home
16-06-14

Cateva episoade marca Sud

* Acest articol nu reprezinta punctul de vedere al echipei FCSTEAUA.RO, este un punct de vedere personal si ar trebui tratat ca atare.

- 2005: Dupa meciul pierdut cu 3-2 la Rosenborg baietii de la Sud au scris in fata casei lui Radoi ca ii vor sparge dintii capitanului de atunci (de aici si conflictul Nord - Sud din 2005) ... si acum tin minte cand un om de la fcsteaua.ro imi dadea telefon disperat ca ii alearga nordul...nu am zis nimic...dar in gandul meu am zis da, dar o meritati.

- 2007: Dupa atatea conflicte Sudul revine in forta cu banerele pe gard...Din pacate, un fost puscarias, (Pogo cel Mic - de la Peluza Sud dINAMO) sare gardul si ... se fura banerul (brigada Asalt).

- 2010: Domnul Lecce da un comunicat pe acest site in care specifica ca Sudul nu va merge in deplasari comune cu Peluza Nord pentru ca ei, citez "au nevoie de conditii separate".

- 2011: Meci la CSKA...baietii fiind in protest merg acolo sa injure conducerea (PE MERIT CLAR! - Nimeni nu neaga asta, si eu personal sunt anti-cioban) dar baietii sunt ocupati sa cante CSKA CSKA CSKA !!!!!!!!! nici o problema si cu asta... DAR din pacate tot stadionul bulgar raspunde cu "tiganii, tiganii" si atunci eram lipit la televizor si credeam ca gata va iesi ceva bataie dar nu baietii sunt pacifisti au raspuns cu doar "CSKA, CSKA" din nou...

- 2014: Inaintea unui meci crucial cu Chelsea din Liga voinicii de la Sud sunt ocupati sa injure conducerea + pe Reghecampf ca nu le-a convenit lor ca asa zisele legende (Iordanescu + Ienei care daca ii sculati la ora 3 dimineata pentru bani si ei il ling pe cioban pentru bani). Rezultat 0-4. TARE!

Scriu aceste randuri de peste ocean si poate nu am dreptul sa imi dau cu parerea despre aspecte de ultraserie dar m-am saturat de toti pustii si toti astia care nu au lovit pubertatea sa tot zica SUDUL in jos, SUDUL in sus....Si stiu ca acest articol va fi ultima chestie care o sa fac pentru acest site (voi primi ban + sanctiune) ... dar totusi am vrut sa prezint si eu o alta parere.

P.S. si chiar imi pare rau ca totusi acest site pentru mine a reprezentat legatura dintre mine si iubirea mea STEAUA, dar clar ca o sa sacrific aceasta legatura pentru ca eu pe ASTIA NU II SUPORT! Si am dreptul sa zic asta ca pentru asta a luptat Tata in '89, pentru libertatea de a vorbi.

SteauaToronto

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!