@112
cu toate ca am practicat acest sport 10 ani,ma abtin,de obicei,sa-mi dau cu parerea!dar azi iti spun ceva,sper sa citesti cind o sa deschizi net-ul:omule,la juniori am jucat la Dinamo pina in '90,cind s-a desfiintat!m-a antrenat costea,stiu ca ai cultura si cunosti personajul!nu era grupa de virsta pentru mine la Steaua pe vremea aia si nu a fost nici dupa acei ani!la meciurile de pina in '90 dintre Steaua si Dinamo stateam in galeria Stelei,pusti fiind,si,mama-mama,ce dispute erau atunci,mai ceva ca la meciurile de fotbal!!!!si ce atmosfera!daca nu ma inseala memoria,galeria Stelei era la tribuna 1 si cea a ciinilor statea la a 2-a!
am trecut la Steaua,jucind l o grupa mai mica cu un an!antrenor era Varga,un ungur jos palaria!nu facea echipa pe pile sau relatii,jucau doar pustii care erau in forma!aveam cam 14 ani atunci,eram fundas dreapta!ne bateam cu miercurea-ciuc pentru titlul de campioni la virsta respectiva!si aici am vrut sa ajung:timp de trei ani,cit am jucat la Steaua,in toate meciurile cu voi eram nevoiti sa plecam de la hotel,stateam la Bradul,cu echipamentul pe noi,sa nu ne cada dracu' vreo piatra in cap sau vreo crosa pe spate!si cunosti distanta dintre hotel si patinoar!pe gheata eram injurati la greu,eram niste copii,ce **** ma-sii,dar ciucanii ne faceau cum le venea la gura!si-mi vorbesti de sportivitate,meciuri..........alea-alea!
asta asa,pe scurt!eu am mare boala pe voi din aceasta cauza si sper sa nu veniti la Bucuresti!
ps:daca mai doresti intimplari din viata mea de jucator,cu cea mai mare placere!