FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Esec si duminica

«12345»
Quetzalcoatl19.01.2008 08:30

Voi fi prezent. Din pacate doar Duminica pentru ca job-ul nu-mi permite. Sper sa fim cati mai multi la patinoar.

Forza Steaua!!

Iubim Steaua. si-o vom urma, oriunde-n lume va juca, suntem aici, pentru culori si pentru ale noastre valori. Ole oleeeeeeeeeeee......................

Stanici19.01.2008 09:10

Gata , in 5 minute ma tirez spre patinoar. Hai Steaua! Hai Armata!

1on19.01.2008 10:02

Ai dracu ungurii ãștia. Au site-u numa' în bozgoreasca lor. În românã nu. Atunci de ce e .ro și nu .unguria?! www.sportclub.ro.

AFARÃ CU unguriI DIN ÞARÃ!!!

The Flyer19.01.2008 10:10

@112

cu toate ca am practicat acest sport 10 ani,ma abtin,de obicei,sa-mi dau cu parerea!dar azi iti spun ceva,sper sa citesti cind o sa deschizi net-ul:omule,la juniori am jucat la Dinamo pina in '90,cind s-a desfiintat!m-a antrenat costea,stiu ca ai cultura si cunosti personajul!nu era grupa de virsta pentru mine la Steaua pe vremea aia si nu a fost nici dupa acei ani!la meciurile de pina in '90 dintre Steaua si Dinamo stateam in galeria Stelei,pusti fiind,si,mama-mama,ce dispute erau atunci,mai ceva ca la meciurile de fotbal!!!!si ce atmosfera!daca nu ma inseala memoria,galeria Stelei era la tribuna 1 si cea a ciinilor statea la a 2-a!

am trecut la Steaua,jucind l o grupa mai mica cu un an!antrenor era Varga,un ungur jos palaria!nu facea echipa pe pile sau relatii,jucau doar pustii care erau in forma!aveam cam 14 ani atunci,eram fundas dreapta!ne bateam cu miercurea-ciuc pentru titlul de campioni la virsta respectiva!si aici am vrut sa ajung:timp de trei ani,cit am jucat la Steaua,in toate meciurile cu voi eram nevoiti sa plecam de la hotel,stateam la Bradul,cu echipamentul pe noi,sa nu ne cada dracu' vreo piatra in cap sau vreo crosa pe spate!si cunosti distanta dintre hotel si patinoar!pe gheata eram injurati la greu,eram niste copii,ce **** ma-sii,dar ciucanii ne faceau cum le venea la gura!si-mi vorbesti de sportivitate,meciuri..........alea-alea!

asta asa,pe scurt!eu am mare boala pe voi din aceasta cauza si sper sa nu veniti la Bucuresti!

ps:daca mai doresti intimplari din viata mea de jucator,cu cea mai mare placere!

1uLy4Nn19.01.2008 14:55

4-5..pacat..mergem si maine poate castigam :P

stelist100%19.01.2008 15:04

4-5 au fost si vreo 4 unguri au avut niste baieti o tentativa sa intre in forta peste ei dar au fost saltati de jandarmi :|

1uLy4Nn19.01.2008 15:30

baietzii aia erau beti :D...si a fost unul singur care a sarit la bataie deoarece tov. lui l-au luat rpd..din pacate pentru el tot a ajuns pe mana jandarmilor

1on19.01.2008 16:46

La un moment dat se cânta ceva cu "noi suntem Iancu". Sau ceva de genu' ãsta. Cum e cântecul complet?

11219.01.2008 16:49

meci slabut ...atmosfera naspa :(

nu stiu ce naiba faceti si voi ....la un meci cu Brasov ati facut super-galerie si la un derby cu SC de-abia ati zis cateva cuvinte . In loc sa va uniti toti cei care erati pe patinoar si sa cantati 120 de minute in continuu ...vreo 50 "fani" chiar au plecat dupa prima repriza . Am ramas cu gura cascata cand am vazut ca unii pleaca

Sa revenim la meci ...

Ce parere aveti de nou-venitul la echipa ?

Ce ziceti de noul sistem de arbitraj care e testat in meciurile din SuperLiga ?

@flyer : Din pacate cand eram tanar nu prea treceam la meciurile de juniori ...si din cate tin eu minte nu mergea mai nimeni in afara de parintii si prietenii jucatorilor . Asa ca nu stiu ce sa zic ....

La fel nu stiu daca erati huidiuti cu totii sau doar unii dintre jucatori ( pentru ca daca acolo va juca unu ca Pysarenko sau Timaru ...poate sa aiba si 5 ani si 45 ...tot va fi huiduit )

1uLy4Nn19.01.2008 16:51

urat din partea acelui grup de suporteri care au plecat..au scandat de 2 ori la adresa lui Dragomir si au plecat...asta e..fotbalul ramane regele spectacol :P

fane_casieru'19.01.2008 18:19

Rusine celor ce au fost si au plecat.

alexh19.01.2008 18:21

Care sistem de arbitraj?

Ala in care Steaua e furata tot timpul si echipele din *ahem* acea parte a tarii sunt mereu avantajate? da, imi place foarte mult :-(

Din nefericire azi nici baietii n-au jucat la adevarata lor valoare, parca le-a lipsit determinarea si au avut cateva greseli personale care dupa parerea mea au schimbat soarta meciului. Asta e, poate ne luam revansa maine :-)

Cat despre atmosfera....n-o sa mai poata fi niciodata re-editata la hochei atmosfera din anii 96, 97, etc , atunci cand patinoarul era plin la astfel de meciuri. Asta e...nu mai sunt stelisti :-(

As avea si eu o intrebare: stie cineva pe unde se pot gasi rezultatele la zi, clasament, etc referitoare la Liga Nationala de Hochei? Am tot incercat sa caut pe net si ori gasesc siteuri neupdatate (hochei.ro sau frhg.ro) ori nu gasesc nimic. Va multumesc pentru raspuns

LE : Thx @#23 pentru site

novac19.01.2008 19:00
Rusine celor ce au fost si au plecat.

Si celor cere au zis ca merg si nu au ajuns (eu).

11219.01.2008 19:08

Daca si azi spui ca s-a simtit vreo greseala de arbitraj ....atunci degeaba ne mai uitam la sportul asta . Ce-i drept e ca azi gergely si Popescu au arbitrat excelent .

Sistemul este unul nou pentru Romania . 2 arbitri de centru . nu stiu cum de nu ai observat ca erau 4 arbitri in loc de 3 cum ai vazut pana acum la toate meciurile

Clasamnet gasesti pe site-ul celor de la HCCsikszereda .E mult la mai zi decat sportclub.ro . Iar frhg.ro este doar un site , nu este site-ul oficial al FRHG.

Nu numai in 96/97 ...in 2004 au ramas afara oameni ca nu au mai incaput pe patinoar . Atunci exista dl. Mustata care stia sa organizeze o galerie si sa faca atmosfera .

yo_marius19.01.2008 19:23

pacat de infrangerea de azi,insa si mai pacat de aia care au plecat.....sincer,mai bine nu mai vii,daca ai de gand sa strigi 5 minute si apoi sa pleci...mai ales astazi cand echipa ar fi avut nevoie de incurajare.

in fine,acum vreau sa ma "leg"de altceva:

E foarte bine sa-l intonezi, pentru ca ne reprezinta, insa nu-mi place ca uneori, in special la meciurile de hochei, in disputele cu echipele din M.C este folosit mai degraba ca o "arma", o modalitate de a enerva adversarul.

Am sa va spun ceva, puteti fi de acord sau nu, insa, uneori am senzatia ca in loc de "pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor",unii canta imnul stiind ca va avea acelasi efect sau chiar major. Asta nu-mi place, sincer. Imnul national inseamna mult mai mult, reprezinta valorile nationale, presupune o anumita solemnitate si nu trebuie sa-l canti doar ca sa faci in ciuda la altcineva, canta doar daca-l simti, canta-l sa imbarbatezi echipa etc.

asadar,imnul ne reprezinta,ok pana aici.

deci "unii canta imnul pentru ca ii va enerva pe ungurei"....WTF?????

explica-mi si mie cum se poate ca un cetatean roman,pe a carui carte de identitate scrie mare Romania,sa se supere si sa fie agasat cand cineva canta imnul tarii in care s-a nascut,tarii unde lucreaza,tarii unde ii cresc copii!!!cum se poate asa ceva?

daca imnul reprezinta valorile nationale cum se poate ca "o mana de cetateni" de care ne-am putea lipsi fara probleme, se simte agasata de intonarea lui??

este evident o problema mult mai complexa dar, sincer lucrurile astea nu pot sa le accept..

la fel cum nu pot sa accept ca un vanzator din Covasna,care a facut 12 ANI DE SCOALA IN LIMBA ROMANA sa-mi raspunda nem tudom sau alte chestii in pasareasca oribila!!

asadar pe toti cei "agasati" si "enervati" de intonarea imnului Romaniei in Romania ii invit respectuos sa se duca la dracu'!!!sau in ungaria.care e mai aproape....

axl19.01.2008 19:24
Alo, alo, e un topic despre HOCKEY!!!
alexh19.01.2008 19:31

@112 - evident ca am remarcat ca sunt 2 arbitri de centru, intrebarea mea cu "care sistem de arbitraj" era retorica in caz ca nu ti-ai dat seama.

Iar parerea cu dezavantajarea echipei Steaua de ceva timp incoace, desi am exprimat-o pur ca pe una personala, simt ca este impartasita si de altii. In fine, n-am chef sa intru in polemici, n-are rost.

Am uploadat aici cateva poze de la meciul de azi : http://www.fcsteaua.ro/index/section/galle...album/album/269

11219.01.2008 20:55

Multumim pentru poze alexh

Pe mine ma supara un pic cand strigati "Romania" la un meci Steaua-Ciuc . daca ar fi un meci al echipei nationale , ar fi ceva normal .

Dar pun o intrebare simpla : am fost de multe ori pe Ghencea la meciurile echipei de fotbal ...de ce acolo nu am auzit niciodata sa se strige "Romania !! Romania" Ca doar tot meciurile echipei Steaua sunt si cred ca si aceeasi suporteri sunt

yo_marius19.01.2008 21:05

@112

explica-mi si mie de ce te simti deranjat ca se striga Romania??

in mod normal,ar trebui sa strigi si tu, sa scandeze tot patinoarul,daca tot suntem romani!!!

dar,din moment ce pe unii"ii deranjeaza" scandarea numelui tarii in care traiesc mi se pare ca ceva nu e in regula!

si daca imi aduc aminte bine,acesta disputa tocmai de voi a fost transformata din Steaua - Ciuc in Romania - Ungaria......eu imi amintesc unele scandari de prin '99-2000 de genul "Romania sugi......!!" si altele

daca tie asta ti se pare normal mi se pare ca ai o problema.

11219.01.2008 21:09

Strig si eu "Hai Romania" , dar asta o voiface in aprilie la campionatul Mondial de la Miercurea Ciuc . la un meci Steaua-ciuc strigam "Hai Steaua" sau " hai sportclub"

Ti-am zis ...pe Ghencea de ce nu strigati "Romania" la un meci cu Dinamo/Steaua/CFR sau Arad ???

Referitor la scandarea ta ...exista , dar e cu "Steaua *** *** " , nu cu Romania

novac19.01.2008 21:14
Referitor la scandarea ta ...exista , dar e cu "Steaua *** *** " , nu cu Romania

112 postezi 90% bine (pentru un outsider:) si 10% pe langa. Asta, ultima fraza a fost chix, era mult mai bine sa te abtii. Las'o pe maine seara, OK?

yo_marius19.01.2008 21:22
Strig si eu "Hai Romania" , dar asta o voiface in aprilie la campionatul Mondial de la Miercurea Ciuc .

sincer,ma indoiesc....din cate imi amintesc,la un meci Romania-Ungaria disputat la Ciuc pe tot parcursul meciului s-au cantat imnul ungariei si alte lozinci anti-Romania....deci,da-mi voie sa ma indoiesc ca se va scanda Romania la Ciuc!!(asta nu inseamna ca tu nu vei striga,dar sunt alti consateni de-ai tai care cred ca traiesc in ungaria nu in Romania)

sorry pentru off-topic

@112

daca vrei putem continua cu intrebarile si explicatiile in privat....sa lasam topicul asta doar pentru hockey

11219.01.2008 21:44
112 postezi 90% bine (pentru un outsider:) si 10% pe langa. Asta, ultima fraza a fost chix, era mult mai bine sa te abtii. Las'o pe maine seara, OK?

eu am pus acele stelute *** ***

nu am scris nimic urat ca sa-mi modifice altcineva mesajul , stai linistit .

sunt un om caruia i se intampla foarte , dar foarte rar sa injure sau sa adreseze cuvinte jignitoare

Gata cu offtopicul :D

Haideti la culcare , ca maine tre sa ne trezim dimineata tare ca sa ajungem la meci

#2320.01.2008 00:18
As avea si eu o intrebare: stie cineva pe unde se pot gasi rezultatele la zi, clasament, etc referitoare la Liga Nationala de Hochei? Am tot incercat sa caut pe net si ori gasesc siteuri neupdatate (hochei.ro sau frhg.ro) ori nu gasesc nimic. Va multumesc pentru raspuns

http://hochei.net/

ssinpadureacualune20.01.2008 07:14
Multumim pentru poze alexh

Pe mine ma supara un pic cand strigati "Romania" la un meci Steaua-Ciuc . daca ar fi un meci al echipei nationale , ar fi ceva normal .

Dar pun o intrebare simpla : am fost de multe ori pe Ghencea la meciurile echipei de fotbal ...de ce acolo nu am auzit niciodata sa se strige "Romania !! Romania" Ca doar tot meciurile echipei Steaua sunt si cred ca si aceeasi suporteri sunt

Si la meciurile cu rapid strigam Romania...si cu chefere eu unul voi striga si mai ales cu sc si hc.Dece??pentru ca suntem in Romania SI SUNTEM ROMANI,iar altii prin comportament sau mentalitate isi bat joc de acest lucru.

«12345»