joga,
ce-ai zice sa schimbi cei 10.000 de forinti cu 10.000 de dolari... australieni sa zicem. Nu stui care mai e paritatea zilele astea, dar daca ai de luat vreo diferenta iti explic cum sta treaba cu "apropriu - apropii".
ce zici, merge?
joga,
ce-ai zice sa schimbi cei 10.000 de forinti cu 10.000 de dolari... australieni sa zicem. Nu stui care mai e paritatea zilele astea, dar daca ai de luat vreo diferenta iti explic cum sta treaba cu "apropriu - apropii".
ce zici, merge?
dar daca'ti explic eu ca "U" se afla langa "I" pe tastatura si tastam in criza de timp? sau mai bine schimbam dolarii australieni pe ruble rusesti si'ti explic la randul diferenta intre "nu stui" si "nu stiu" :-)
mai bine imi cumperi 3 beri si te invat cum sta treaba cu ironia, cu typo si cu "aproprii" ![]()
de acord, dar prefer o sticla de vodca absolut... si te avertizez de pe acum ca am un comportament antisocial cand beau ![]()
@JB,
Eu am crezut ca te-a lucrat batrana aia. Macar daca iti cadeau actele pe la vreo bunaciune prin masina.
in timp ce falfaiam eu asa agale lent rapid spre creasta...deodata imi iesi in cale un hipopotam care se uita lang spre mine si zise...
Dupa 10 ore de jucat Prototype consider ca e timpul pentru o pauza, mi s-au terminat tigarile. Am nevoie de red bull, trei in unu si Camel. O plimbare pana la super-market mi-ar face bine. Ma imbrac, cobor, ma dor picioarele, sunt amortite. Parca-s in ghetou, numai ciori. O iau printre blocuri, le masor, dublu "w", "space"-ul apasat, tusti pe ele sa fac o recunoastere. Nu merge, o iau normal, la pas, picioarele parca-s de plumb. Ciori peste tot, infectati, ma duc la una, "e" si click dreapta, iar nu merge. Plm. Ies dintre blocuri, traversez agale, o handicapata in fata mea, merge ca plua, cu bucile in vant, deselata, isi arunca bratele incolo si-ncoace,exact ca un infectat. Merge in directia mea asa ca o urmez la vreo 5 pasi, e "good cover". Trecem pe langa hotelul de la gara, ma uit in geamuri, smbgpl, merg exact ca ea. Ajung la super-market, iau ce-mi trebuie, basca niste pere, un ananas(!?) si niste lipie, platesc, iar ghetou, iar printre blocuri, iar ciori, intru in casa, ma asez la calculator, desfac un red bull si scriu asta. Am uitat de trei in unu.
muiee RATP
nu prea are legatura cu subiectul da hai sa va zic
In unele tarii catolice astazi a fost zi libera, ca de ziua nationala- nu tu scoala, nu tu mai nimic. Eu nu stiam de asta, asa ca serios cum ma stiu ma scol de dimineata, inchid telefonul dupa ce il injur de mama pe finlandezul care l-a facut si mai dorm cam o ora jumate. Ma trezesc, era 9 fara 8 minute. La scoala aveam un curs de geometrie plus predare si era musai sa ma duc. Cursul incepea la 9. Imi zic eu, hai ca nu e bai ajung la 10, gasesc eu o scuza si in plus de asta e prima ora, nu am pierdut mare lucru am timp sa recuperez pana la 1.
Nu mananc nimic, imi pun niste haine pe mine dai si cu niste parfum si valea. Ajung la metrou, cumpar un bilet de pensionari, intru, vine metrou, schimb doua magistrale si exact la ultima schimbare cand trebuia sa mai am 3 statii pana la scoala, control. Muiee ratp cu controlorii tai, erau cam 4 jandarmi si 5 controlori.
Ii arat lu ala biletul, si imi spune, pai nu e bun, dvs nu sunteti pensionar, aratati-mi alt act, ii spun ca sunt student si ca tariful e redus la jumatate, plua nimic, amenda 25 de euro. Ma tiganesc pe urma 5 minute cu gagica aia sa imi dea drumu nimic, platesc amenda muieee ratp, ajung la scoala. Scoala inchisa, am injurat ca un epileptic o juma de ora in fata soclii dupa care du-te la metrou again.
Deci eu ma scol cu noaptea in cap, iau amenda 25 de euro, plec nemancat sa vin la scoala si scoala e inchisa!
Stiu, nu e foarte comic
miue ratp
cine plm e ratp?
Regia Autonoma de Transport Patarlagele, mah!
Nimic n-ati invatat la scoala, bah...
cine plm e ratp?
e ratb-ul din paris
Vine Pisi acasa de la munca, fuge des, lucreaza la 1 minut si 12 secunde distanta, ii zic spala-mi si mie tricoul cu 62. Bine, ti-l spal, bag o masina, da le scoti tu la uscat. Eu tocmai ce ma dialogam pe privat cu Bogdinho, Kellerman, Stix si Tupac, zic da fara sa aud ce zice. Baga Pisi masina, pleaca la munca, eu da-i cu sanctiuni, banuri, mai mancam si-un pepene galben de la frigider, se termina masina. Imi dau seama ce-am facut, acuma am zis da, tre' sa le scot la uscat. Le scot. Tricouri, tricouase, pantalonasi, sosetute, chilotei, etc. Ma-ntorc la laptop, mai dau un ban, brusc, realizez ceva. Merg la baie, deschid cosul de rufe murdare, deasupra troneaza tricoul meu cu 62. Poftim?! Tufu-ti ceapa matii, ban 7 zile!
i-ai dat ban lui pisi ?
)