home
06-12-09

Suporterii echipei UTA Arad, atacati de jandarmi

LA FINALUL REMIZEI CU GAZ METAN CFR AU AVUT LOC LUPTE ÎNTRE SUPORTERII UTA-EI ŞI JANDARMI

Incidentele s-au declanşat după ce jandarmii au încercat să confişte sacoşa unor fani, în care bănuiau să se află torţe. Suporterii s-au opus, iar jandarmii au folosit forţa. Apoi, în câteva minute, s-a declanşat o bătălie generală, în suprafaţa de joc

La câteva minute după finalul meciului UTA - Gaz Metan CFR Craiova s-a produs agitaţie în peluza galeriilor arădene. Câţiva jandarmi au încercat să legitimeze doi suporteri şi să le verifice conţinutul unei sacoşe pe care o aveau asupra lor. Intervenţia forţelor de ordine, în stadion, a produs iritare în grupul ultrasilor arădeni, care au reacţionat imediat, mai ales că cei doi au fost loviţi direct, cu bastoane.

Pentru început s-a vociferat, ulterior suporterii pornind în grup spre cei cinci-şase jandarmi, pe care au reuşit să-i scoată din stadion, în curtea interioară de la tribuna I. "Aveam informaţii că un suporter, care a fost monitorizat, filmat, deţine torţe. Am vrut să-l legitimăm şi să aplicăm legea, dar au intervenit mai mulţi suporteri şi s-au produs incidente, aruncându-se cu pietre", spune maiorul Slev de la Jandarmeria Arad, însă pietrele au apărut după ce suporterii au fost bătuţi, unul dintre ei fiind transportat urgent la spital, plin de sânge.

După câteva minute, în care suporterii au discutat cu jandarmii, undeva între tribuna I şi curtea interioară, forţele de ordine s-au regrupat, intervenind cu un efectiv mult mai numeros. Spiritele păreau calmate, jandarmii, încolonaţi, au revenit în stadion şi i-au însoţit pe suporteri prin faţa tribunei I, discutându-se.

Brusc, spiritele s-au încins din nou, când forţele de ordine au încercat să reţină câţiva suporteri, aleşi la întâmplare. Suporterii s-au opus, iar jandarmii au intervenit în forţă, folosind spray-uri cu gaz, bastoanele, lovind la nimereală cu pumnii şi picioarele.

A fost o acţiune haotică, neorganizată, care a scos în evidenţă lipsa de pregătire şi profesionalsim a jandarmilor, care nici n-au reuşit să ţină situaţia sub control, şi nici n-au ezitat să folosească forţa total la întâmplare. Au fost scene de groază, fanii şi jandarmii invadând suprafaţa de joc, într-o adevărată bătălie.

Un suporter, deloc implicat în evenimente, care doar filma a fost lovit, gazat şi pus la pământ, după care jandarmii i-au împiedicat pe cei care i-au sărit în ajutor să intervină. S-au împărţit bastoane şi lovituri la nimereală, fanii au ripostat, jandarmii fiind derutaţi.

Incidentele s-au încheiat după circa 10 minute, cu câţiva fani reţinuţi, legitimaţi, amendaţi cu 200-600 de lei şi sancţionaţi cu interdicţia de-a intra pe stadioane şi la competiţii sportive timp de şase luni.




liga2.ro


https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

STEAUA

Ceahlaul
Sambata, 13 Februarie 2010,
ora 20:30
Live text fcsteaua.ro
TV LIVE
    https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
  • Program Liga 1 2009/2010
  • Clasament/Rezultate 2009/2010
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/