FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Esec si duminica

«1235»
fcsteaua.ro17.01.2008 09:23

CSAS a pierdut si al doilea meci la hockey, Sport Club Miercurea Ciuc invingand cu scorul de 4-2. Ros-albastrii au condus cu 2-0, dar apoi ciucanii au revenit si au reusit al doilea succes in fata stelistilor.

In primul meci impotriva formatiei Sport Club Miercurea - Ciuc, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a pierdut cu scorul de 4 - 5 (3-2, 4-4), dupa ce a condus de doua ori pe tabela de marcaj.

Meciul a fost unul spectaculos, presarat de conflicte mai mult sau mai putin regulamentare.

Echipa noastra a reusit sa reziste fara sa primeasca gol si cu 2 oameni in minus pe gheata, si a incheiat repriza a 3-a fara portar, cautand cu disperare golul egalizator.

Asistenta la meci a fost relativ numeroasa; s-a inregistrat o crestere fata de ultimele meciuri, insa derby-urile cu patinoarul plin ochi raman doar o amintire frumoasa. Speram ca si maine sa vina cel putin la fel de multi suporteri stelisti care sa-si poarte echipa spre o victorie de care avem foarte mare nevoie.

Nu uitati ca maine incepand cu ora 12:30 are loc pe Patinoarul Mihai Flamaropol cel de-al doilea act al intalnirii dintre CSA Steaua si SC Miercurea - Ciuc. Intrarea este libera si spectacolul garantat. Adresa patinoarului este Bulevardul Basarabia 35, in zona Complexului National Lia Manoliu, si puteti ajunge in 10 minute pe jos de la statia de metrou Piata Muncii.

Lupta Steaua!

11217.01.2008 09:45

Orele de disputare nu se stiu exact inca . Astazi se va lua o decizie in acest sens .

Problema e ca acum se bat 2 televiziuni pentru transmiterea acestor meciuri : sport.ro si Telesport .

FRHG doreste sa incheie un contract pe 4 ani cu Telesport , dar probabil cluburile nu vor primi niciun ban de la Telesport . Asta e si normal ...la ce nivel e hocheiul nostru , cred ca ar trebui ca , cluburile sa plateasca televiziunea ca sa-i transmita si in asa fel sa se faca reclama la sponsori .

Din pacate , Steaua nu vrea niciodata sa faca lucrurile asa cum trebuie ...acum ei s-au trezit ca vor sport.ro si nu Telesport .

Mergeti sa va sustineti favoritii in cele 2 meciuri , vor avea niste meciuri extrem de grele . Sunt ultimele sanse pentru SC ....daca ei pierd cele 2 meciuri lupta pentru play-off s-a terminat , bataia ramanand doar pentru locul 1 intre Steaua si hc .

bodanelu17.01.2008 10:08

Diferenta intre hochei si fotbal: macar baietii de la hochei isi dau sufletul pe teren, lupta pana in ultima secunda (a se vedea golul din meciul cu brasovul, dat in ultima secunda, golul 300 pentru echipa Steaua in sezonul regulat) pe niste salarii de nimic. Gloabele de la fotbal, nu stiu cum sa se mai fereasca de minge.

Baietii de la hochei chiar merita un public patimas, care sa-i incurajeze. Cu totii la patinoar sambata si duminica.

makaan17.01.2008 10:30

Forza Steaua!! Cu totii la "patinuar" in weekend...Va amintiti la cate meciuri grele ale echipei de fotbal au fost prezenti in tribune baietii de la hochei? Suntem o familie, sa fim uniti si sa aratam asta! fular-campionii fularsteau2

stelist100%17.01.2008 10:36

eu vin FORZA Steaua

1uLy4Nn17.01.2008 11:06

Vom fi mereu prezenti

Vom fi mereu in fata

Suflet de invingatori

Inima ros-albastra

Bafta multa baietilor....eu voi merge la meciuri, sper sa fim cat mai multi :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce:

Stanici17.01.2008 12:14

Eu merg - sigur:)). Le rupem dintii.

fane_casieru'17.01.2008 12:25

Mergem.

AdiM17.01.2008 12:55

mergem. Stanici, linisteste-te raule! :)

alexmk1717.01.2008 14:03

Meciurile se dau si la TV?

ssinpadureacualune17.01.2008 15:42

Am o presimtire frumoasa despre aceste meciuri...

E cam fomica de evenimente,cred ca va fi frumos...;)

1uLy4Nn17.01.2008 15:55
Meciurile se dau si la TV?

" se bat 2 televiziuni pentru transmiterea acestor meciuri : sport.ro si Telesport . "

Szintiboy17.01.2008 19:49

Nu stiu cine face articolul asta dar stie sigur ca nu SPORTCLUB a jucat finala cupei UNGARIEi ci HC CSIKSZEREDA ,daca nu stie sa mearga la oile lui Becali!!!Sar putea ca venim si noi la Bucuresti, HAJRA SPORTCLUB,si meciul e televizat la SPORT.RO ,sambata la ora 14 si duminica la ora 12.30

greco17.01.2008 20:04
Nu stiu cine face articolul asta dar stie sigur ca nu SPORTCLUB a jucat finala cupei UNGARIEi ci HC CSIKSZEREDA ,daca nu stie sa mearga la oile lui Becali!!!Sar putea ca venim si noi la Bucuresti, HAJRA SPORTCLUB,si meciul e televizat la SPORT.RO ,sambata la ora 14 si duminica la ora 12.30

SCMC... Csikszereda... same shit, different assholes!

1uLy4Nn17.01.2008 20:18

ungure ce cauti tata la Bucuresti?stai aks ca sh asa vi degeaba

fane_casieru'17.01.2008 20:22
Nu stiu cine face articolul asta dar stie sigur ca nu SPORTCLUB a jucat finala cupei UNGARIEi ci HC CSIKSZEREDA ,daca nu stie sa mearga la oile lui Becali!!!S-ar putea sa venim si noi la Bucuresti, HAJRA SPORTCLUB,si meciul e televizat la SPORT.RO ,sambata la ora 14 si duminica la ora 12.30

Baiatu`szinti, nu conteaza cine a scris articolul.La voi acolo probabil este diferenta mare intre HC si Cic-sereda,pentru noi tot unguri sunteti si daca se mai greseste cine a jucat si cum sau cand asta din cauza duplicitatii voastre ca va place sa mergeti pe doua fronturi.

...Eee.. aici este problema cu venirea in Bucuresti. Mai gandeste-te.

Legat de chestia cu oile,las-o mai moale.

Jony_stelist17.01.2008 20:33

Offf iar meci :X:X:X:X doamne, acu vad cat de greu e fara meciuri la care sa ragusesc...

john_8617.01.2008 20:53

atunci vino sa ragusim sambata si duminica pe patinoar

Szintiboy17.01.2008 20:59

Mai tataie eu ma duc la meci ca mie place hocheiul, dar tu de ce nu vi la MIERCUREA-CIUC,eu garantezi ca nu patesti nimic numai caa va uitati mult la stirile prostesti pe care voi le faceti,eu am fost mereu cu echipa la Bucuresti si voi merge si acum

fane_casieru'17.01.2008 21:04
Mai tataie eu ma duc la meci ca mie place hocheiul, dar tu de ce nu vi la MIERCUREA-CIUC,eu garantezi ca nu patesti nimic numai caa va uitati mult la stirile prostesti pe care voi le faceti,eu am fost mereu cu echipa la Bucuresti si voi merge si acum

Mosule..eu ma duc la femei ca-mi plac ,la hockei te las pe tine.Cat despre venirea ta in Bucuresti ma lasa rece.

App,data trecuta cand v-am batut ,nu te-am vazut pe patinoar ...s-au terminat biletele tocmai la tine ?

john_8617.01.2008 21:08
Mai tataie eu ma duc la meci ca mie place hocheiul

du-te, daca la tine place hocheiul

:rolleyes:

1uLy4Nn17.01.2008 21:09

si ce ai faqt daca ai venit la Bucuresti stimate b----r? excursie cu clasa? :)) :steag_steaua_ro:

11217.01.2008 22:06

Adica Imnul Secuilor cantat de 150 de oameni a rasunat in toate partile patinoarului plin de 2000 de stelisti care nu puteau sa acopere bucuria nemarginita a ciucanilor . Timp de 20 de minute patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti s-a auzit numai galeria ciucana cantand si bucurandu-se de castigarea titlului , chiar in fieful bucurestean.

john_8617.01.2008 22:14

de data asta nu vor mai avea ocazia sa cante in maghiara pentru ca nu vor mai avea ocazia sa se bucure la finalul meciului

greco17.01.2008 22:34

Adica Imnul Secuilor cantat de 150 de oameni a rasunat in toate partile patinoarului plin de 2000 de stelisti care nu puteau sa acopere bucuria nemarginita a ciucanilor . Timp de 20 de minute patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti s-a auzit numai galeria ciucana cantand si bucurandu-se de castigarea titlului , chiar in fieful bucurestean.

Bre, nici macar n-o sa-ti sterg astea de aici (desi sunt sigur ca contravin regulilor site-ului... poate altcineva o sa o faca totusi). Puteti sa cantati voi ce vreti... Ardealul e al Romanilor si nu al bozg0rilor spurcati. Steaua inseamna Armata Romana, voi sunteti niste frustrati care mai castiga din cand in cand la hochei si la curatat cartofi - viteza.

«1235»