home
13-03-10

Vladoiu: Gigi Becali m-a injurat si m-a amenintat! Daca nu ia titlul, vinde Steaua!

Derby-ul Dinamo - Steaua, programat miercuri, în "Ştefan cel Mare", are şi o categorie aparte de spectatori: "trădătorii". Puţini dintre fotbaliştii care au jucat, de-a lungul timpului, la ambele echipe au reuşit să-şi păstreze o bună reputaţie printre suporteri.

Unul dintre privilegiaţi este Jean Vlădoiu, cel care a îmbrăcat tricoul roş-albastru în şase sezoane şi pe cel roş-alb în alte două, fostul atacant cucerind respectul tuturor prin devotamentul cu care a înţeles să apere culorile echipei pentru care a jucat, indiferent pe unde a trecut. Retras de cinci ani, "Charlie" spune că derby-ul şi-a pierdut farmecul.

Jean, s-a schimbat ceva în meciurile Dinamo - Steaua în ultimul deceniu?

Pe vremea mea, Steaua şi Dinamo se băteau pentru locurile 1 şi 2, nu concepeau altceva. Noi ne dădeam sufletul pe teren, era mult entuziasm… Acum se vorbeşte la televizor. Steaua are totuşi forţă ofensivă, dar e slabă în apărare. Iar Dinamo, dacă va lua bătaie la Cluj, nu va mai avea elan pentru derby-ul de miercuri.

"Nu făceam parte din şleahta lui Gigi"

Cu ce echipă ţii miercuri?

După 2001, mă simt ataşat numai de Dinamo. Nu uit cum am fost nevoit să plec de la Steaua. Am fost dat afară atunci pe uşa din dos de Gigi Becali. Am o cameră acasă, la Piteşti, plină cu medalii, poze, ghete, dar n-am intrat în ea de multă vreme, fiindcă îmi aduc aminte şi de lucruri neplăcute. Îmi reamintesc cum am plecat de la Steaua, e trist... Becali m-a dat la Piteşti la schimb cu Rică Neaga, dar nu mi-a zis de ce. M-a ameninţat şi m-a înjurat... Mi-a zis că, dacă mă opun, pune bodyguarzii să mă bată! Dădeam câte două-trei goluri la Steaua, câştigam singur meciurile.

Le-am făcut mult rău dinamoviştilor prin golurile pe care le-am marcat! Aveam 32 de ani şi nu făceam parte din şleahta lui Gigi. M-a dat afară pentru că eram, cică, prea bătrân şi nu mai puteam face bani pentru echipă! Becali a distrus echipa de când a venit. Cum s-a comportat cu mine, aşa a procedat şi cu alţi jucători de acum, cum ar fi Goian şi Petre Marin. Gigi e o boală fără leac pentru Steaua.

"Oricine, în locul lui Becali, ar face performanţă!"

Gigi a spus de multe ori că va vinde formaţia…

În ultimul an, Steaua e tocată de scandalul dintre Gigi Becali şi suporteri. De ce? Din cauza comportamentului avut de patron. Dacă Steaua nu ia titlul acum, Becali va vinde echipa! Va fi forţat, nu va mai rezista mult, mai ales că are familie, copii... Orice alt conducător care va veni în locul lui va face mari performanţe cu echipa. Vai şi amar în ce hal s-a ajuns! Dacă Becali s-a dus la Cluj cu 1,7 milioane de dolari pentru blat, vă daţi seama că alte meciuri le rezolva uşor! Nici nu vreau să mă gândesc ce aranjamente a făcut!

Ca jucător, ai participat la vreun blat?

Erau blaturi, de ce să mint... Erau, dar noi nu ştiam. Ori noi eram prea proşti, ori conducătorii erau prea deştepţi. Valizele şi brichetele de azi spun ceva, nu sunt întâmplătoare. Ţin minte că în 1998, la Dinamo, când era Dinu antrenor, la o şedinţă, Lupescu i-a zis: "Dacă ne spuneţi că trebuie să aranjăm nu ştiu ce meci, s-a terminat! Plec de la echipă!". Am rămas marcat şi acum de spusele lui Ionuţ, mai ales că el mă adusese la Dinamo de la Koln.


Becali m-a ameninţat şi m-a înjurat... Mi-a zis că, dacă mă opun transferului de la Steaua la Piteşti, pune bodyguarzii să mă bată! Aveam 32 de ani şi nu făceam parte din şleahta lui Gigi
Jean Vlădoiu, fost atacant la Steaua şi Dinamo


6 sezoane a jucat, în total, Vlădoiu pentru Steaua (1990-1994, 2000-2002) și Dinamo (1998-2000)

Sursa: Prosport

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

https://fcsteaua.ro:/
Meciul Urmatorhttps://fcsteaua.ro:/ Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Dinamo

STEAUA
Dinamo - STEAUA
Miercuri, 17 martie
20:30
LIVE TEXT FCSteaua.ro
DigiSport
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/