home
19-11-09

Nefericitele alegeri

Alegerile de duminica sunt o ocazie trista. Si nu, nu e vorba de motive politice. Sau ma rog, e vorba indirect si de politica. Duminica e ziua in care Gigi Becali va obtine un nou 2% si va avea liber la pareri despre orice zboara, merge si se taraste in Romania si nu numai.

Desigur, nu e vina lui ca va aparea: e vina ticalosilor care-l promoveaza (fiindca e cea mai facila si in acelasi timp cea mai nociva modalitate de-a face audienta) si a prostilor (sau prostitilor) care-l privesc. Problema nu e cu acesti pseudostelisti, imbuibati de Becali si care viseaza cel mult sa ajunga sa respire acelasi aer cu ciobanul, problema e ca noi, cei (inca) stelisti vom fi nevoiti sa-l suportam in continuare. Ni se va turna pe gat aceeasi posirca mizerabila a vorbelor lui Becali, vom fi nevoiti din nou sa stingem televizoarele, scarbiti de asa zisele "posturi de sport".

Nu e cazul sa speram (dincolo de posibilitatea unei minuni dumnezeiesti) intr-o dovada de smerenie a lui Becali. Omul a trecut prin multe momente grele, din care ar fi putut invata atat de multe: a pierdut alegeri dupa alegeri, a fost invins la uninominal de nepoata unui fost mare comunist, al carei mare merit (se zice) e ca Vanghelie a reusit sa cumpere pentru ea mai multe voturi decat a reusit ciobanul in "colegiul de Zabrauti". A fost arestat si a stat vreo 20 de zile in arest. Se bucura de dovezi incontestabile de URA de luni de zile pe Ghencea, in toata tara si chiar in toata lumea, din partea adevaratilor suporteri stelisti. Toate aceste "semne" n-au insemnat pentru Becali decat un indemn la mai rau.

E de facut ceva la alegeri? Aparent, nimic, in afara de a nu-l vota (ceea ce nu necesita sa fii stelist, ci doar un om de un minim bun-simt!). Sigur, exista si idei mai elaborate. Una dintre ele (care m-a incercat personal intr-o vreme in care ma gandeam sa nu votez pe nimeni in primul tur) ar fi ca toti cei care nu voteaza sa mearga totusi la sectiile de votare si sa lase un "semn de apreciere" pe buletinele de vot - un simplu "Becali, pleaca!" ar fi de ajuns. Personal, n-o sa fac asta, dar pentru cei care oricum n-au cu cine vota ar putea fi o solutie.

Sigur, e un gest anti, e un amestec al politicii cu fotbalul, e o irosire, poate, a unui gest important din punct de vedere civic. Chiar si-asa, sunt sigur ca se vor gasi cativa suporteri mai "neumblati prin politica" care sa impinga aceasta lupta pe un nou teren.

Becali - pierzi, vinde, pleaca!

Ovidiu



Va prezentam cateva stickere anti cioban. CLICK AICI


https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/

Astra Ploiesti

STEAUA
Luni, 23 Noiembrie,
ora 16:00https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/https://fcsteaua.ro:/
Live text fcsteaua.ro
GSpTV
TV LIVE
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
Felicitari Tricouri Cantece
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
',WIDTH,100);" onMouseOut = "return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/felicitari/steaua--11256--Steaua-Ujpest.html">

https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3 https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/

https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ VideoNews Video Imagini Tracker
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/ https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
https://fcsteaua.ro:/
foto 22
',WIDTH,50);" onMouseOut="return nd();" href="https://www.fcsteaua.ro/index/section/galleries/mode/viewPicture/picture/14085/foto 22"> foto 22 https://fcsteaua.ro:/ foto 21 https://fcsteaua.ro:/ Ovi foto 19 foto 18 foto 17 Fotbal antic foto 15 foto 14 foto 13 foto 12 foto 11 foto 10 https://fcsteaua.ro:/ foto 9 foto 8 foto 7 foto 6 foto 5 foto 4 foto 3 foto 2 foto 1 foto 23 foto 22 foto 21 foto 20 foto 19 foto 18 foto 17 foto 16
https://fcsteaua.ro:/