FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Esec si duminica

«12345»
dax4720.01.2008 11:59

Hai Steaua ! Hai Romania ! Ciucanii nu se considera romani, ci unguri. Ei joaca si in campionatul Ungariei, care este tratat ca principal, si campionatul Romaniei pentru ei e secundar. Isi programeaza meciurile in functie de campionatul Ungariei. Asa ca,Forza Romania ! Forza Steaua !

E 2-1 in min 17 (2-0 anterior).

st_194720.01.2008 16:19

la 1-0 pentru noi ne-a anulat un gol valabil..

john_8620.01.2008 16:32

greco, Steaua nu numai ca a reusit sa nu primeasca gol cu 2 oameni mai putin pe gheata, ci a si inscris golul de 2-0.

Szintiboy20.01.2008 17:21

Ce sa intimplat?Nu cumva a pierdut echipa voastra?Echipa voastra e Steaua si nu Romania!!!!Asa ca voi strigati Hai Steaua si nu hai Romania pentru ca in echipa Steaua sunt cam multi ucraineni si sunt si un slovac asa ca Hai Steaua,nici noi nu strigam Hai Ungaria ca n-avem nici o treaba cu Ungaria pentru ca traim is Romania si noi strigam HAI SPORTLUB!!!!!!!!!!!!!

dee20.01.2008 17:21

Nu m-a intristat atat de mult rezultatul de azi, venit pe fondul unui joc pragmatic al ciucanilor, cat tribunele jenant de goale! Ma pun in locul hocheistilor, cred ca deja s-au resemnat sa fie intampinati la fiecare meci de tribune goale, atmosfera rece, indiferenta. Cine ar mai avea chef sa 'lupte' in conditiile astea, fie si impotriva Ciucului?!

john_8620.01.2008 17:27
Ce sa intimplat?Nu cumva a pierdut echipa voastra?Echipa voastra e Steaua si nu Romania!!!!HAJRA SPORTCLUB!!!!!!!!!!!Asa ca voi strigati Hai Steaua si nu hai Romania pentru ca in echipa Steaua sunt cam multi ucraineni si sunt si un slovac asa ca Hai Steaua,nici noi nu strigam Hai Ungaria ca n-avem nici o treaba cu Ungaria pentru ca traim is Romania si noi strigam HAJRA SPORTLUB!!!!!!!!!!!!!

cum drq spui ca nu aveti nici o treaba cu ungaria???

hajra sigur nu e un cuvant romanesc, nu? si nu am auzit nici o scandare in limba romana din partea voastra

st_194720.01.2008 17:28
Ce sa intimplat?Nu cumva a pierdut echipa voastra?Echipa voastra e Steaua si nu Romania!!!!HAJRA SPORTCLUB!!!!!!!!!!!Asa ca voi strigati Hai Steaua si nu hai Romania pentru ca in echipa Steaua sunt cam multi ucraineni si sunt si un slovac asa ca Hai Steaua,nici noi nu strigam Hai Ungaria ca n-avem nici o treaba cu Ungaria pentru ca traim is Romania si noi strigam HAJRA SPORTLUB!!!!!!!!!!!!!

"Hajra" ? ne scutesti,te rog frumos?[:X]

yo_marius20.01.2008 17:55

daca ai fi fost atent ai fi observat ca nu s-a strigat "Romania" decat de 2-3 ori...in rest numai Steaua!!!

si cum ne zici tu ca strigati "hai SC" cand tot ce urlati,urlati in pasareasca aia nasoala de-i zice maghiara....

au tot respectul meu cei care au venit de la Ciuc pentru a sustine echipa lor,dar (un MARE dar) sunt extraordinar de deranjante scandarile in pasareasca!!!

sunteti romani,vorbiti romaneste(cel putin atunci cand vreti),traiti si munciti in Romania!!! ce va opreste sa scandati in romana???daca nu va simtiti romani plecati dracu' in "no man's land"-ul de-i zice "unguria"(desi nu cred ca va primesc aia acolo)

Jony_stelist20.01.2008 17:59

Vai cati draci am avut azi, domane, cat drespre cui nu-i convine ca nu s-a strigat, e usor sa vorbesti din fata pc-ului....mereu e asa.Oricum tin sa ii felicit pe grupul de 5-6 suporteri de la tribuna care in ultima repriza au cantat (chiar urlat in unele momente)

Jocul s-a pierdut(parerae mea) in momentul in care s-a scos portarul din poarta si am ramas descoperiti, nu prea am inteles treaba asta(chestia e ca asta a fost primul meu meci live, da o sa revin)

Szintiboy20.01.2008 18:08

Bine,atunci raman la HAI SPORTCLUB,si la Sportclub sunt jucatori slovaci dar noi nu strigam Hai Slovacia si nici Hai Ungaria,dupa parerea mea sa ramanem langa sport si sa lasam politica ca orcum eu nam nici o treaba cu politica.Orcum eu sunt Stelist la fotbal, forzateaua

john_8620.01.2008 18:18

mda. cred ca nu numai politica iti este straina, ci si Steaua si stelismul in general. ai facut o afirmatie care mi-a starnit rasul, ca esti stelist la fotbal. nu prea cred ca se poate asta si nu asta inseamna sa fii stelist. la fotbal tii cu Steaua, la handbal cu Dinamo, iar la hochei cu sport club miercurea ciuc, nu?

Szintiboy20.01.2008 18:29

da ce daca locuiesc in m-ciuc eu nam voie sa fiu stelist?hochei e hochei si fotbal e fotbal nu? fular-campionii tu tii numai cu Steaua?nai nici o echipa in lume cu care mai tii? :steagcruce:

john_8620.01.2008 18:41

poti sa fii stelist din orice colt al lumii ai fi, dar Steaua e Steaua si la fotbal, si la hochei, si la hanbal, si la rugby, si la polo... Tot Steaua, tot clubul sportiv al armatei, aceiasi suporteri, aceleasi culori, aceleasi sentimente... Si da, nu mai tin cu nimeni din lume in afara de Steaua. adica mai simpatizez cu cate o echipa de prin alta tara, dar la un esec al echipei respective raman total indiferent.

p.s. simpatizez cu acele echipe doar cand joc la pariuri pe ele.

in rest numai si numai Steaua, indiferent de sportul in care este implicata!

O singura echipa in sufletul meu...

11220.01.2008 19:27

Sa nu va supere ce scriu acum ...ati pierdut ca prostii ( cu p mare) un meci care l-ati avut in mana . Ati dominat primele 2 reprize ....a 3-a parca SC a jucat magarusul cu voi .

Zicea cineva ca n-a inteles faza cu portaru din cauza ca e primul lui meci ...stai linistit , nici n-aveai ce sa intelegi . Ori catrinoi si gliga sunt dusi cu capu' ori au vrut sa primeasca gol . E cu siguranta cea mai penibila faza a campionatului .

Noul jucator...emeliyanenko ...a facut un meci bun .

Arbitraj .....varza . La Gergely ma asteptam sa fie depasit , dar la Lascar in niciun caz . Ati avut gol valabil cu siguranta .

yo_marius20.01.2008 19:37
Ori catrinoi si gliga sunt dusi cu capu' ori au vrut sa primeasca gol . E cu siguranta cea mai penibila faza a campionatului .

Arbitraj .....varza . La Gergely ma asteptam sa fie depasit , dar la Lascar in niciun caz . Ati avut gol valabil cu siguranta .

deci,din limitata mea cultura in ale hocheiului eu am vazut putin altfel acea faza stimate domn 112.

iata deci cum am vazut eu: in acel moment se juca 4-4 pe gheatza,Steaua era condusa cu un gol,era ultima repriza.....in principiu,asa se procedeaza atunci cand vrei sa fortezi un gol.....fara portar jucam 5-4 si puteam marca.golul primit era un risc stiut si asumat de Gliga!!!

or,pana la a spune ca e cea mai penibila faza din campionat e cale lunga!!!

si inca ceva stimate 112,scoaterea portarului pentru a avea superioritate in treimea adversa e o practica uzuala in hochei,ma mir de mirarea dvs.

john_8620.01.2008 19:39

da, am pierdut cu prea mare lejeritate... Steaua a inceput bine, a dat golul al doilea in conditiile in care avea 2 jucatori eliminati iar scmc evolua in formatie completa. in a 3 a repriza au fost de nerecunoscut, eu cred ca pe fondul oboselii, sa tinem cont ca avem in echipa si jucatori care au 40 de ani....

11220.01.2008 19:42

da e o practica desa ...dar asta in ultimele 2 minute de joc ale meciului .

si daca vei juca nhl08 pe calculator vei vedea ca mereu echipa adversa isi va scoate portaru ...dara asta se intampla cu 1 / 1,5 min inainte de final .

si totusi era 4-4 ...un scor ce te duce in prelungiri . Asa Sc ar fi trebuit sa scoata ca ei chiar trebuia neaparat toate cele 3 puncte . Nu Steaua .

Dar am uitat sa zic ceva : Nota 11 pentru faza in care ati dat gol pe inf de -2 . Fenomenal jucat .

yo_marius20.01.2008 19:48

@112

esti cam pe din-afara....

SE JUCA 4 LA 4 PE GHEATA!!! scorul era 3-2 pentru SC!!! Gliga a fortat egalarea si un eventual succes daca ar fi marcat cand au scos portarul.asa,a marcat SC s-a facut 4-2 si restul e istorie.

eu nu vorbesc de jocuri pe pc,ci de putinele meciuri de la CM si NHL pe care le-am urmarit.

ca sa intelegi: Gliga a scos portarul pentru a avea superioritate.in acel moment,cu portarul scos,se juca 5 la 4.daca marca Steaua egalam la 3,reintra Catrinoi si fortam pe final victoria.a marcat SC si asta a fost meciul.

sper ca intelegi ca nu a fost nicidecum o "prostie" ci un risc bine cunscut si asumat de catre antrenor!!!

eddie the 'ead20.01.2008 19:59

@112

esti cam pe din-afara....

Nu, omul nu e asa de "pe din-afara".

E primul meci de hochei pe care il vad in viata mea (si, crede-ma, am vazut destule, iar aici nu ma refer la campionatul nostru amarit si nici la jocuri pe calculator) in care portarul e scos din poarta la jumatatea reprizei. Egalarea se forteaza in ultimele doua minute, nu cind mai sunt 7. Nu conteaza ca erau 4 la 4, puteau sa fie 5 la 4 sau 3 la 4. Am inteles, Gliga a vrut sa egaleze, dar a fost decizia unui om intrat in panica. Asa ceva nu se face nici la juniori...

In sfarsit, el fiind antrenorul, el stie mai bine ce o fi fost in mintea lui, dar uite ca s-a terminat prost.

yo_marius20.01.2008 20:06

@eddie

uite,daca le mai gasesc iti pun aici linkurile cu 2 meciuri ale lui Colorado din NHL in care au scos portarul in repriza a 2-a si au egalat!!!

iar despre faptul ca egalarea se forteaza in ultimele 2 minute nu pot decat sa-ti spun ca cu o echipa buna (cum a fost SC astazi) este greu sa o fixezi in treimea proprie in 2 minute,dar sa mai si inscrii!!!nu vreau sa polemizez cu nimeni aici dar,crede-ma ca nu postez povesti nemuritoare.

11220.01.2008 20:14

m-am prostit si eu ....am incurcat scorul, nu stiu la ce naiba ma gandeam atunci

Sambata ...de ce nu a iesit portarul Stelei imediat dupa ce Kavulic a facut 5-4 ( adica in min 41 sau 42 ) . Catri a iesit abia in min 58 si ceva cand si un jucator al SC fuseses eliminat

Nu-l condamn pe Gliga ...este dupa parerea mea cel mai bun antrenor si dealtfel , un om extraordinar cu care totdeauna m-am inteles minunat ) . Dar se mai intampla si unele greseli ...

yo_marius20.01.2008 20:24
Sambata ...de ce nu a iesit portarul Stelei imediat dupa ce Kavulic a facut 5-4 ( adica in min 41 sau 42 ) . Catri a iesit abia in min 58 si ceva cand si un jucator al SC fuseses eliminat

pai cam asta e ideea schimbarii portarului.se asteapta o eliminare tocma pentru a exista spatii!! iti dai seama sper ca daca l-ar fi scos pe Catrinoi imediat dupa golul de 5-4 s-ar fi jucat 6 la 5 intr-o treime!!! unde sa mai gasesti spatii cu 11 jucatori+un portar "inghesuiti" intr-o treime?

de aceea se scoate portarul numai dupa o eliminare,atunci cand sunt mai putini jucatori si mai multe culoare spre poarta.

sper ca m-am facut inteles....

P.S. eu nu consider scoaterea portarului ca o greseala a antrenorului....

este ca in atunci cand la fotbal scoti un fundas si bagi un varf in minutul 70,pentru a forta un gol,iar apoi primesti tu un gol pe fondul unei greseli defensive....

astazi sansa a fost de partea SC-ului.....sa nu uitam de golul anulat Stelei,parca a mai fost si o bara sau 2....in fine,asta inseamna hochei,totul se joaca pe gheata.

1on20.01.2008 20:26
Ce sa intimplat?Nu cumva a pierdut echipa voastra?Echipa voastra e Steaua si nu Romania!!!!Asa ca voi strigati Hai Steaua si nu hai Romania pentru ca in echipa Steaua sunt cam multi ucraineni si sunt si un slovac asa ca Hai Steaua,nici noi nu strigam Hai Ungaria ca n-avem nici o treaba cu Ungaria pentru ca traim is Romania si noi strigam HAI SPORTLUB!!!!!!!!!!!!!

Io nu zic cã n-o fi așa. Cã și românii din Timoc dacã ar avea vreo echipã la vreun sport (poate chiar au da nu știu eu), probabil tot în românã ar striga. Dar, nedumerirea mea e alta: de ce pe www.sportclub.ro scrie doar în maghiarã? ªi dacã tot scrie doar în maghiarã, de ce nu e www.sportclub.hu?

tipbv20.01.2008 20:38

nu i nimic baietii am mare incredere in voi..intradevar am jucat cam slab catrinoi a facut cateva greseli mari am avut si ghinion in atacuri..mare caracter si pisarenko..dl gliga va gasii cele mai bune solutii in viitor

multa stima si pentru timaru..

va fii grav cand nu va mai fii timaru nicolescu geru la echipa..nu va lasati baieti

se vor infiinta din ce in ce mai multe echipe de hockey in Romania

eu sper la una care se va numii Steaua Brasov!

cu Steaua mereu!

11220.01.2008 21:11

Nici eu nu inteleg de ce SportClub nu are varianta in romana ....ar trebui sa se inspire si ei de la siteul HC care e facut mult mai bine zic eu . Chiar daca si acolo sunt in urma cu traducerile ( dar macar tot ce a fost pana pe la sf anului trecut este si pe romaneste ) , sunt multe lucruri bune : clasamente complete , statistici , meciurile live video , comentariu , meciuri puse pe site .

@tipbv: ai dreptate mare cu acesti jucatori . cand n-or mai fi ei va fi greu pentru Steaua . pacat ca sunt destui si din harghita care vor veni la Steaua ( apropo ...limba maghiara se vorbeste si in cadrul echipei Steaua )

Timaru ...da jucator bun ...dar are si niste simulari si joaca si mult teatru .

Singurii oameni pentru care am tot respectul Gliga , Geru si Lupascu ( care joaca doar din iubirea pentru Steaua si risca extrem extrem de mult )

«12345»