home
01-03-12

Babuinii Sandel şi Mitică, în criză de hârtie igienică

Am jigni primatele, dacă le-am compara cu alde BGS, ori d-ăia ca jandarmii! Nu că le-am face vreun favor dacă îi nenorocim cu o comparaţie Săndel+Mitică, dar comportamentul chiar seamănă! Ce face un babuin atunci când e atacat? Loveşte cu toată forţa!

Aproape 20.000 de Oameni le-au pus în faţă încă o oglindă babuinilor Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, la meciul România - Uruguay: 1-1. Răspunsul lor: bastoane de cauciuc, gaze lacrimogene, bătăi, umilinţe.

De remarcat şi prestaţia viermilor intestinali Dan Ştefănescu şi Dan Udrea, care au comentat meciul România - Uruguay: 1-1! Chiar ai nevoie de talent să împuţi şi mai rău un intestin gros saturat deja de 20 de ani de mizerii înghiţite pe nemestecate de babuini precum Săndel şi Mitică!

Înainte de a mulţumi Gazetei Sporturilor pentru imaginile de mai jos, am dori să le adresăm mulţumiri călduroase şi aburinde hârtiilor igienice care asigură o defecare continuă şi curată babuinilor Săndel, Mitică & comp. pe fotbalul românesc! Nouă ne pare rău că sunteţi atât de moi şi pufoşi, dar asprimea nu se discută, mai ales într-o asemenea duhoare!









Cătălin Tolontan:

Asta nu s-a întîmplat niciodată. Tot stadionul a strigat “La pușcărie, Mitică, la pușcărie!” și “Sandu, ești o mizerie!”. Într-o seară în care echipa a jucat inimos, zecile de mii de oameni și-au ridicat mîinile și le-au fluturat, cu liniile vieții despărțite pentru totdeauna, cerînd plecarea președinților Federației și Ligii.

Într-un fel, îmi pare rău pentru Sandu. Ajuns în culmea carierei sale internaționale, el primește acasă protestul unanim al suporterilor. După cum Dragomir poate mima mirarea. ”Am adus mulți bani din drepturile TV. CE VOR?”.

Revolta de pe Național Arena depășește datele concrete. Nu e vorba aici despre retrogradarea Universității Craiova, nu e vorba despre Poli Timișoara, despre Roșia Montană, despre legea anti huligani sau despre orice altă temă, oricît de fierbinte.

E vorba despre lipsa de respect cu care șefii fotbalului au tratat sportul și care, iată, li se întoarce ca o palmă amară, imposibil de mascat chiar și sub mănușile albe ale zăpezii mieilor. E vorba despre abuzurile comisiilor, despre procesele de corupție ale șefilor arbitrilor, despre tot ceea ce au girat, au manipulat, au înjurat și au comis Sandu și Dragomir.

Cînd publicul a răbufnit, camerele de luat vederi au surprins spaima de pinguini rătăciți pe banchiză a oficialilor federali de la marginea terenului. Privirile lor alertate și pline de reproș la adresa tribunei dovedeau că nu au înțeles nimic. Această guvernare fotbalistică va sfîrși urît pînă la urmă.

Păcat pentru echipă! Jucătorii au fost concentrați, au demonstrat atitudine, semn că Pițurcă a rămas șeful de trib care știe să-și motiveze oamenii. Preliminariile vor fi însă lungi, dure și încurcate. Nu va fi suficientă o simplă răscolire de orgoliu, ca în fața acestui Uruguay talentat, estet și romantic.

Pentru o calificare e nevoie de un întreg traseu, alături de FRF, de public, de cluburi, de sponsori, de toată lumea fotbalului. Jocul bărbaților îmbrăcați în roșu a fost un apel la o unitate care, în această seară rece, pare la fel de greu de obținut precum acoperirea unui stadion acoperit.

Cătălin Tolontan

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
10 ani de la 02-03-2002

Prima aparitie Ultras

Returul campionatului editia 2001-2002 a fost prefatat de Supercupa Romaniei, care a coincis cu prima aparitie a grupului Ultras.
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Gigi Becali Football Club

moartea stelei Undeva mai spre vest, într-o lume puțin mai civilizată de a noastră, un mare club se îndreptă spre declinul final. Într-un oraș în care a luat naștere legenda lui Robin Hood, Nottingham

STEAUA - Dinamo: 1-0, din 5 mai 1991

Se vede altfel!FCSteaua.ro vă atenţionează că imaginile şi facsimilul de mai jos ar putea avea efecte nedorite, precum: nostalgie, dureri de inima, dureri de cap şi, pentru cei mai sensibili la alăturarea cuv