FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iasi - Steaua 2 - 1 (1 - 0)

«12345»
razvan_stelist200722.02.2008 12:25

meciul va fi transmis de kanal d la ora 20 30 sau 20 45.trebuie sa facem un meci f bun,Poli Iasi este o echipa pe terenul careia se castiga greu(si din cauza terenului :angry: ).suntem obligati sa castigam toate meciurile din retur ca sa putem castiga campionatul...FORZZA Steaua steag1 :steagcruce:fularultras spre24

FC POLI IASI 194522.02.2008 14:07

"Terenul va fi, într-adevãr, prost, dar cu nimic mai prost decît a arãtat ogorul din Ghencea la cîteva meciuri de referințã. Cum ar fi cu Liverpool. Sau marea victorie cu Valencia, cînd spaniolii arãtau la final de meci ca niște porci albi pe șoricul cãrora se uscase noroiul. Ca sã nu mai vorbim de cîteva partide ale naționalei disputate tot pe islazul de atunci al Stelei. Cu Norvegia. Sau cu Italia, cînd taica Trapattoni și-a sumes pantalonii de costum și a traversat gazonul ca un șantierist, cu un fel de șoșoni în picioare. Toate acele meciuri s-au jucat, dupã cum se va juca și acesta."

Declaratie de la inconfundabilul Ionut Popa RE$PECT

Dany's22.02.2008 19:04

Mariuse cand ti-am spus Ieseanule am precizat ca nu iti stiu numele..nu am motive sa te iau in bataie de joc

Virgil22.02.2008 19:35
vroiam sa stiu daca mai vine magazinul ambulant al Stelei la meciurile din deplasare, si daca da poate imi spuneti unde se plaseaza la urmatorul meci, cel cu Iasul, multumesc

fular-campioniifular-campioniifular-campionii

Conform programului magazinului mobil (Caravana Steaua CityFinancial), suporterii stelisti din Iasi se vor putea bucura de prezenta magazinului, in zilele de 22 si 23 februarie. Iata mai jos programul complet pentru luna in curs:

Februarie

20 Galati

21 Barlad

22-23 Iasi

24 Bacau

25 Focsani

26 Buzau

**alex**22.02.2008 19:45
"Terenul va fi, într-adevãr, prost, dar cu nimic mai prost decît a arãtat ogorul din Ghencea la cîteva meciuri de referințã. Cum ar fi cu Liverpool. Sau marea victorie cu Valencia, cînd spaniolii arãtau la final de meci ca niște porci albi pe șoricul cãrora se uscase noroiul. Ca sã nu mai vorbim de cîteva partide ale naționalei disputate tot pe islazul de atunci al Stelei. Cu Norvegia. Sau cu Italia, cînd taica Trapattoni și-a sumes pantalonii de costum și a traversat gazonul ca un șantierist, cu un fel de șoșoni în picioare. Toate acele meciuri s-au jucat, dupã cum se va juca și acesta."

Declaratie de la inconfundabilul Ionut Popa RE$PECT

Nu e nicio declaratie a inconfundabilului Ionut Popa, este un pasaj preluat din articolul lui Alin Buzarin.

forever_STEAUA23.02.2008 09:26

Lupescu a decis:

A: Craciunescu Teodor (RM. VALCEA)

A1: Savaniu Marcel (SIBIU)

A2: Onita Aurel (Constanta)

R: Martis Marius (FOCSANI)

Obs: Satmari Sorin (Bucuresti)

Lica Marcel (Constanta)

Virgil23.02.2008 10:05

Consider ca alegerea facuta de Ionut Lupescu nu ne este defavorabila. E o brigada echilibrata.

FC POLI IASI 194523.02.2008 10:18

tinand cont ca de azi s-au pus biletele la vanzare(sambata) si este abia ora 12.15 ni s-a spus ca toate s-au epuizat...pregatiti-va baieti...va asteapta INFERNUL IN COPOU...eu am abonament asa ca nu ma intereseaza de bilete oricum stadionul va fi full

axl23.02.2008 10:21

Atat timp cat ne-au scutit de asistenti din Pascani eu unul ma declar multumit.

IONUTZ-CIPRIAN23.02.2008 13:09
tinand cont ca de azi s-au pus biletele la vanzare(sambata) si este abia ora 12.15 ni s-a spus ca toate s-au epuizat...pregatiti-va baieti...va asteapta INFERNUL IN COPOU...eu am abonament asa ca nu ma intereseaza de bilete oricum stadionul va fi full

Si voi pregatitiva sa vedeti un meci in care luati bataie! fular-campionii !!

darkfixxx3r23.02.2008 13:19

stie cineva cand ajunge echipa Stelei in Iasi? si... eventual unde vor fi cazati? poate facem si noi niste poze, nu? :D

fular-campionii fular-campionii fular-campionii

andyro23.02.2008 14:09

Da, din pacate le-au epuizat bisnitarii :).

cornisa5824.02.2008 08:12

Sper sã începem bine o victorie la Iași ne ar apropia de Rapid și am evita distanțarea CFR ului . Așa cã hai Steaua.

:steagcruce:
juristcris24.02.2008 11:09

SPER CA ANUL ASTA SA FIE UNUL FUNDAMENTAL SCHIMBAT pentru Steaua DUPA UMILINTELE INDURATE IN 2007.

AVEM O ECHIPA MULT SCHIMATA IN BINE,CU 6 JUCATORI NOI FATA DE RETUR ( SI TOTI VALOROSI) SI UN ANTRENOR CARE A AJUNS SA CUNOASCA F BINE ECHIPA.

O VICTORIE AZI CU IASIUL AR FI MAI MULT DECAT LOGICA SI CRED CA DOAR GAZONUL NE POATE CAT DE CAT INCURCA. IN REST,NU IMI FAC NICI O PROBLEMA, BATEM CU 2-0, CU DESPRINDERE INCA DIN PRIMA REPRIZA

Evita abuzul de CAPS LOCK

helena_steaua24.02.2008 12:12

vom castiga la Iasi!

anr9424.02.2008 12:26

Ii batem fara probleme. :steagcruce:

Mytzu_stelistu24.02.2008 12:58

:steag_steaua_ro: fortzaaaaaaaa Steaua.......II SPULBERAM :steagcruce:

c.ronaldo1724.02.2008 18:34

Formula de start:

Zapata-Golanski, Goian, Ghionea, Emeghara, Nicolita, O.Petre, Plesan, Mendoza, Dica©, Pepe.

Rezerve: Cernea, Nesu, Surdu, Dayro, Badea, M.Radoi.

Sursa: Gsp

Conform Kanal D, Lovin e rezerva iar Radoi nu este in lot.

snakebyte24.02.2008 19:08
Da, din pacate le-au epuizat bisnitarii :).

auzi pe ce site pot vedea meciul in direct pls imi poti spune???

ss lucki24.02.2008 19:34

da , aceeasi ciorba fara gust ca in ultimii 2 ani. ne-am amagit degeaba, am sperat 2 luni ca o sa jucam ceva, dar ne-am inselat amarnic. trebuie sa recunoastem, NU ARATAM A ECHIPA!!!!!!!!!!!!!!!

o bubuim in fata, se loveste mingea de toti jucatorii ca de gard, iar noi suferim ca prostiiiii

GOD24.02.2008 20:34

Am avut ghinion,am ratat mult.

weeezer24.02.2008 20:39

Ma baieti, io din pacate n-am vazut decat de prin minutul 70, da chiar si-asa, in ultimele 20 de minute, am vazut vreo 5 suturi spre/pe poarta lui Branet si mult mult mult antijoc la fotbalistii moldoveni. N-am mai vazut asa antijoc. De-asta campionatul nostru nu va ajunge niciodata la nivelul celor din vest, oricat de multi bani ar baga echipele de top.

A, si cel putin 4 decizii ciudate ale lui Craciunescu.

Asta e, a castigat Clujul campionatul.

fansteaua4624.02.2008 21:00

Ce naiba a facut Dica tot meciul? De ce naiba a fost rezerva Dayro Moreno ?

CREIERU7824.02.2008 21:28

Rezultat rusinos greu de digerat si care in mare parte s-a decis si datorita recidivei lui Banel, dar la 1-1 noi trebuia sa venim peste ei si sa le scoatem fotbalul din cap, m-a surprins Dica (in sens negativ)

si decizia lui Marius de a-l introduce pe Surdu, meciul nu a fost rau in ansamblu toti strainii si-au facut treaba destul de bine dar au iesit in evidenta Zapata,Mendoza si Eme.

fularultras

Spiritek24.02.2008 21:41

Salut,

In legatura cu meciul de astazi, Poli Iasi-Steaua, parerea mea ca ce putem spune noi de aici, eu nu inteleg cea ce am auzit la televizor cu discutii despre prime deja?????????(la prima etapa) adica acesti jucatori nici nu isi gasesc bine locul in echipa si tu ii pui sa se gandeasca la bani? cum ar fi sa se gandeasca cu -10% din salariu, sau fara prime.

Cat despre jocul de astazi si atitudinea Stelei, sunt total dezamagit prea intr-un fel se bazeaza pe faptul ca intrat Steaua in teren si nu are cum sa piarda, sau trebuie sa castige. Si de aici apar si jucatori plafonati gen Dica, care nu mai traverseaza forma buna pe care o are si in continuare este ridicat in slavi.

Sincer sper ca de acum in colo sa nu mai existe nici un fel de probleme cu Steaua, si sa-si revina unde ii este locul pe prima pozitie in clasament!

«12345»