home
21-06-10

Suporterii interzisi abuziv de catre club pot intra din nou pe stadion

In urma unor noi sesizari ale suporterilor interzisi de FC Steaua Bucuresti, ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) a dispus sanctionarea clubului si stergerea datelor suporterilor inscrisi ilegal de catre club in "tabela persoanelor non-grata". Astfel, toti suporterii interzisi abuziv de catre club vor putea intra nemijlocit pe stadion, incepand cu noul sezon.

Din cuprinsul deciziei emise de ANSPDCP, redam:
"[...] s-a dispus sanctionarea contraventionala a S.C. Fotbal Club Steaua Bucuresti S.A. in baza art. 32 din Legea nr. 677/2001, deoarece datele au fost incluse in "tabela de persoane non-grata" fara ca masura interzicerii accesului la competitiile sportive organizate de S.C. Fotbal Club Steaua Bucuresti S.A. sa fie dispusa de organele abilitate conform Legii nr. 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive. De asemenea, [...] s-a dispus stergerea din "tabela persoanelor non-grata" a datelor persoanelor fata de care masura interzicerii accesului la competitiile sportive organizate de S.C. Fotbal Club Steaua Bucuresti S.A. nu a fost dispusa de organele abilitate conform Legii nr. 4/2008."

Aceasta decizie se adauga altor victorii ale suporterilor stelisti fata de conducerea dictatoriala a Clubului Steaua. Va reamintim ca FC Steaua a mai fost sanctionata de catre ANSPDCP in luna ianuarie a acestui an (https://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/11166) iar mai apoi Judecatoria Sectorului 6 a obligat Clubul Steaua sa permita accesul in stadion celor 150 de suporteri interzisi abuziv care au intentat un proces in acest sens.




FCSTEAUA.RO

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Doneaza acum!
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Legendele Stelei, reunite!
Fanii au ingenuncheat in fata lui Lacatus! - VIDEO (update)

Anul 63 Steliştii vor sărbători pe 7 iunie 63 de ani de la înfiinţarea clubului din Ghencea. Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a marcat evenimentul printr-o petrecere la care au par