home
02-09-14

Steaua si-a prezentat noile achizitii

Steaua a prezentat azi, intr-o conferinta de presa, ultimele achizitii ale Campioanei Romaniei, Alexandru Bourceanu, Raul Rusescu si Paul Papp.

Toti cei trei au venit sub forma de imprumut pana la finalul sezonului actual, Bourceanu si Rusescu revenind la clubul la care au cunoscut cele mai mari satisfactii pana in prezent.

Mai jos puteti citi cateva dintre declaratiile oferite de cei trei jucatori:

Alexandru BOURCEANU:
"Sunt bucuros ca am venit la Steaua, ca am revenit in Romania pentru viata de aici, pentru tot ce am trait. E si o decizie sentimentala, nostalgica. Trec printr-o perioada complicata, dar sper sa se termine in curand. Voi mai avea ceva investigatii in legatura cu accidentarea mea si sper sa fiu cat mai repede apt. Telul meu este sa imi fac cat mai bine treaba, sa ma ridic macar la 70-80 la suta din nivelul de anii trecuti.

Cred ca pentru cariera mea nu e bine vazut ca m-am intors. Sunt constient de asta si voi lupta din toate puterile sa demonstrez ca pot juca atat in campionatul Romaniei, cat si al Turciei, asa cum am facut-o anul trecut. Este foarte importanta pentru mine sansa pe care mi-a dat-o Steaua, le multumesc pentru ca m-au ajutat intr-un moment in care eram in pana de solutii.

Experienta la Trabzon nu a fost un succes, dar nici un insucces. Sunt extrem de motivat sa imi fac foarte bine treaba, sa joc cat mai multe meciuri si sa ma reintorc la Trabzon din postura de campion si a unui jucator care a jucat foarte bine.

Pentru mine, cel mai important este sa fiu sanatos, pentru ca restul lucrurilor vor veni de la sine. Nu stiu cat de grava este accidentarea. Am stat trei luni, am facut o multime de tratamente pentru anumite probleme pe care le aveam sau le am si e posibil sa apara si altele. Vom vedea zilele astea.

Banderola de capitan nu este un obiectiv pentru mine. Sunt de trei luni accidentat, obiectivul este sa ma fac bine si sa joc cat mai multe meciuri.
"


Raul RUSESCU:
"Decizia de a veni la Steaua poate fi numita sentimentala. Am trait momente frumoase, deosebite, chiar incredibile. Sunt fericit ca m-am intors acasa. Sunt bucuros ca pot sa fac parte din echipa Stelei. Sper sa obtinem rezultate foarte bune, sa ne indeplinim toate obiectivele si sper ca aportul meu sa fie unul considerabil.

Nu am avut si nu s-a pus niciodata problema sa negociez cu un alt club din Romania. Nu s-a pus nici problema sa renunt la o parte din salariul meu. Am vrut sa clarific lucrurile astea. Este total fals ca am fost refuzat de Astra. Nu am fost in contact cu niciun alt club in afara de clubul Steaua.

Steaua este o forta in Romania si va ramane asa. Steaua e principala favorita la titlu. Celelalte echipe au loturi valoroase, dar, din pacate pentru ei, noi vom termina si anul acesta pe primul loc."



Paul PAPP:
"Eu sunt foarte fericit ca am ajuns la Steaua. Sper sa ne indeplinim toate obiectivele, sa ma ridic la nivelul Stelei si sa cresc in valoare. Pentru mine este un pas inainte, pentru ca am venit la o echipa mare din Romania si nu numai. Chievo se lupta pentru retrogradare, nu isi propunea niciodata o clasare mai buna si cred ca pentru mine e un prilej bun de a creste alaturi de niste jucatori valorosi ai Stelei.

Cred ca va fi o lupta destul de grea in campionat. Sunt echipe de valoare, Astra a demonstrat-o in calificari in Europa League, dar noi avem o echipa valoroasa si sper si cred ca ne vom impune.
"

Sursa: FC STEAUA Bucuresti/ Facebook.com




fcsteaua.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3