FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Esec si duminica

«12345»
Recoba17.01.2008 23:21

112 ma mira reactia ta...acum ceva timp in posturile tale spuneai ca nu ai treaba tu cu apartenentele politice sau ca ai indarjeala specifica conationalilor tai...dar observ ca acum te mandresti ca 150 de unguri au cantat imnul secuilor in Bucuresti...ai fost printre aceei oameni care nu stiau decat sa cante celebra melodie Maria a senzationalei trupe scooter...si behaituri ca in rest...daca vrei motiv de mandrie....cei 30-40 care am fost la ciuc pentru finala cupei ...chiar daca s-a terminat 6-1 pentru voi....motiv de mandrie e cum se auzea cand strigam Romania peste melodiosul vostru imn secuiesc spurcat....si eram si o mana de oameni...toti vb de venit in Bucuresti..si uitati ca in ziua aia la miercurea ciuc in inima cancerului unguresc... pentru 2 ore v-ati temut de noi...va asteptam cu bratele deschise la Bucuresti...si mai ales dabea mai ajteptam sa va vizitam ...

Stanici17.01.2008 23:39

@112- Ce motiv de mandrie.. sa cantati un imn al unui stat sau tari care nu exista. Imnul secuiesc... bleah! Sunteti ai nimanui, bah! Nimeni nu va suporta si nimeni nu va vrea.. natie de antipatici, va laudati ca ati cantat ceva care se vrea a fi imn... Singurul IMN din Romania e "Desteapta-te romane", nu aiurelile voastre. Mars in locul de unde ati venit!!!

Bineinteles ca or sa apara "dreptii" lumii si or sa spuna ca e un meci de hochei intre doua cluburi rivale - raspund de pe acum :asta e un meci intre echipa Armatei Romaniei si echipa bo(j)zgorilor din asa numitul "tinut secuiesc".

11218.01.2008 00:04

Daca am gresit cu postarea linkurilor sa-mi spuna un moderator sa le sterg . Greseala mea .

Acel imn secuiesc este ca un imn al echipei . De zeci de ani se canta acest imn la inceputul unui meci sau la evenimentele importante din viata echipei . Inafara de acel imn se canta multe multe alte cantece dedicate jucatorilor . Mi-e frica ca daca scriu aici ce , va sari lumea pe mine

Cu siguranta , daca va veni galeria aici la Bucuresti , vor canta ce vor ei si vor scanda tot ce vor ei .

Eu am tot respectu pentru cei care ati venit la Ciuc sa va incurajati echipa . Nimeni de acolo nu are de ce sa se teama , pentru ca noi nu gandim ca bataile sau chestiile astea fac parte din sport . Oricare dintre voi putea sa vina la barul de langa patinoar si sa bea o bere sau sa manance ceva alaturi de suporterii ciucani . Cel mai bine stiu asta fetele , majoretele echipei . care au fost inauntru laolalta cu suporterii ciucani

danimarcu18.01.2008 00:07

@Stanici -lasa-i in amarul lor de frustrati,ca nu merita sa le predai istorie...

Ei au proasta crestere in gena lor,deci n-ai ce sa le ceri!...

Stanici18.01.2008 00:15

Pai da.. dar nu inteleg de unde nesimtirea si tupeul de a se mandri cu un imn al unei natii care nu exista oficial; la meciurile de hochei s-au gasit sa bage "cantecul secuilor"?!! (ca imn nu il accept). Au tupeul de a veni in capitala Romaniei- trara in care isi duc existenta- si de a sfida prin acest "slagar" un patinoar plin de romani... La ei- cand am cantat "Desteapta-te, romane!" am fost huduiti de cateva mii de bozg0ri... Taaare raau, fraate!

john_8618.01.2008 00:22

sincer as vrea sa vina cat mai multi unguri (nu este cazul sa le zic ciucani pentru ca miercurea ciuc e un oras romanesc) la patinoar la aceste doua meciuri, nu pentru ca s-ar intampla ceva intre suporteri, ci doar pentru a asista intr-un numar cat mai mare la umilinta echipei lor favorite.

CaTaLiNsm StElIsTu18.01.2008 05:07

Forza Steaua!!!!!!!Hai baietii!!!!!!!

dee18.01.2008 06:21

mai, sunteti culmea :)

lasati-l pe 112 in pace, cine o sa ne mai spuna o parere avizata legata de hochei daca nu el?!

ce vina are omul daca galeria ciucana canta un imn secuiesc? voi faceti o confuzie majora intre un meci Romania-Ungaria si Steaua-S.C. Miercurea Ciuc. As putea spune ca a canta imnul secuiesc la un meci de hochei face parte din traditia lor, dar pe de alta parte e o sfidare la adresa 'romanilor'. (parca nici mie nu-mi place sa-l aud). Nu mi se pare normal sa canti un imn "national" pentru o echipa de club. Tot o sfidare mi se pare si a canta "Destepta-te romane!", care pana la urma e imnul national al tarii noastre, nu al Stelei, deci e clar ca se raspunde cu aceeasi moneda.

Ce nu mi se pare ok este faptul ca anul trecut s-a cantat imnul secuiesc la M.C in deschiderea finalei in loc de Desteapta-te romane, cum era normal sa fie, doar era finala nationala! Ala mi s-a parut un gest clar de sfidare, de dispret. Acuma, daca se canta in timpul meciului de catre galerie, hai ca n-ai cum sa interzici si as putea accepta asta, sa zicem ca e un cantec vechi, frecvent intonat etc etc. dar faptul ca niste oficiali s-au pretat la asa ceva mi se pare grav.

Oricum, voi lasati orgoliile sa se desfasoare pe gheata si nu mai sariti pe 112 :)

Desteapta-te romane!

novac18.01.2008 07:51

Dee, ai dreptate cu un singur lucru ... ca s-au luat de 112 cam personal si nu de postarea lui.

In rest, continua...esti pe drumul cel bun ca doar este la moda sa sustii minoritatile, ecologistii si tot ce este luat (meritat) in darbaca de majoritate. F**ule muma 'nc*r de americani, cu sociatatea lor de non valori si de imitatori ieftini, de pe la noi. Te asteptam si cu postari despre Rotary-ul din Cj (alti defavorizati, pfff) ... dar nu acum ca esti prea cruda, mai incolo.

Si dee, nu-ti face stres. Au ei avocati destui in conducerea federatiei, parlament si in guvern, nu cred ca apreciaza nimeni efortul tau.

LE.Veniti la patinoar ca la TV-u nu se vede pucul si pare ca aia alearga, disperant si haotic, sa se bata cu betele alea strambe.

84ava18.01.2008 08:11

Lasati kterink pe net , FITI PREZENTI!!

Baietii la hochey au nevoie de noi!!!

Stanici18.01.2008 08:51

Dee, cam tu esti culmea daca ti se pare ca e sfidator ca eu, ca roman ce sunt, sa cant imnul national pe teritoriul Romaniei. Uneori ma surpind fredonandu-l si la munca - sfidez pe cineva, oare?!! Cant imnul Romaniei in Romania exact cand am eu chef, clar?

ssinpadureacualune18.01.2008 09:21

Adica Imnul Secuilor cantat de 150 de oameni a rasunat in toate partile patinoarului plin de 2000 de stelisti care nu puteau sa acopere bucuria nemarginita a ciucanilor . Timp de 20 de minute patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti s-a auzit numai galeria ciucana cantand si bucurandu-se de castigarea titlului , chiar in fieful bucurestean.

Bai baiatule,voi chiar va doriti o rivalitate adevarata????Vad ca tot ne certati si tu si un hapciupalitic de mai sus.Voi realizati ce ziceti????Stiti cu adevarat ce va doriti???Eu spun sa va ganditi bine inainte de a lansa afirmatii.Eu as spune ca nu va doriti sa fim si la hochei ca la fotbal.Nu cred ca vreti sa ridicati nivelul asa mult.Insa,asta cred eu...poate voi vreti altceva.In locul vostru as fi atent...sti vorba aia....AI GRIJA CE-TI DORESTI CA S-AR PUTEA SA SE INTAMPLE!!!

11218.01.2008 10:48

Mersi mult dee pentru sustinere . Se vede ca intelegi fenomenul SPORTIV mai bine decat toti cei de aici la un loc .

As vrea sa mai vad la Bucuresti ce vedeam in anii '80 sau ce vedeam chiar acum 5-6 ani . Adica un patinoar plin pana la refuz cu oameni care sa-si sustina echipele favorite in mod civilizat . Atat as vrea .

Ca sa vada toata lumea cat de obiectin sunt eu , o sa atac acum si galeria ciucana care din punctul meu de vedere s-a facut de ras rau de tot la cupa Ungariei . Pentru ca tinerii de la HC Csikszereda a batut in finala pe echipa lor , SC , suporterii au tinut in finala cu Dunaujvaros , echipa maghiara . Mi se pare inadmisibil ca galeria oasului tau sa nu tina cu tine , si sa tina cu o echipa din alta tara . Au preluat si ei din prostia suporterilor de fotbal , care se bucura cand pierde echipa rivala in cupele internationale . O tampenie ...si o galerie care s-a facut de ras . Si care este foarte aproape sa nu prinda finala anul asta . Si adevarul este ca nici nu o merita .

Fane' : inca o data scuze pentru linkurile puse de mine

Recoba18.01.2008 10:59

@112 nu am nimic personal cu tine pentru ca mereu ai avut pareri obiective dar acum ai calcat pe bec original.Nu incerca sa faci o distinctie intre suporterul ungur al echipei miercurea ciuc si "suporterul de fotbal" al Stelei...ca asa obisnuiti sa spuneti.Explica mi de ce s-a cantat imnul secuiesc la finala cupei Romaniei...explica mi dece prea civilizatul vostru public huiduia orice mentionare a simplului cuvant Romania...explica mi de ce mult pera europeanul vostru publi incepuse cu senzationala scandare Steaua Bucuresti unde p...a matii ejti....nu incerca sa exonerezi publicul ciucan ....atitudina voastra e la fel ca a noastra...tot de dispretuire ...diferenta e ca ei dispretuiesc tara in care traiesc..si iubesc un teritoriu aflat la cativa kilometri buni de unde traiesc ei....diferenta dintre NOI si ei e ca noi am luat de multe ori atitudine si noi ne iubim tara neconditionat....si da sincer o zic ...eu nu as putea sa stau la masa cu un ungur la barul de langa patinoarul vostru..pur si simplu nu as putea...cat despre tine...iti urez multa bafta...si sper ca nu ejti unul dintre "ei"...

Inima ros-alb@str@18.01.2008 11:50

Romania e tara noastra si ne ***** pe ungaria voastra, ale-ale, ale-ale sa-ti dam la *** **** !!!!

11218.01.2008 12:08

Uite de ce canta galeria ciucana chestia aia cu "Steaua Bucuresti ..... .... ....... ? " Din cauza oamenilor ca cel de deasupra mea .

Intr-adevar , la finala Cupei Romaniei ar fi trebuit pus Imnul de stat al Romaniei , dupa care galeria ciucana putea sa cante imnul secuilor dedicat echipei SC . asa ar fi fost corect .

Dar cand se pune imnul la Bucuresti inaintea unui meci obisnuit ( si asta se face doar cand galeruia ciucana e acolo ) , asta nu-si are rostul . Imnul se pune la un meci care decide cine ia trofeul ( indiferent de sport asa se face ) . Nici pe Ghencea inaintea unui meci cu Dinamo sau rapid sau CFR nu se pune Imnul Romaniei .

De ce galeria ciucana fluiera cand voi strigati "Romania" ? E simplu . Deoarece suporterii din ciuc cred ca asta este doar o instigare . Pe gheata joaca Steaua , si nu Romania .

daca ai sta macar o data la masa cu un ciucan , ai vedea ca parerile tale sunt uneori gresite . asa cum si tu cred ca ai prieteni dinamovisti sau rapidisti ( chiar daca la meci in injuri si ii faci in toate felurile ) . De-abia dupa meci se vede caracterul oamenilor . daca dupa meci cu totii suntem in stare sa ne strangem mana unul altuia si sa recunoastem cine a jucat mai bine si cine a meritat victoria , atuinci cu totii suntem oameni si fani ai acestui sport minunat .

Recoba18.01.2008 13:29

cand vb cu un prieten caine sau tigan...urasc ceea ce sustine...pe cand la un ungur care traieste in Romania si promoveaza limba si stilul de viata maghiar in Romania...urasc tot..de la modul de viata...la el ca persoana...pana si felul lui de a vb ...tot ...ca se striga Romania e instigare ? dar cand se canta imnul secuilor...nu tot instigare e ...depinde de cum percepe fiecare...ti am zis ...nu sunt un om rau...cum stiu ca sunt si oameni unguri care sunt oameni adevarati...dar cei ce promoveaza autonomia si tot ce inseamna ungaria in Romania ii urasc din suflet...iar pentru mine in momentul de fata...nu vad ca intonarea imnului secuiesc e stric o chestie sportiva...spui ca e de zeci de ani..nu cumva e de pe vremea comunismului ..cand cantarea acestui imn era vazut ca o mica sfidare asupra regimului totalitar....tot motive nationaliste aveti si voi in intonarea acelui imn..iar cand vine vb de asemenea meciuri...demult numai e doar o miza sportiva...si sti si tu asta...

dee18.01.2008 14:27

@stanici, novac - cand vine vorba de mine voi nu intelegeti nimic, oare de ce nu ma mir? probabil ma exprim confuz :)

Nu sunt aparatoarea minoritarilor, n-am de ce, oricum au mai multe drepturi, in primul rand pentru ca sunt romani au aceleasi drepturi ca si noi, iar in plus beneficiaza de altele pentru ca sunt minoritari, dar sa revin la imnul national. E foarte bine sa-l intonezi, pentru ca ne reprezinta, insa nu-mi place ca uneori, in special la meciurile de hochei, in disputele cu echipele din M.C este folosit mai degraba ca o "arma", o modalitate de a enerva adversarul.

Am sa va spun ceva, puteti fi de acord sau nu, insa, uneori am senzatia ca in loc de "pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor",unii canta imnul stiind ca va avea acelasi efect sau chiar major. Asta nu-mi place, sincer. Imnul national inseamna mult mai mult, reprezinta valorile nationale, presupune o anumita solemnitate si nu trebuie sa-l canti doar ca sa faci in ciuda la altcineva, canta doar daca-l simti, canta-l sa imbarbatezi echipa etc.

Acelasi lucru l-as putea spune si despre cei care intoneaza Imnul Ungariei. Nu o fac ca sa-si incurajeze echipa sau pentru ca urla "mandria" in ei, o fac in mod deliberat pentru a-si sfida adversarul. Iarasi nu e ok.

@112- e adevarat, ti-am luat putin apararea, insa am uitat sa-ti spun si tie ceva :P. Cred ca ar trebui sa-ti temperezi entuziasmul cand MC castiga, nu uita ca esti, totusi, pe site-ul suporterilor stelisti. Am recitit mesajul tau legat de victoria ciucanilor si pot sa inteleg de ce 'au sarit' oamenii astia . Puteai spune si tu mai simplu ca au castigat, bv lor, au o echipa valoroasa.

ultras_liberi18.01.2008 14:31

shtie cineva...dak ungurii ishi fac prezentza la meci ?

1uLy4Nn18.01.2008 14:36

@ultrasi_liberi

spunea unu ieri ca s-ar putea sa se deplaseze..vedem pe patinuar :D

AdiM18.01.2008 15:04

si daca vin crezi ca o sa scrie vreunu aici chestia asta? eventual si cand, cati si cu ce, nu?

Stanici18.01.2008 17:18

@AdiM - si "de ce" :)). Oricum, haideti la meci!!! Haideti sa facem in asa fel incat sa nu mai rasune melodii in antipatica aia de maghiara pe Flamaropol!!

narcis_n18.01.2008 19:55

stiu ca post-ul nu are legatura cu articolul si imi cer scuze, dar stie cineva de unde pot cumpara niste panza pentru un banner si cat costa?

Kreator18.01.2008 21:08

Eu voi fi la patinoar!

Veniti si voi!

FORZA Steaua!

john_8619.01.2008 08:14

mda. nu am dormit deloc aseara si ma pregatesc pentru meciul de hochei. nu mai are rost sa dorm ca stiu ca nu ma trezesc si ratez meciul. sunt plin de draci - mi-am pierdut caciula ros-albastra :(

«12345»