Revelion 1999/2000. Impreuna cu un amic ne hotaram sa bem 2000 de ceva, orice. Cum 2000 de bere sau vin era prea usor incercam 2000 de votca. Petrecerea avea loc la o vila a altui amic, in Costinesti. Pe 31, pe la vreo 12, 1 ziua mama (stateam cu ai mei pe atunci) inca ma punea sa frec maioneza sau chestii de-astea domestice. In timpul asta eu ma gandesc ca probabil lumea deja s-a adunat la Costinesti, a inceput distractia, ce mai, nebunie curata. Asa ca pe la 1 jumate imi pun o salopeta albastra pe mine, bag o sticla de Kalasnikov la 1 litru la buzunar si-o tai la gara. Vine trenul, pleaca, cobor in Costinesti. Acolo pustiu. Lacat pe poarta, luminile stinse, si-un viscol si-un frig afara cum numai in Dobrogea gasesti. Eu in salopeta, c-o sticla de votca in buzunar. Ma invart de vreo cateva ori in jurul vilei, gasesc un geam de la o baie deschis si, ajutat de niste vagi cunostinte de alpinism reusesc sa ma strecor in baie. Din baie intr-un dormitor, ma bag in pat si-ncep sa beau. Era ora 2. Lucrurile s-au desfasurat cam asa: baut, adormit, trezit de frig, baut, adormit, trezit de frig. Pe la 8 jumate aud o masina p-afara, venisera astia. Sticla aia era aproape goala, adica mai avea niste picaturi pe fund. In fine, surpriza mare, casa incuiata si eu pe dinauntru, cum ai intrat, ba' da ce nebun esti, same old shit. Pe la 9 era toata lumea adunata, incepe distractia. In vremea aia eu aveam o gagicuta din Iasi, prietena foarte buna c-o buna amica de-a mea, si nu prea avusesem ocazia sa ne babardim. Asta cu care vorbisem sa bem 2000 tot tragea de mine, hai sa bem, tra la la, distractie, hai, ma, doar nu pleci s-o **** pe aia, stam aici cu fetele, bem, ne distram, le punem mana pe c*r, le tragem de tate, the usual. In fine, pe la vreo 10 jumate eu ma retrag cu tipa intr-un dormitor si-ncepem sa ne f***m ca iepurii. Bineinteles ca mi se face rau, deschid un geam si-ncep sa borasc peste unii care discutau nu stiu ce pe-afara. Evident, i se face si ei rau, de la toata hataiala aia presupun, asa ca vomita si ea, tot pe geam. Miezul noptii ne-a prins unu-ntr-altul. Pe la 1 si ceva bubuituri in usa, era asta, hai ba Paximo sa bem, sa le tragem pe fete de tate, tra la la, ii dau dreptate, ies din dormitor si-ncepem sa bem si sa le tragem pe fete de tate. Iese si fata si-ncepe sa-i povesteasca amicei mele ce se-ntamplase, cica atunci cand vomitam aplecat pe geam fundul meu arata ca o luna plina. Eu, siret, o-ntorc rapid si zic ca atunci cand vomita ea fundul ei arata ca doua luni pline. Apoi amicul cu 2000 se retrage parsiv intr-o camera c-o zuza si eu raman singur sa le trag pe fete de tate. (Ceea ce nu era chiar asa de neplacut) Pana la urma se trezeste patriotismul in mine asa ca intru peste ei sa-l iau p'asta la baut. el, fiind baiat de comitet, nu ca mine, renunta imediat la zuza si iese la lumina. Zuza imi arunca o privire usturatoare si-mi promite c-o sa mi-o coaca ea (n-a reusit nici pana-n ziua de azi). Si tot asa pana dimineata cand ne-am c***t pe noi de ras la vestea ca un alt amic a babardit-o pe-o amica folosind servetele chinezesti ca mijloc de contraceptie insa in loc sa introduca servetelul a folosit folia protectoare.
Deznodamantul e ca niciunul dintre noi nu si-a indeplinit obiectivul in noapte aia.