28-06-11

Tovarasu' Dragomir n-a mai vazut o zdreanta ca Gigi

Dupa episodul "M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri: el m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, da' nu ne-am jignit", cele doua sinistre personaje se ameninta iar cu diverse chestii. Printre altele, Mitica Dragomir sugereaza ca l-ar putea infunda pe Fariseu in scandalul "Valiza". Poate ajung amandoi acolo unde le e locu', sa aiba timp linistiti de table, intre doua sapuneli la dus...

Deci:

Fariseu':Să facă ce vrea el că mi-o suga dimineaţa, la prânz şi seara. Asta poate să-mi facă el mie. Mi-o suge în fiecare zi! A ajuns boşorogul ăsta să se pună cu mine. Are un copil şi atât! Cum se pune cu mine? Odată se termină şi cu obrăznicia lui! Mă scoate din sărite şi uit de toată frica faţă de Dumnezeu şi îl pun la punct! Îl pun la punct şi în alte moduri că e prea obraznic!

Fostul sef al Victoriei Bucuresti:"El ameninţă pe toată lumea. N-am văzut asemenea zdreanţă de om. Domnul Badea şi domnul Niculae au avut o problemă cu comisioanele. Nu s-a dat comision la cluburi, s-a dat din comision din comisionul Ligii. De unde să ştie ei, dacă nu vin în Adunarea Generală.

Niciodată nu s-a umblat la banii clubulilor. LPF, deţinătoare exclusivă a drepturilor, are voie să dea un comision între 5 şi 15% cluburilor. Becali mi-a cerut şpagă, şpagă de la Ligă. Toate hotărârile AG au fost votate în unanimitate, cu o singură abţinere, a Stelei. Nu-l iert pe Gigi, mă duc şi la procesul lui cu "Valiza", ştiu multe. Dacă el a îndrăznit să pună onoarea mea la îndoială, să se ţină.

Gigi Becali te bagă în puşcărie nevinovat. Mie mi-a cerut să îi dau şpagă. Jur pe cea am mai scump. I-am reproşat asta în Adunarea Generală şi el mi-a spus că e europarlamentar şi nu se atinge nimeni de el.

Am voie să dau acest comision pentru ca a fost aprobat de Adunarea Generală. Badea a fost cel care a ridicat valoarea contractului. Acum s-au ridicat toţi pe el. La negocieri a fost şi Ion Niculae. Eu am supus la vot ce au propus ei. Liga nu şi-a oprit niciodată cei 6% deşi are dreptul să facă asta. Nu este nimic adevărat din ce spune Gigi Becali. El crede că noi suntem generalii pe care i-a păcălit el cu pământurile alea. El a ajuns cu alfabetul la litera Oi"
.

Recapitulare pentru autoritatile statului:

- Mitica Dragomir afirma ca Gigi Becali i-a pacalit pe generali "cu pamanturile alea",
- Mitica Dragomir afirma ca stie numeroase detalii despre dosarul "Valiza", ceea ce il face complice, ca a stiut atata vreme si a tacut ca un peste,
- Mitica Dragomir il acuza pe Gigi Becali de tentativa de spaga.

Bonus, din partea suporterilor stelisti:

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

FULL VIDEO - A 21-A CUPA!

Cupa RomanieiSTEAUA a cucerit cea de-a 21-a Cupa a Romaniei (a 22-a, daca e sa socotim manevrele lui Il Muce din '88!) si a saptea in fata celui mai mare simbol al frustrarii din fotbalul romanesc, Dinamo. Di

Mihai Nesu, pentru prima data in aer liber

ALATURI DE BICHO!!!După 48 de zile de la operaţia la coloană, Mihai Neşu a simţit pentru prima oară razele soarelui, în curtea interioară a clinicii de recuperare. Într-un scaun cu rotile electric, pe care �