)..ce topic.....
)
eu sunt genu' mai sictirit din fire....asa ca nu simt nevoia sa zic ceva special ca sa agat
da' cand eram mai coinac (pana pe la 20), aveam ceva papagal cu tot cu colivie...eram dibaci mare la vorbe iscusite..si de obicei eram foarte franc...suna cam asa "Mergem la o ciorba de sub burta?..ca eu oricum nu sunt genu' sensibil si n-am timp de cantarit..eu te tin in btrate..tu ma tii in brate...mai schimbam..."
dar in general sunt mai spontan din fire asa ca in orice imprejurare reusesc sa ma surprind si pe mine..
)))
aaa...si mai nou...sunt porc si-mi place capra....
)..aseara a mers.
DE TINUT MINTE !!!! - nu povestiti prea multe despre voi , nu faceti pe colectionaru' , folositi un vocabular degajat si usor rafinat , nu faceti reptari de cuvinte , straduiti-va sa nu insistati daca aveti semale ca nu prea este loc de"invateala" - femeile vor un pic de incredere si echilibru..chiar daca esti vizat doar pentru o amarata de aventura !
Si alte faza super tare care ma fascineaza ...este ca...nu tin numerele de telefon decat in neuroni ..si nu le precizez absolut niciodata numele..
Fosta remorca..actuala remorca..toate isi baga nasu' in telefon..mai pe sestache..mai pe fata...asa ca...sunt mereu acoperit!
sunt mute de spus..ideea este ca trebuie sa ai abilitati de cameleon....trebuie sa te dai dupa cromatica victimei si incearca sa anticipezi intrebarile care nu-si au rostu'!
he...he...ce haiduc am fost.....