home
04-03-12

Sa inceapa spectacolul!

Duminica Steaua va relua in deplasarea de la Mioveni returul Ligii I editia 2011-2012. Ca in ultimii 5 ani, returul se anunta unul sumbru si cu un scenariu destul de cunoscut pentru toata lumea, adica "tiki-taka" -> "nu se poate asa ceva" -> "zdreanto esti liber" -> "Noua Steaua Crestina-Ortodoxa" -> "pac-pac 2-0 la pauza" -> "m-au furat in ultimul hal" -> "vor razboi? razboi sa fie!" -> "suntem in jurul Sfintei Sarbatori de Paste, D-zeu nu ma poate lasa" -> "5 mii in plus daca incurcati CFR-ul" -> "e un om de mare caracter, d-aia l-am pus antrenor" => ultimul loc de cupa europeana.

Asadar, vom ajunge in vara lui 2012 si tot circul va fi reluat. N-are rost sa insist asupra detaliilor, sunt foarte bine cunoscute pentru toti cei care au ochi sa vada si urechi sa auda. Sunt deja 8 ani de cand grobianul numarul 1 din clanul de bisnitari ieftini conduce clubul. Ma rog, conduce e relativ spus, mai precis il violeaza din toate punctele de vedere.

Din 2006 sunt 6 ani mai negri ca niciodata, o perioada de seceta pe care Steaua n-a mai cunoscut-o. Despre imagine nu se poate vorbi mai mult decat poti vorbi despre ce se afla in interiorul unui bideu, performantele tind spre zero absolut iar despre suporterii cotizanti se pot face bancuri ridicol de bune.

Pare scenariul unui film extrem de prost, nu? Un film caruia i-ai da SHIFT+DELETE dupa primele 10 minute, nu?
Ei bine, acest film dureaza de atat de mult timp incat am ajuns in stadiul unei indiferente totale. Si nu sunt singurul, mai sunt multi ca mine.

Dar, peste toate acestea, cateva intrebari se ridica : PANA CAND mai poate suporta un om normal asemenea indecente? PANA CAND va dura toata aceasta mizerie? PANA CAND VA TRAI GIGI ??!

...aprindeti luminile, ridicati cortina si aplaudati pentru ca spectacolul a inceput!

alexny2ko


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

STEAUA - Dinamo: 1-0, din 5 mai 1991

Se vede altfel!FCSteaua.ro vă atenţionează că imaginile şi facsimilul de mai jos ar putea avea efecte nedorite, precum: nostalgie, dureri de inima, dureri de cap şi, pentru cei mai sensibili la alăturarea cuv