de profil ofensiv nu inseamna ca poate sa si construiasca.In prima repriza am jucat cu Dica,Banel si Surdu la contructie si am jucat prost.In a 2a repriza cu Neaga,Mandoza,Dayro Moreno si Habibou am jucat la fel.Constructia trebuie lasata in seama jucatorilor ca Plesan.Ceilalti sa stea la "pomene" ca sa dea gol!
7. In afara de Zapata, noi nu avem portar. Un mare rahat s-a intamplat in aceasta iarna.Hamutovski era liber de contract si in loc sa fie adus aici, s-a dus in Liga a2a din austria.Cernea si Vatca ar trebui vanduti.Cu Zapata si Hamutovski am fi fost blindati pentru postul de portar.
8. Sper ca Lacatus sa fii experimentat in acest meci si ca pana la sfarsitul perioadei de pregatire sa aleaga o echipa care sa joace!