home
09-06-14

HALEPMANIA nu apune, HALEPMANIA acum incepe!

Simona Halep, aparent doar un prenume si un nume..in esenta este o invingatoare cu sange ros-albastru! Actualmente, doar locul 3 mondial...pe viitor o vom privi mai sus de locul 2!!

Halep a castigat de-a lungul carierei 7 turnee WTA la simplu (6 in 2013 si 1 in 2014), cele mai importante fiind cele de categorie Premier de la New Haven si Moscova, Doha, dar si Turneul Campioanelor de la Sofia. Anterior, ea a mai jucat trei finale WTA (2010, 2011, 2012), toate pierdute.

La data de 5 iunie 2014, Halep a ajuns in prima ei finala de Grand Slam, dupa ce a invins-o pe Andrea Petkovic cu 6-2, 7-6 in semifinalele turneului francez de la Roland Garros. Acolo, romanca a intalnit-o pe castigatoarea turneului din 2012, Maria Sharapova. Sharapova a castigat cu scorul de 4-6; 7-6; 4-6 dupa o intalnire care a durat mai bine de 3 ore. Simona se afla pe locul 3 in clasamentul mondial WTA, incepand cu data de 9 iunie 2014.

Aceasta fiinta ne-a vindecat setea de mandrie nationala ce cauta orbeste un nou erou national. Insa, ea, Simona Halep, ne-a dat mult mai mult decat atat. Ne-a dat opotunitatea de a ne mandri cu ea la nivel international.. Nu putem sa-i cerem nimic mai mult! Nici ea nu a cerut nimic de la nimeni in toti acesti ani. Doar de la ea! Si iata! Iata ca a reusit...Cum? Asa: ’’ Este frumos sa te trezesti de dimineata si sa ai un obiectiv mare in fata, ceva important de facut!! ’’.

Ma gandesc ca ar trebui sa ne intrebam totusi cum ar fi sa avem o a doua sansa pentru a incepe sa cerem si noi mai mult de la noi. Cu siguranta, daca am verifica, vom gasi portretul ei in sufletul tuturor celor care au urmarit-o si au sustinut-o frenetic! Romania are nevoie de un nou orizont despre victorii si oameni frumosi. Prin tine ne mandrim in lume ca suntem romani!

Am privit-o mereu pe Sharapova ca pe un zeu al tenisului. Astazi pot spune ca avem si noi, din nou un zeu al sportului alb.

Ea si-a castigat fanii cu aparitii in reviste, tu i-ai cucerit pe un teren avand doar o racheta in mana!! Sunt fericita ca Simona a jucat finala, chiar daca a pierdut. Ea este de abia la inceputul succesului. Ma gandesc cu bucurie la momentele de glorie care urmeaza. Ale ei, dar intr-un fel si ale noastre, ale romanilor. Si poate vor urma astfel de momente si in alte sporturi...

Pe langa faptul ca Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei in momentul de fata, sportiva este si o microbista convinsa. In repetate randuri, aceasta si-a declarat dragostea fata de cel mai titrat club de fotbal din Liga I si anume FC Steaua Bucuresti!

"Nu am jucatori preferati, dar tin cu Steaua, este echipa de suflet. Steaua este mai speciala pentru mine, pentru ca de mica am tinut cu Steaua. Inteleg destul de putin, dar imi place fotbalul", a marturisit acesta pentru DigiSport.

Noi, stelistii, suntem norocosi ca avem posibilitatea sa ne mandrim "la dublu" de miracolul Simona: In primul rand pentru ca suntem romani si in al doilea rand ( cel mai important) pentru ca impartasim aceleasi sentimente fata de clubul ros-albastru.

P. S. Pe locul 2 e tot a noastra, tot romanca noastra, tot minunea noastra ros-albastra!!

De ce suntem alaturi de-un om doar cand e la un pas de a ajunge in varf? Nu mai devreme, si daca pierde, nici mai tarziu.

De ce zicem “am castigat” (la persoana I) si “a pierdut” (la persoana a IIIa)?

Pana la urma suntem cu totii niste invingatori prin intermediul Simonei!!

Felicitari, Simona Halep! Esti exceptionala! Esti magica! Esti stelista de-a noastra!

Cu racheta ta, pe mine personal, m-ai dus pana la stele!!!

Stefania

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3