home
25-07-10

[Prosport]Fanii Stelei, rupţi cu bătaia de "mascaţi" după meciul cu "U" Cluj!

Steaua s-a impus la Alba Iulia în faţa Universităţii Cluj şi a debutat cu dreptul în noul sezon. Chiar dacă au fost conduşi cu 1-0 după reuşita lui Niculescu din penalty, elevii lui Piţurcă au reuşit să revină şi să se impună prin golurile lui Dorel Stoica şi Bogdan Stancu.

Finalul partidei a adus primele 3 puncte ale "roş-albaştrilor" în ediţia 2010-2011 a Ligii 1, dar bucuria suporterilor grupării din Ghencea a fost umbrită de incidentele care au avut loc la sfârşitul meciului. Fanii Stelei au fost scoşi din stadion sub supravegherea forţelor de ordine şi au părăsit arena cu mai multe microbuze flancate de maşini ale Jandarmeriei.

La un moment dat, steliştii au trecut printr-o zonă împânzită cu fani ai "Şepcilor Roşii", care nu au stat prea mult pe gânduri şi au început să arunce cu pietre spre autovehiculele în care se aflau suporterii formaţiei adverse. Maşinile au fost oprite, ultraşii "roş-albalştrii" au coborât, după care a urmat o bătaie generală. Aceasta a fost stopată de intervenţia promptă a mascaţilor, care au aplanat conflictul.

Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Suporterii Stelei au fost luaţi de către mascaţi şi duşi într-o zonă retrasă din apropierea oraşului Alba-Iulia, unde au fost bătuţi cu bestialitate de aceştia.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, Cosmin Jurcoveţ, a declarat că incidentele nu au fost grave. "În acest moment totul este sub control. A fost adevărat că au existat nişte înjurături şi şicane reciproce, dar totul s-a aplanat. Nu poate fi vorba despre incidente grave şi până acum nu am cunoştinţă de vreo arestare sau de probleme care să necesite spitalizarea. Circulaţia în zonă a fost restricţionată prin ordin pentru a asigura deplasarea suporterilor de la Universitatea Cluj spre gară şi a celor de la Steaua spre Bucureşti", a spus Jurcoveţ.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par