Vineri (23 Februarie)
Ora: ?
Transmis de ?
Vineri (23 Februarie)
Ora: ?
Transmis de ?
Vom bate 100 % Suntem cei mai buni . Steaua tine-o tot asa ! ![]()
steag3
da!! ...ii batem...am prins putin curaj forzza Steaua ![]()
da!! ...ii batem...am prins putin curaj forzza Steaua![]()
mai e mult pana atunci sper sa ramanem cu curajul obtinut dupa umilintele ce au trecut,si ne-au lasat un gust amar
Sper intr-o victorie, cadou de ziua mea.
Nu mai avem voie sa facem nici un pas gresit. Noroc cu Aliuta aseara ca in sfarsit s-a impiedicat CFR ul. Deci se poate. Ii vom bate si noi in Ghencea si mai recuperam 3 puncte. Restul depinde de celelalte echipe.
ii batem.....dar am auzit ca zapata vrea sa plece la Deportivo.....ii ceva adevarat??ca fara el nu prea merge
(
nustiu daca este adevarat dar sper sa nu fie e cel mai bun portar pe care la avut Steaua in ultimi 3-4 ani
Nu cred ca pleaca Zapata, mai abereaza si presa
.
Transferam inca 3-4 jucatori buni si ne putem bate la campionat. Batem Poli!
Forza Steaua !!!
batem cu 3-1 ![]()
off:stie careva cand este ce-l de-al 2-lea meci al returului? eu stiam ceva de 1 martie...imi doresc sa fie asa
si sa se joace pe Ghencea..at este ziua mea si as vrea un cadou frumos din parteai echipei pe care o iubesc
:D:D
Din cate stiu eu, meciul cu CFR este pe 1 martie.
ce mijto
:D:D abia astept sa imi sarbatoresc ziua pe stadion :X:X:X...ms wally
Sper intr-o victorie, cadou de ziua mea.Nu mai avem voie sa facem nici un pas gresit. Noroc cu Aliuta aseara ca in sfarsit s-a impiedicat CFR ul. Deci se poate. Ii vom bate si noi in Ghencea si mai recuperam 3 puncte. Restul depinde de celelalte echipe.
Ma bucur ca ai devenit si tu mai optimist
mecul se disputa pe 23 februarie ora 15.00
Ii batem sigur ! Nu avem niciun motiv sa pierdem ! ![]()
Da gol Palimaru.. pun pariu.
Pentru noi sau pentru ei? In propria poartã?
Ideal ar fi sa dea pentru noi...
Da gol pentru aia`n albastru. ![]()
De ce sã se transfere? Fãrã sã se transfere nu poate da și el un gol?
Urmeaza returu, unde orice greseala nu prea mai merge.Poate cluju a mers ceas turu asta, dar poate se intoarce roata.Oricum batem Poli,ar fii o victorie buna pentru moralul inceputului de retur. fularsteau2
Astea mici ne fac probleme mari.
Stie cineva daca trebuie bilet?In ultimii ani ,din ce mi-aduc aminte n-a trebuit bilet
invingem fara probleme..trebuie sa luam titlul nu? spre24