home
23-06-10

Ziua 13: CM Africa de Sud 2010. Favoritele confirma

Anglia - Slovenia 1-0
SUA - Algeria 1-0

Aparent, rezultatele erau previzibile. Practic, a fost ceva mai complicat: SUA a reusit sa-i lase acase pe "amicii" sloveni (nu i-am uitat nici azi... si nici pe suedezi) tarziu de tot, in minutul 92! Meritat, daca ma intrebati pe mine: in meciul direct yankeii au jucat mai bine si per total tot ei au aratat mai mult fotbal. Mai mult si decat Anglia, daca tot imi dau cu parerea. Locul 1 in aceasta grupa nu e deloc un rod al hazardului. Americanii pot fi una din surprizele acestui turneu final.

Ghana - Germania 0-1
Australia - Serbia 2-1

De-aia e fotbalul frumos, pentru ca Australia castiga desi n-avea mari sanse sa se califice (iluzorii chiar la 2-0), in timp ce "fratii sarbi" plang dupa un egal cu care toata lumea i-ar fi creditat. Cu ocazia asta, cel putin din punctul meu de vedere e clar ca Serbia e mai degraba un mit. Sigur, sunt mai atletici, mai indarjiti si mai puternici decat noi, dar legenda aceea a sarbilor care pot bate orice mare echipa paleste dupa o calificare ratata in fata Australiei. Si nu - golul lui Pantelic din minutul 90 (daca ar fi fost) chiar nu mi-ar fi schimbat parerea.

Ce urmeaza?

SUA - Ghana


Pentru mine, SUA pleaca cu prima sansa. Dupa ce a pornit bine, Ghana a fost o dezamagire continua: si in seara asta, dar mai ales in noaptea neputintei cu Australia. In plus, ghanezii se simt in acest moment fericiti ca au evitat Anglia si asta s-ar putea sa-i coste. Mizez deci pe americani.

Germania - Anglia

Aparentele inseala. In ciuda acestei "ciocniri a titanilor", meciul aduce fata in fata o echipa ineficienta, chiar daca ofensiva (Germania) si una ineficienta si inofensiva (Anglia), daca mi-e permis acest joc de cuvinte. Englezii au totusi de castigat - pentru ei mobilizarea va fi mai mare, in conditiile in care daca ar fi jucat cu Ghana statutul lor de favorita "prin traditie" le-ar fi fost un mare obstacol. Dar, ca in orice meci cu o istorie in spate, si in aceasta optime se poate intampla orice. Mai mult la ghici, merg pe mana Germaniei.

P.S. La Wimbledon, un meci s-a intrerupt dupa 10 ore si ceva, la scorul de 59-59 in setul decisiv. Impreuna, cei doi tenismeni aveau vreo 200 de asi. Partida se va relua maine.

Ovidiu

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par