FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iasi - Steaua 2 - 1 (1 - 0)

«1345»
Mytzu_stelistu24.02.2008 22:38

fularsteau2 dezamagit de rezultat dar cluju inca nu e campioana fularultras abia astept duminica infernul din Ghencea forzateaua

ultras steaua25.02.2008 07:41
:steagcruce: :steag_steaua_ro: fular-campionii o noua dezamagire !
weeezer25.02.2008 09:19

La cum s-a jucat, cum ne-am bagat-o singuri in poarta si cum s-au dat ai nostri la o parte la golul 2 (Cristea trage, apoi in 2 randuri, mingea ajunge la ieseni, ai nostri nereusind sa atinga balonul), am putea zice ca am vandut meciul... o gluma de meci, vorba lui Muresan.

Plus ca parerea mea e ca un portar ar fi trebuit sa respinga in corner mingea din lovitura libera executata de Cristea.

IONUTZ-CIPRIAN25.02.2008 15:39

Ati aratat ce inseamna o echipa cu bulan ati dat 2 goluri din 2 faze ,cu asta te lauzi?Eu unul as sta in banca mea si as tace din gura,stiu ca o sa spui "asa e in fotbal",dar cand ai 3-4 ocazii clare de gol si ratezi asta nu mai e noroc!

1uLy4Nn25.02.2008 15:42
:))ne-ati aratat fotbal? habar nu aveti ce este ala fotbal, un sut pe poarta ati avut tot meciul.. shut the **** up
FC POLI IASI 194525.02.2008 18:46

tin sa precizez ceva...nu voi ati ratat ci Cristi Branet a APARAT TOT!

weeezer25.02.2008 18:59
FC Poli Iasi, esti praf, da-ti foc.
Catalyn0725.02.2008 19:05
La cum s-a jucat, cum ne-am bagat-o singuri in poarta si cum s-au dat ai nostri la o parte la golul 2 (Cristea trage, apoi in 2 randuri, mingea ajunge la ieseni, ai nostri nereusind sa atinga balonul), am putea zice ca am vandut meciul... o gluma de meci, vorba lui Muresan.

Plus ca parerea mea e ca un portar ar fi trebuit sa respinga in corner mingea din lovitura libera executata de Cristea.

daca nici Zapata nu-i portar....

weeezer25.02.2008 19:58

N-am vrut sa zic ca nu-i portar. Am vrut sa zic ca in mod normal, aia era minge pe care portarul sa o respinga in corner.

DelPiero1025.02.2008 20:12
FORZA Poli Iasi v-am aratat putin fotbal..cat despre Banel saracu....ce sa-i faci...aveti echipa aveti valoare....cum sa i bateti voi pe CFR? :))))))))))))))))))))))))

Ce il lasati pe oligofrenul asta sa posteze pe forum? :mellow:

RaMs3s26.02.2008 08:46

pacat ca am pierdut ocazia asta...urziceniu facuse egal....rapid mancase bataie...ior noi trebuia sa batem la Iasi si in Ghencea si lucrurile stateau altfel acum.....

mountytoma26.02.2008 11:40
N-am vrut sa zic ca nu-i portar. Am vrut sa zic ca in mod normal, aia era minge pe care portarul sa o respinga in corner.

el a respins mingea spre corner, dar mingea a lovit bara si a venit inapoi in teren. a doua oara a respins-o din poarta, asa ca nu mai avea cum sa o dea in lateral. si la urma urmei, de cate ori sa respinga la aceeasi faza, tot el? mai vinovati sunt Goian (fault inutil, am mai luat gol din zona aia, tot in urma unui fault la fel de inutil al aceluiasi Goe), si cei care au stat in zid, plus cel ce trebuia sa apere bara din stanga portarului...

Zapata merita recunostinta noastra pentru ca daca nu apara el cum a facut-o in campionatul asta, cred ca eram sub Gloria Buzau!

IONUTZ-CIPRIAN26.02.2008 12:12

Nu cred nici in ruptul capului ca ZAPATA ar fi vinivat pentru acel gol,asta e s-a intamplat!

novac26.02.2008 12:34
...

Zapata merita recunostinta noastra pentru ca daca nu apara el cum a facut-o in campionatul asta, cred ca eram sub Gloria Buzau!

x 10 !

Cam repede uita lumea ... statuie merita omuletul asta pentru turul de campionat si pentru ajutorul la transferuri. Nu contestari la primul gol ... si parca putea sa faca ceva, pff ce oameni!

LE. weezer, comentariul nu-ti era adresat decat intr-o mica masura, linisteste-te ... nu ti-a sarit nimeni in gat.

:O am uitat sa dau note :D

weeezer26.02.2008 13:16

Initial mi se paruse ca Zapata nici nu a atins mingea la lovitura libera a lui Cristea, aceasta ducandu-se direct in bara.

Ulterior, vazand rezumatul de pe GazetaSporturilorTV, observ ca mingea n-a avut nici o treaba cu bara, fiind respinsa de portar intr-o zona interzisa.

Nu vorbiti voi de mine la modul "ce oameni"... pentru ca observ ca sunteti atat de "indragostiti" de Zapata incat nu mai aveti ochi pentru a observa cand omul mai si semi-greseste. Iar dk ii aveti, ii inchideti. Si mie imi place columbianul, si chiar ma gandesc ca e cel mai bun din ce am prins eu la Steaua (ma refer la Hamu, Tudor, Ritli, o scurta perioada din Stangaciu, Stelea, Tene, bla bla), dar imi mentin parerea ca a comis-o.

Stau si ma amuz cand va vad cum sariti la gatul meu ca am zis ca Zapata a gresit, dar pe Dica de exemplu nu va abtineti deloc sa-l atacati atunci cand nu se ridica la nivelul asteptarilor. Si, domnilor, Dica a facut infinit mai mult pentru Steaua decat a facut Zapata.

Si, DA, novac, putea sa faca, nu a fost nici cine stie ce torpila, nu a fost nici in coltul colturilor, a fost o minge care trebuia sa fie respinsa peste sau pe langa poarta.

slipperyshadow03.03.2008 09:36
tin sa precizez ceva...nu voi ati ratat ci Cristi Branet a APARAT TOT!

Ce a aparat mah Branet ala? ati avut o echipa de circari. Goian a luat galben fara sa atinga portarul. v-ati tavalit pe jos ca niste viermi uscati, ca niste milogi ati facut circ pe teren.. ati avut un teren de kko. si mult noroc. echipa nu e inchegata. abia peste 5-6 meciuri va juca Steaua mai bine.

si da, la golul iasiului a fost greseala de portar. mingea nu se respinge in fata la 5 m. daca simti ca nu poti sa o bxezi tare, o dai peste poarta in corner. asta e. cu circarii aia de ieseni asta e.

si chiar daca a fost vinovat zapata, se mai intampla. e portar foarte bun

polaaa15.06.2008 12:45

sprer sa facem un joc bun dar nici moldovenii nus prosti ,cam in ultimele meciuri neau luat puncte sa vedem Forza Steaua :steagcruce:

weeezer15.06.2008 12:51

Ce face? :o

«1345»