revelion 07-08 , gagica noua,eu eram clasa a 12-a, ea anul 4 la facultate, plina de bani , audi a4, apartament in unirii , kestii d-astea, era sora colegei ce statea in spatle meu
, d rev am fost la un tovarash , pe la 1 si ceva mai toti se tireaza prin camere , fratimiu isi vomita matzele, eu eram mort d beat, asta la fel, hai sa ne futem .. ajungem noi in dormitor,desi aveam prezervative la mine nu le-am folosit, cert este k vreo 15 minute s-a cam chinuit femeia sa-mi scoale instrumentul , am dat un numar acolo , am terminat, dupa care noi sa continuam, baga pl de unde nu-i , nici k mi se mai scula, a spt-o ea, a frecat-o etc vreo 20 d minute, timp in care eu aproape k adormisem, intr-un final s-a lasat pagubasha.
dupa nici kteva luni,desi inca eram combinat cu ea, i-am tras-o si lu sorsa ( colega mea ) care este combinata cu un tip de 5 ani , si ala tovarash bun cu mine, el nu stie de treaba asta, nici fosta mea, dar omu mi-a zis mie pe neve k i-a tras-o fostei mele, asta e cea mai tare faza.. eu cu asta, combinati cu cate una din ele, dar le-am tras-o la aman2.. daca ar sti ele asta =))
o faza nasoala am patit-o in vara lui 2007 prin august, aveam 18 ani , terminasem clasa a-11-a , merg la majoratul unui coleg in otopeni , ajung acolo pe la 9 seara, am mers toti gasca mare, petrecerea a fost la un restaurant de langa intrarea comerciala in aeroport ( marfa etc ) infine, ne-am pus noi afara la o masa, atmosfera era ok , si apare tatal sarbatoritului , binenteles k ne intreaba ce bem, toti numai sucuri sucuri , plm, dar omu ne aduce si 2 sticle de jack si 5 grase , eu cu inca un coleg care era viziavi de mine, domne daca astia beau suc, hai sa bem noi, zis si facut, am dat grasele peste cap in 20 de minute, eram bine distrati astea, hai si cu jacku, am terminat si sticlele de jack in 40 d minute cv d genu, doar noi 2, cert este k tin minte doar k eram la masa multi, si am cazut lat pe masa, lesinat de alcool , tin minte vag si am vazut pe filmari cum toti disperati m-au scos afara au dat vreo 2 galeti de apa pe mine, un coleg mi-a bagat degetele pe gat sa vomit, tin minte cum primeam palme sa nu adorm sa nu cad in coma si nu simteam nimik .. intr-un final mi-am revenit,eram bine, si oamenii m-au dus in parcarea aeroportului, m-au legat cu lantzul de un stalp si au venit sa ma recupereze pe la 1 dimineatza, timp in care am dormit
cand ne intorceam la restaurant acolo il vad pe celalalt coleg cu care am doborat grasele si jack-ul cum dormea linistit in santul de scurgere de langa dn1 ... eu am ramas treaz si mi-am revenit complet,insa tipu s-a trezit la 5 cand am plecat pe jos spre Bucuresti, a 2-a zi am observat k tricoul meu era patat de la voma la fel si blugii, in shapca si in buzunare aveam mancare