FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Esec si duminica

«1345»
john_8620.01.2008 21:14

112, Steaua nu are si echipa de copii si juniori cu tineri care promit? poate se gasesc 2-3 pe acolo care ii vor inlocui cu succes pe veterani

novac20.01.2008 21:24
.... pacat ca sunt destui si din harghita care vor veni la Steaua ( apropo ...limba maghiara se vorbeste si in cadrul echipei Steaua )

De ce este pacat? Dezvolta... ca eu chiar nu te inteleg.

1on20.01.2008 21:26
Nici eu nu inteleg de ce SportClub nu are varianta in romana ....ar trebui sa se inspire si ei de la siteul HC care e facut mult mai bine zic eu .

Mai degrabã ar trebui sã se inspire din legile bunului simț. ªi Csikszereda vãde ceã îl are ori în maghiarã ori bilingv.

11220.01.2008 21:51
De ce este pacat? Dezvolta... ca eu chiar nu te inteleg.

Cum de ce ? Voi in injurati si ei sa vina la echipa voastra dupa ? asa a fost si cu Adorjan ...era cel mai injurat om al sc-ului si dupa a venit la voi la echipa din cauza banilor mai multi . Acum cicavrea sa mearga la HC ....

Voi injurati "ungurii" ...oare cum se simt in momentele alea Tibor Basilidesz , Laszlo Basilidesz , , Lorand kari , Molnar szabolcs , Peter Krechac , Andras kostandi ( jucatori care vorbesc intre ei pe maghiara si care sunt harghiteni )

bodanelu20.01.2008 22:09

@112 cum arata clasamentul acum in superliga dupa meciurile jucate? Si Steaua mai trebuie sa joace cu Csikszereda 2 meciuri nu?

john_8620.01.2008 22:12

Steaua e tot pe primul loc la egalitate cu csickszereda. daca ma insel, corecteaza-ma, 112. scmc e pe 3 la 9 puncte diferenta

bodanelu20.01.2008 22:19

am vazut acum pe site-ul celor de la Csikszereda ca mai sunt ceva meciuri de jucat. adica pe 25 si 26 Steaua joaca cu Csikszereda la Miercurea Ciuc, apoi pe 1 si pe 2 cu progym la Bucuresti, apoi pe 12 si 13 la M. Ciuc cu Sport club si in final pe 17 si 18 cu Csikszereda la Bucuresti.

@John dupa clasamentul de pe site-ul acela (nu stiu cat de actualizat e, dar meciurile de azi sunt trecute) Csikszereda e pe primul loc si Steaua pe 2 la diferenta de 1 pct. (34 respectiv 33) si SC are 28.

yo_marius20.01.2008 22:51
Cum de ce ? Voi in injurati si ei sa vina la echipa voastra dupa ? asa a fost si cu Adorjan ...era cel mai injurat om al sc-ului si dupa a venit la voi la echipa din cauza banilor mai multi . Acum cicavrea sa mearga la HC ....

Voi injurati "ungurii" ...oare cum se simt in momentele alea Tibor Basilidesz , Laszlo Basilidesz , , Lorand kari , Molnar szabolcs , Peter Krechac , Andras kostandi ( jucatori care vorbesc intre ei pe maghiara si care sunt harghiteni )

eu stiam de krechac ca e slovac........

in fine,toti "ungurii" de la Steaua stiau foarte bine care sunt scandarile in Bucuresti.Nimeni nu le-a pus cutitul la gat cand au semnat cu Steaua.Asa ca smiorcaielile astea sunt bune doar pe acasa TV in vreo telenovela,nu la hochei!!!

robson20.01.2008 22:58
@eddie

uite,daca le mai gasesc iti pun aici linkurile cu 2 meciuri ale lui Colorado din NHL in care au scos portarul in repriza a 2-a si au egalat!!!

iar despre faptul ca egalarea se forteaza in ultimele 2 minute nu pot decat sa-ti spun ca cu o echipa buna (cum a fost SC astazi) este greu sa o fixezi in treimea proprie in 2 minute,dar sa mai si inscrii!!!nu vreau sa polemizez cu nimeni aici dar,crede-ma ca nu postez povesti nemuritoare.

Fii serios cu portarul scos in repriza a doua ! Probabil era o eliminare amanata pentru adversari si de aia a iesit portarul, dar altfel n-ai sa vezi asa ceva. Portarul se scoate in ultimele 2 minute, cum au spus si baietii astia pe aici. Iar faza cu 112 ca e pe dinafara (apropo, nu se scrie "din-afara")... Omul ala stie ce spune, nu se duce la patinoar doar pentru ca e pauza la fotbal, ca 98% dintre cei care vin in Bucuresti. N-au habar de reguli, vin sa-i injure pe maghiari, dar isi dau cu parerea, ca se pare ca si la hochei ne pricepem toti. Chiar te rog sa postezi link-urile cu Colorado. Ii urmaresc de cativa ani si nu-mi amintesc sa fi facut asa ceva.

CaTaLiNsm StElIsTu21.01.2008 00:16
cum drq spui ca nu aveti nici o treaba cu ungaria???

hajra sigur nu e un cuvant romanesc, nu? si nu am auzit nici o scandare in limba romana din partea voastra

"hajra"folosit in propozitia"hajra SportClub"ar venii ceva de genul"hai SportClub"sau"Forza...".Un un indemn la "lupta"...din cate stiu eu.Auzeam acest cuvant doar pe vremea cand jucam fotbal in"D"si mergeam in deplasare in comunele cu populatie majoritar maghiara si se striga "hajra...x".;)).

aquilla21.01.2008 08:30

tre sa intelegi ca in Romania fotbalul e principal. am venit la patinoar si am cantat pana am ragusit...am si fluturat steagul Romaniei...chiar daca eram putini am cantat pentru Steaua...cei care au plecat sambata nu au lasat echipa la greu. tot pentru voi suporterii pasnici au facuto...cei care sunt din galerie stiu despre ce e vorba...si nu sunt un asa zis "fan" cum va place sa ne spuneti...iubesc Steaua, iubesc Romania... :steag_steaua_ro:

novac21.01.2008 10:14
Voi injurati "ungurii" ...oare cum se simt in momentele alea Tibor Basilidesz , Laszlo Basilidesz , ... jucatori care vorbesc intre ei pe maghiara si care sunt harghiteni )

Cred ca-ti scapa ansamblul problemei si ca o iei mult prea personal. Astia, romanii (din harghita) care aleg sa joace la Steaua au exact acelesi trairi (si remuscari:) pe care le-a avut Torje cu 10 ore inainte de a semna cu dinamu (si multi altii, de altfel). Se numeste ca "sunt profesionisti si mercenari" cand de fapt este vorba despre foame si nevoia de a aduna mai multi gologani. Referitor la baietii astia, sunt sigur ca ii doare mult mai tare sa fie injurati pe maghiara (ca sunt tradatori si alte prostii) decat sa fie blagosloviti la gramada, de catre "majoritari". Think again.

DT21.01.2008 13:03
..

krechac este slovac. tu ii vrei chiar pe toti de ntionalitate maghiara acum? :)

1on21.01.2008 15:30

Poate o fi slovac de origine maghiarã. Cã și în Slovacia sunt mulți maghiari.

11221.01.2008 19:26
Poate o fi slovac de origine maghiarã. Cã și în Slovacia sunt mulți maghiari.

asa e

@Catalin : ai dreptate in privinta incurajarii "hajra"

@bodanelu : site-ul e actualizat zilnic . Meciurile HC-ului de acasa sunt chiar transmise live video pe site .

In rest , va felicit sincer pe toti stelistii care v-ati trezit devreme ca sa veniti la meciuri ( si mie mi-a fost greu sa ma trezesc ca sa ajung la patinoar la 12 dimineata ...) si sa va incurajati echipa .

este cel mai lung topic de cand sunt eu aici ...am vb si despre hochei ..si offtopic ..dar a fost o discutie interesanta pentru toti , cred.

Vineri si sambata urmeaza meciurile HC - Steaua . Vor fi 2 meciuri extrem de importante . Sper sa discutam despre ele la fel de mult :)

«1345»