home
19-02-13

Lupta cu tine

E o piesa CIA. Mi se pare croita pentru Nesu, pentru situatia lui, pentru speranta care trebuie sa dainuie, asa cum si el dainuie in sufletele noastre.



Astazi implineste un numar rotund, si ii spun ca dincolo de toata nenorocirea care i s-a intamplat este un om norocos. Este norocos pentru ca in lupta cea mai grea a vietii, cu el insusi, el nu este singur. Are un prieten fenomenal, mereu aproape, si milioane de oameni care macar o data i-au inchinat un gand. Multi nu au sansa asta. Multi sunt pusi in situatia de a abandona. El ne poate arata ca este cel mai bun aluat ros-albastru, pentru ca e titular fara voie in cel mai greu meci, cel al vietii. Si e condus rau la pauza, dar poate intoarce rezultatul.

E ziua lui si face 30 de ani. Pentru noi si pentru el timpul curge altfel, notiunile au devenit altele, perceptiile au devenit diferite, dar ne unesc in continuare valorile, respectul si iubirea. Toate au fost reciproce, si asa, cum am fost bucurosi atunci cand l-am vazut mai bine, cum am plans cand am stiut ca-i e mai greu, asa il vom sprijini in continuare. Unii de la distanta, unii mai direct, altii poate doar printr-un gand sau o urare.

Mihai Nesu nu mai este un fostbalist, este in primul rand unul dintre noi, si ii dorim binele pe care il dorim si pentru noi. Hai Universule, fa asa cum zice motul Pitis, pune umarul si fa-l iarasi sa zambeasca, sa-i fie bine.

Pentru ca e ziua lui si i-o dorim din suflet , pentru ca in lupta cu el, ii tinem spatele.

La multi ani Mihai Nesu, lupta in continuare!

Alex (Keluboss)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
2013.02.14_Ajax_St - toc

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Suporterii, inima clubului

Clubul este un simplu SRL fara suporteriFC United of Manchester este un club de fotbal reprezentand o cumunitate restransa, detinut si condus democratic de membrii sai. Structura sa corporativa este de tipul Community Benefit Society si c

Articole promoţionale - Peluza Sud

Esarfe - Peluza Sud Dupa cum v-am promis, Peluza Sud Steaua Bucuresti va incepe sa produca spre vanzare si promovare o serie de materiale cu emblemele Sudului! Primul articol va fi o esarfa,pe fata careia se afla