home
21-11-09

CSA Steaua Turabo - "U" Mobitelco Cluj Napoca 84-88 (19-23; 34-30; 18-19; 13-16)

Steaua Turabo – “U” Mobitelco, un meci frumos, un meci de lupta, un meci care i-a tinut pe fanii baschetului cu sufletul la gura.

Steaua a inceput bine primul sfert, conducand la un moment dat cu 9 la 5 dar clujenii au revenit repede si, profitand de lipsa de experienta a ros-albastrilor, au reusit sa se impuna, terminand primul sfert in avantaj, 23-18.

“U” Mobitelco e una din cele mai puternice echipe din liga nationala de baschet. Asta nu i-a speriat pe stelisti si, in al doilea sfert, echipa antrenata de Teo Cizmic s-a aruncat asupra adversarului. Cu mult mai putine greseli si cu un joc ofensiv si spectaculos(alley-oop-urile nu au lipsit nici de data asta) Steaua si-a dominat adversarul direct, reusind sa castige al doilea sfert cu scorul de 34 la 30 si sa restabileasca egalitatea la pauza mare.

Ultimele doua sferturi au fost mult mai tensionate, clujenii realizand ca Steaua nu e un adversar usor. Si de data aceasta, ca de multe alte ori, experienta a fost din nou decisiva. Pe final, condusi la limita, stelistii au incercat recuperarea balonului prin acordarea de aruncari libere adversarilor. Din pacate, baietii lui Teo Cizmic nu au reusit sa fructifice nici o incercare.

Cel mai bun marcator al stelistilor a fost Monty Mack, cu 24 de puncte, urmat de Timus(22) si Papic (21).

Steaua Turabo – “U” Mobitelco, 84-88. O noua infrangere pentru stelisti insa o infrangere care nu aduce nici un pic de rusine asupra clubului. Stelistii au luptat pana la capat, au jucat de la egal la egal cu un adversar mai bun si au fost foarte aproape de a castiga.


Adrian


Comentati acest articol si pe www.steaua.ro


Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3