home
19-11-09

Unde mergem in week-end?

Acest sfarsit de saptamana aduce pe langa alegerile pentru noul Presedinte al Romaniei si o multime de evenimente sportive, din care Steaua, bineinteles, nu putea sa lipseasca. Asa ca daca aveti in plan ca vineri, sambata sau duminica sa iesiti din casa pentru a asista la un meci al echipei noastre si mai ales la un derby contra rivalilor de la Dinamo, iata pe unde puteti merge:

Vineri incepand cu ora 16:30 la bazinul Floreasca are loc primul meci din derby-ul contra lui Dinamo. Dupa 4 etape disputate baietii nostri au procendaj maxim, avand 8 victorii din 8 meciuri si un golaveraj impresionant de 94-24.

Daca vreti sa-i vedeti pe hocheistii stelisti la lucru trebuie sa mergeti pana la Gheorgheni, acolo unde ei vor infrunta echipa locala Progym incepand cu ora 17:30. Dupa victoriile de la Bucuresti cand i-am umilit in ambele meciuri scor 8-1 si 10-0 ne putem asteptam din nou la ploaie de goluri in poarta celor din Gheorgheni, mai ales ca Steaua trebuie sa isi pastreze parcursul aproape perfect din campionat, unde dupa 14 meciuri jucate are 13 victorii, una dupa prelungiri si o infrangere, cu un golaveraj la fel de impresionant ca cel de la polo - 119:26 fiind lider autoritar cu 38 de puncte, 10 mai mult decat urmatoarea clasata, SC Miercurea Ciuc, echipa care are 2 jocuri mai putin disputate.

Sambata va fi o zi cu adevarat plina de meciuri si derby-uri. In sala Extreme de langa Billa Salajan va avea loc derby-ul etapei a VII-a a Diviziei A1 masculin dintre Dinamo si Steaua cu incepere de la ora 11:00. Chiar daca baietii nostri nu vor porni din postura de favoriti, ultimele meciuri si mobilizarea din meciurile contra rivalilor traditionali ne dau sperante ca vor putea scoate un rezultat mare.

Al doilea meci dintre Steaua si Dinamo de la polo va incepe de la ora 12:35 si desi este transmis in direct si pe TVR2 ideal ar fi ca poloistii nostri sa simta ca joaca pentru cea mai iubita echipa din Romania si cat mai multa lume sa-i incurajeze din tribuna, mai ales ca multi dintre ei vin dupa o mare victorie obtinuta cu nationala impotriva vicecampioanei mondiale Spania.

De la ora 13:00 in Regie va avea loc meciul dintre Sportul Studentesc si FC Steaua II in cadrul etapei a 15-a a Ligii 2, seria 1-est, un foarte bun prilej pentru tinerii fotbalisti stelisti de a intrerupe sirul de 7 meciuri fara victorie si a scapa de ghinionistul loc 13 pe care se afla acum.

Returul din cadrul turului 3 al Cupei Cupelor la handbal dintre Steaua MFA si HC Conversano va avea loc la sala din Chiajna si va incepe la ora 16:15, militarii avand de recuperat un deficit de 5 goluri dupa infrangerea din Italia cu 27-22 pentru a trece mai departe. Pana la sala puteti ajunge cu maxi-taxiul sau cu autobuzul de la statia Lujerului.

Sala Mihai Viteazul gazduieste de la ora 17:00 meciul de baschet dintre Steaua Turabo si liderul actual al Diviziei A, U Mobitelco Cluj. Desi au o misiune dificila, stelistii tintesc o victorie care sa-i ridice de pe locul 9 ocupat acum si sa se revanseze dupa infrangerile de etapa trecuta de acasa si de la mijlocul saptamanii din Liga Balcanica.


Tot sambata va incepe si campionatul de rugby in 7, primul turneu urmand sa se desfasoare la Cluj pe stadionul Iuliu Hateganu. Meciurile din grupa vor incepe la ora 09:00 si vor tine pana la ora 15:00. Steaua face parte din grupa B, alaturi de CS Dinamo, CS Poli Iasi, CS Stiinta Petrosani, RCM Timisoara, CSM Bucovina Suceava, deci si aici vom avea parte de un nou derby etern.

Meciul 2 de la hochei dintre Progym si Steaua va fi de la ora 17:30 pe patinoarul din Gheorgheni, meci netransmis din pacate de niciun post de televiziune.

Duminica la Cluj vor avea loc meciurile finale ale primei etape la rugby in 7, faze din care Steaua cu siguranta nu va lipsi. Meciurile vor avea loc pe stadionul Iuliu Hateganu.

O multime de evenimente, unul mai ispititor decat celalalt, asa ca pregatiti-va vocile si fularele pentru un week-end plin de STEAUA.

HAI STEAUA! HAI ARMATA!




https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Meciul Urmator Clasament Lotul Stelei
https://fcsteaua.ro:/

Astra Ploiesti

STEAUA
Luni, 23 Noiembrie,
ora 16:00https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Live text fcsteaua.ro
GSpTV
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/ Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/

Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/