Si ei ca si toti de altfel astept acest meci ca painea calda,abia astepet sa vad cum joaca echipa intr-un meci oficial,dupa parerea mea cred ca o sa invingem!
Si ei ca si toti de altfel astept acest meci ca painea calda,abia astepet sa vad cum joaca echipa intr-un meci oficial,dupa parerea mea cred ca o sa invingem!
va fi un meci greu ca toate pe care le-am avut in ultimul timp la Iasi. sper sa castigam si dup-aia sa innodam sirul victoriilor.
daca vom reusi in returul asta sa jucam si in deplasare cum jucam de obicei acasa castigam campionatul fara probleme. asta a fost marea problema a Stelei in ultimul timp nu prea a adus multe pncte de afara.
Antrenorul lui Poli Iasi, altfel un Stelist declarat, nu crede ca Steaua va reusi sa treaca de Poli. E parerea lui si nu ar fi prima data cand socoteala-i de acasa, nu s-ar potrivi cu cea din "blândul Targ al Iesilor".
Steaua nu are cum sa piarda. Nu pentru ca Poli se afla in imediata zona a retrogradarii si e de presuspus ca e o echipa fara pretentii. Ci pentru ca Steaua acestui retur e foarte puternica. Mai puternica decat a fost vreodata in ultimii 5 ani.
desi sunt din Iasi... tot cu Steaua pan` la moarte sunt.. <3![]()
Felicitari Andreea*. Iti vine bine ros-albastrul. ![]()
Esti naiv rau de tot. Ionut Popa e Stelist. A spus-o in nenumarate randuri. Mi se pare perfect normal sa isi doreasca sa castige meciul cu Steaua.
PS: "noi de ce l-am suporta?" . Pe cine reprezinta acest "noi"?
@Virgil
Nu vad care e problema in faptul ca isi doreste sa bata Steaua. Ar fi fost o problema sa isi doreasca sa bata Steaua prin mijloace necurate.
In definitiv orice antrenor care joaca cu Steaua vrea sa bata....
@ MoWeed
Sunt de acord cu tine. E dreptul lui sa spuna ce simte.
Se ne amintim insa ca a afirmat de fiecare data inaintea meciurilor cu Steaua, ca si-a asmutit elevii asupra jucatorilor nostri. Deznodamantul a fost mai mereu nefericit pentru ros albastri: picioare rupte, contuzii, capete sparte...
Parca era meciul ala cand le-a zis sa ii suie pe ai nostri pe garduri sau ceva de genu'. A mai fost accidentarea aia urata a lu Nesu tot cu Poli Iasi
Totusi nu cred ca e nici stelist nici antistelist dar dorinta asta de a ne invinge poate sa fie provocata si de faptul ca totusi Steaua este cea mai titrata echipa din Romania...
E clar de ce vom avea parte la Iasi!De mocirla,intrari criminale!Imi e sila de astfel de meciuri!
Eu ma astept sa castigam la un scor destul de mare, atmosfera e buna, lotul valid, am impresia ca si Lacatus a cam pus bata pe ei...ceea ce ma bucura...daca chiar o sa joace si Nicolita atunci cred ca o sa vedem o performanta foarte solida din partea echipei noastre :wink:
Conducerea lui Poli Iași va pune în vânzare 5.900 de bilete, restul locurilor fiind ocupate de posesorii de abonamente. Un bilet la peluze va costa 8 lei, iar tichetele pentru tribunele A și B vor putea fi achiziționate în schimbul a 15 lei.
sursa gsp
intrebare...la Iasi se pleaca organizat?..e vreun tren mai avantajos spre Iasi in care sunt sanse sa fim ceva mai multi?![]()
Stimati suporteri si conducatori ai echipei FC Steaua,
Avand in vedere dezinformarile care au aparut in ziarul Pro Sport cu privire la echipa Poli Iasi,nu pot sa nu reactionez ,chiar daca sefii clubului meu vor depune o cerere de sanctionare la FRF.
Din spusele antrenorului Politehnicii Iasi,Ionut Popa,reiese ca intoxicatiile aduse in presa se datoreaza conducatorului clubului FC Steaua Bucuresti, George Becali.
Acest lucru a fost confirmat cu nepasare si nesimtire chiar de catre redactorul ziarului Pro Sport ce a redactat acel material.
Nu mi se pare normal sa se ajunga la astfel de jocuri de culise menite sa distruga unitatea vestiarului si a jucatorilor echipei FC Poli Iasi 1945.
M-as fi asteptat de la conducatorii clubului vSteaua la mai multa inteligenta si intelepciune.
Daca dl Becali considera ca poate castiga campionatul manipuland presa inaintea fiecarui meci,atunci acel Dumnezeu care il invoca in fiecare aparitie televizata se va intoarce impotriva lui .Personal,nu am nimic cu voi,insa vazand in ce hal se poate manipula presa de catre un cioban de Pipera,sper sa pierdeti acest campionat,deoarece jucati murdar.
Cu privire la declaratiile unor suporteri ai echipei Steaua,potrivit carora Poli Iasi este,citez"prostituata Ligii I",le-as sugera sa se uite la Gloria Buzau,devenita Steaua II.
Spre deosebire de alte echipe,si noi am avut probleme financiare,insa nu am lins clanta primei echipe aparute in ajutor.Ne-am chinuit cum am putut si am rezistat pana acum.Noi am crezut mereu in sansele noastre ,sperand ca vom invinge.Din pacate,acest lucru nu se poate intampla de fiecare data.
Acestea fiind spuse,va asteptam la Iasi in acordurile noului imn neoficial al echipei,50 CENT-READY FOR WAR. VOM VEDEA CINE VA CASTIGA RAZBOIUL DIN PELUZA SI MAI ALES CEL DIN TEREN.
Acesta este materialul
POPA: ""BLAT CU Steaua? O GLUMA PROASTA"Miercuri, 20 Februarie 2008
Ionut PopaAstfel caracterizeazã Ionuț Popa materialul apãrut azi în presã conform cãruia jucãtorii l-ar fi întrebat pe tehnician dacã meciul cu Steaua este blãtuit.
Antrenorul Politehnicii Iași, Ionuț Popa, a negat astãzi informațiile conform cãrora a fost întrebat de unii jucãtori dacã meciul cu Steaua este blat. Popa a menționat cã ce s-a scris azi în presã sunt pure invenții.
"Ce s-a scris acolo sunt pure aberații. Sunt prostii menite sã tulbure liniștea la echipã. E foarte simplu sã-ți dai seama cã sunt tâmpenii, pentru cã eu luni nu am fost la Iași, am fost prezent la București, la întâlnirea cu antrenorii. Prin urmare, nu m-am vãzut cu jucãtorii. O sã fac memoriu la Federație, aștept ca domnul Mircea Sandu sã ia mãsuri. Am vorbit cu semnatarul materialului și a recunoscut cã nu a vorbit nimic cu mine, a recunoscut cã este o invenție de presã. Cel ce a scris prostiile alea este omul Stelei și nu mi se pare normal sã arunce cu noroi în echipa pe care o antrenez", a declarat Ionuț Popa.
Președintele executiv Sorin Boca considerã cã "aceste prostii nu au darul decât sã ne mobilizeze. Au vãzut cã este liniște la club și au început sã facã valuri. Probabil acestea sunt butoanele despre care se vorbea. Nu e corect sã arunci cu noroi într-un club".
Cand esti echipa mare trebuie sa te sarute altii undeva...........cica Steaua II Buzaul,atunci voi sunteti Dinamo II(care v-a "batut"mereu),oricum va vom bate si se va termina toata polemica.LUPTA Steaua!!!
Bravo Axl
Cand esti echipa mare trebuie sa te sarute altii undeva...........cica Steaua II Buzaul,atunci voi sunteti Dinamo II,oricum va vom bate si se va termina toata polemica.LUPTA Steaua!!!
mai baiatule tu ai citit ce am scris eu acolo...? E VORBA DE CORUPTIE daca se va dovedi ca avem dreptate veti fi depunctati istetule!
si cum poti sa spui ca Buzaul nu e satelitul echipei voastre,cand Becali mergea la meciurile echipei Gloria si facea echipa...a si recunoscut public ca a bagat bani la Buzau...mai uitat te la TV ...poate intelegi si tu ceva ...
Mai Ieseanule(nu iti stiu numele)Intra pe site-ul oficial si ia legatura cu conducerea clubului ai acolo numere de telefon adresa de email.
Patronul echipei Gloria Buzau a declarat ca va incerca sa trimita inapoi toti jucatorii veniti de la Steaua,si ca va renunta la prietenia cu George Becali!!! Uita-te tu la TV,
Gloria Buzau 1-1 Steaua!!!
Iesene, si tu esti o victima a manipularii presei. E un subiect inventat de catre Udrea, un rahat de jurnalist care si-a facut junioratul la... Dinamo! Iti dai seama cat de corecte sunt articolele. SI cu cel de azi, a declansat o isterie. au aparut parerile celor de la rapid ca meciul o sa fie usor, apoi ale cfristilor si tot asa. ce crezi ca a insemnat articolul de dimineata? vanzarea ziarelor, crearea unui scandal artificial, clik-uri pe site, subiect de dezbatut maine...
Mai Ieseanule(nu iti stiu numele)Intra pe site-ul oficial si ia legatura cu conducerea clubului ai acolo numere de telefon adresa de email.Patronul echipei Gloria Buzau a declarat ca va incerca sa trimita inapoi toti jucatorii veniti de la Steaua,si ca va renunta la prietenia cu George Becali!!! Uita-te tu la TV,
Gloria Buzau 1-1 Steaua!!!
ma numesc Marius ca sa nu mai spui Ieseanule,nu de alta dar am impresia ca o spui in bataie de joc
Nu e o rusine sa fii iesean, si eu sunt, si nu m-as simti jignit ca cineva sa ma numeasca asa.
Pentru ceilalti, omul s-a adresat cu "stimati suporteri ai echipei FC Steaua", ma astept sa pastrati acelasi ton politicos.
Avem si noi iesenii nostri pe forum. Ieseni stelisti. As putea sa dau cateva nume, dar mai bine nu. Nu e rusine sa fii iesean. Ba dimpotriva, zic eu. Rusine e sa stai capra in fata lui Dinamo, iar jucatorilor Stelei sa le rupi picioarele, sa le dai coate si asa mai departe.
ce se aude cu cartea verde a lui pepe?
Trebuie sa se auda ceva cu cartea verde a lui Pepe? :smile:
"Cartea verde a lui Pepe Moreno va sosi joi. El va putea sa evoleze la Iasi", a spus Adrian Ilie pentru Prosport.
Din pacate,gazonul de la Iasi arata foarte prost,din cauza ultimei ninsori ce a cazut in urma cu 3-4 zile.Sincer vorbind,noi suntem avantajati,deoarece in pregatirea de iarna nu am avut parte de terenuri extraordinare,in contradictie cu Steaua ce a jucat pe terenuri foarte bune in strainatate.
Eh, lasa.. om vedea ce o sa fie.. AAA, bucurosi de oaspeti?![]()
Poate s-a scris despre ce vreau eu sa intreb... n-am avut rabdare sa citesc tot, vroiam sa stiu daca mai vine magazinul ambulant al Stelei la meciurile din deplasare, si daca da poate imi spuneti unde se plaseaza la urmatorul meci, cel cu Iasul, multumesc
![]()
![]()
![]()