home
02-03-12

HAI SA SCAPAM DE BEHAILA!

Ce anume il face pe prostul pamantului sa se creada puternic?

1) Banii? Nu cred, ii sunt pe terminate, daca nu ar mai avea acces la conturile Stelei ar manca de pe jos acum. A fost atat de “inteligent” incat dintr-o avere estimata la 2-3 miliarde de euro a ajuns sa traiasca din veniturile Stelei din cupele europene si din banii pe care ii mai incaseaza cand vinde cate un teren!

2) Imunitatea parlamentara? Mai au si altii asa ceva, si totusi nu ne otravesc viata cum o face cel cu fundul latit din Pipera.

3) Prezenta constanta in mass-media, in principal la TV. Aici e potul cel mare!

Ce putem face noi, niste oameni simpl, insa cu mult mai mult creier decat el si toti slugoii lui? Eu refuz sa cred si mai ales sa accept ca nu putem face nimic! La cat am suferit noi pentru Steaua din cauza prostului pamantului, ar trebui sa sufere si el, ca doar toate se platesc pe lumea asta, nu?

Banii – e clar ca nu trebuie sa mai mergem la meciurile Stelei de pe teren propriu, astfel nici un banut din buzunarul nostru nu va mai intra in buzunarul maimutei de la loja. Cei care totusi vor sa vada Steaua pe viu, o pot face la meciurile din deplasare. Ar fi o satisfactie uriasa sa vad ca la un singur meci din deplasare Steaua strange mai multi suporteri decat la toate cele 17 meciuri de acasa ale intregului sezon! In plus, nu cred ca la Piatra Neamt sau chiar si in giulesti sau Stefan cel mare suporterilor le vor fi confiscate bannerele cu
“Gigi te iubim, da' numa-n gura!”
Putem face si noi circ, fara sa incalcam legea.

Imunitatea parlamentara - ce-ati zice sa stam cu ochii pe gibon, sa-i urmarim ilegalitatile? Cum ai o dovada, cum trimiti petitia online la Parlamentul European! O poate face oricine are o adresa de email valida, nu conteaza ca e pe un nume fictiv. Aici se trimit petitii:

https://www.secure.europarl.europa.eu/about...t/ro/cites.html

Daca Parlamentul European primeste sute de emailuri pe zi referitoare la numitul George Behaila, sigur va fi atent monitorizat. Si el va avea o preocupare intensa, care ii va lasa mult mai putin timp pentru Steaua. Si poate intr-o zi va fi dat afara de acolo, fara imunitate parlamentara va vorbi altfel, cu siguranta!

Mass-media!!! Ei, aici e aici. Il vedem pe behaila in toate ziarele, la toate televiziunile, nu conteaza ce prostii spune, important e sa fie el acolo. Romania este o tara condamnata la autodistrugere si datorita celor mai slabi, prosti, corupti si lipsiti de profesionalism jurnalisti din cati exista pe lumea asta. Nu iti trebuie prea multa minte ca sa intelegi ca pentru jurnalistul roman este mult mai comod si mai ales rentabil sa scrie sau sa vorbeasca despre behaila. De ce sa isi bata capul cu subiecte importante, care intr-adevar conteaza, si care ar putea avea benefice pentru viata noastra a tuturor, pentru progresul unei societati / tari si asa ramase in urma? El a invatat ca o stire este aia in care omul l-a muscat pe caine! E mai simplu sa scrie ce culoare a avut basina lui behaila dupa ce a mancat rahat, el jurnalistul lui peste crede ca asta ii va aduce audienta, adica ii va asigura salariul din care sa isi plateasca rata la casa si la masina si sa isi intretina amanta. In plus, va primi si el un oscior din laba maimutei de la loja. De doua ori multumit! El da, noi insa ramanem cu otrava. Generatia tanara este pur si simplu ucisa incet dar sigur prin becalizare. Behaila a ajuns, constatam cu mahnire, model pentru orice prost!

Hai sa vedem cat de multi sau putini sunt. Behaila declara mai deunazi ca pe el il iubesc vreo 6 milioane de romani. Eu cred ca de fapt cateva zeci de mii il iubesc, pentru ca au primit sau primesc bani de la el. Si cred ca de fapt cei 6 milioane de romani, care odata au tinut cu Steaua, il iubesc pe behaila... doar in gura :-) ! Refuz sa cred ca romanilor le lipseste intr-atat inteligenta incat sa nu vada ca tot ce face maimuta de la loja nu face decat pentru propriul lui interes. A construit case pentru sinistrati? A donat bani la biserici? Tot ce face face pentru a se bate cu pumnul in piept la TV. Pentru a scrie si el ceva in CV-ul de la Parlamentul European, CV care altfel ar fi la fel de gol ca si cutia lui craniana. S-a suparat ca Titi Dumitriu si-a trecut in CV titlul de campion cucerit in fapt mai mult de Zenga, dar maimuta isi trece in CV-ul de la Parlamentul European semifinala cupei UEFA si participarea de trei ori in Liga Campionilor! Oare de ce nu a scris acolo si ca in cei trei ani de CL echipa a cucerit mai putine puncte decat Unirea Urziceni intr-un singur an, cu jucatori care au costat mai putin decat un singur jucator cumparat de gibon?

Cate ziare scriu si cate nu scriu despre behaila? Hai sa le facem inventarul. Hai sa vedem cine ii sunt slugile. Si sa dam in ei cum dau ei in Steaua noastra prin sprijinirea Atotprostului Universal!

Ce televiziuni il sprijina pe behaila si care sunt televiziunile unde nu are acces? Hai sa facem diferenta intre ele.

Ce-ar fi sa scrii si tu in fiecare zi cateva emailuri in care sa le ceri sa nu ne mai otraveasca cu prostiile lui Behaila? Ce ar fi sa le scrii ca renunti la ziarul/postul TV respectiv daca mai apare o singura data prostul pamantului acolo? Ce-ar fi sa scrii tuturor prietenilor, tuturor cunoscutilor, pe toate forumurile de pe net, sa faca si ei acelasi lucru? Ce se va intampla daca toate televizoarele ar fi inchise in momentul in care fata lui tampa apare pe micul ecran? Ce se va intampla daca toata ziarele in care apare moaca prostului universului ar ramane nevandute, trebuind returnate la maculatura? Un lucru e sigur, viata noastra va fi infinit mai frumoasa!

Jurnalistii slugoi isi vor pierde slujba, prostul universului isi va face propriul post TV (PROSTTV - “marca inregistrata :-)!) si probabil propriul ziar, unde va continua sa ii otraveasca pe cei saraci la minte, carora insa tot el va trebui sa le plateasca si abonamentul :-)

Odata inlaturat din prim-planul vietii publice, Behaila va redeveni un nimeni, adica isi va aminti cine este de fapt. Steaua nu ii va mai aduce bani, si va renunta la ea. O va vinde pe nimic, pentru ca va fi o Steaua ruinata. Atunci va fi nevoie de noi sa ajutam Steaua sa renasca!

Daca reusim sa il terminam pe Behaila, ar fi o sansa de salvare si a Romaniei, nu doar a Stelei!

Ce spui amice, incepem astazi impreuna campania:

SPORT FARA BEHAIELI

???


mountytoma

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

STEAUA - Dinamo: 1-0, din 5 mai 1991

Se vede altfel!FCSteaua.ro vă atenţionează că imaginile şi facsimilul de mai jos ar putea avea efecte nedorite, precum: nostalgie, dureri de inima, dureri de cap şi, pentru cei mai sensibili la alăturarea cuv