mai, constat cu surprindere ca 90% n-ati depasit faza "Buna! Eu sunt un idiot! ", "Esti sigura ca nu ne-am mai intalnit in vieti anterioare?","Pot sa flirtez cu tine? " 
Prefer unul care sa nu spuna nimic, decat o idiotenie ... invit-o la dans ceva, sau in cazul in care nu o cunosti, procedezi asa. Fiti atenti! Fetele ( desi nu recunosc) le plac barbatii stilati, nu cei cu un zambet tamp, care le sunt prezentati, nu care se baga in seama. Nu stiu de ce, dar ai asa o reticenta pentru cei din urma, cu toate ca nici pe primii nu-i cunosti.
Eram intr-un club, cu niste prieteni. La un moment dat, filez eu pe unul la masa de alaturi , un rocker. Dupa un schimb insistent de priviri, vad ca se apropie, iar prietenul cu care eram imi spune " ti-l prezint pe ...." Dansam ... etc etc , dupa incep tirul de intrebari (catre prietenul cu care eram): mai, cine-i asta , da-mi detalii , iar el, sec, imi spune : habar n-am, mi-a dat o bere daca i te prezint!
mai am si alte faze sau gesturi de agatat, dar porcusorul arde sa o citeasca macar pe asta