home
03-10-10

Narcis Raducan, noul director sportiv

Fostul mijlocaş Narcis Răducan este, de duminică, 3 octombrie, noul director sportiv al Stelei, afirmând că a acceptat oferta Stelei pentru că va avea ocazia să colaboreze din nou cu Marius Lăcătuş.

Îi cunosc bine pe toţi cei veniţi de la Urziceni şi asta va fi una din atribuţiile mele. Să îi ajut să se integreze cât mai bine. Cred că va decurge foarte uşor relaţia mea cu Lăcă. A contat mult pentru mine că a venit şi el aici. Am mai lucrat împreună. Domnul Argăseală mă va prezenta oficial în faţa jucătorilor miercuri, când vor avea primul antrenament. Nu am semnat încă, dar asta e o simplă formalitate. Am bătut palma cu conducerea administrativă a clubului. Fără presiune nu poţi face performanţă. Aşa a fost mereu la Steaua şi ăsta e un lucru bun,a declarat Narcis Răducan.

Acesta a avut aceeaşi funcţie şi la Unirea Urziceni, în ultimele două sezoane, după ce s-a retras din activitatea sportivă de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Răducan a jucat la Steaua în sezoanele 1995-1997 (32 de meciuri jucate, 3 goluri înscrise) şi 1997-1998 (16 jocuri, 1 gol).

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

[Alte sporturiBaschet] Steaua – BC Kiev 77-59 (21-14; 42-27; 60-37; 77-59)

Steaua a debutat astazi in noul sezon de cupe europene, jucand in preliminariile FIBA EuroChallenge Cup impotriva ucrainenilor de la BC Kiev. Militarii au castigat cu 77-59 si nici nu se putea altcumv

Gheorghe GRUIA a fost si este mai mult decat se poate spune

ZeuAjungem uneori la momente in care ne dam seama de absurditatea lejeritatii cu care am folosit cuvinte precum glorie, sportiv urias, simbol, maxim istoric, performanta, stralucire, reper, in atribuir