home
14-11-10

Becali crede ca nimeni din Romania nu se poate ridica la nivelul lui!

Becali crede că nimeni din România nu se poate ridica la nivelul lui. "N-am cu cine să mă războiesc în toată ţara românească. Mie de aia îmi pare rău, că echipa într-un fel m-a cam dat în jos, pentru că eu aveam altă mentalitate. Eu aveam mentalitate de «number one», aşa, uşor-uşor am ajuns pe «number six», «number five». Nu-mi prea convine. Acum trebuie iar uşor, uşor să revin", a afirmat Becali.

Traducere fcsteaua.ro in limbaj ovin:

Sunt cel mai papagal din tara, mai papagal decât fathi taher!

Sunt extraordinar de capabil, atât de capabil încât la venirea mea la club Steaua avea 21 de titluri, 20 cupe, 5 supercupe, CCE si Supercupa Europei. După ce am venit eu, cel mai capabil din Europa dacă nu si Terra, am luat 2 trofee in zece ani!!!

Sa înțeleagă prostimea ca cu Becali nu e de glumit, eu iau trofee pe banda rulantă, unu la 5 ani si alea cu valize si combinatii.

Clubul m-a tras in jos, m-a făcut din candidat la presedentie un anonim care vinde iaurt.

Da o sa vedeti in iarna revolutie de catifea, habar nu aveți câți lingai așteaptă in joc de glezna. Stoichita are saracul leziune fibrilara la aductorii de la limba, altfel era instalat in funcție de maine!


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

Anunt important

Siteurile fcsteaua.ro, steaua.ro si stelist.ro vor fi inaccesibile in data de 17.11.2010, intre orele 00:30-8:00 datorita unei lucrari de mentenanta.

Personalizeaza si trimite felicitari prietenilor tai:


Pentru alte melodii, cantece ale galeriei, imnuri etc, vitiati pagina cu player-ul mp3

Mironica si rusinea nationala numita PRO TV

Incredibil, dar adevarat. Desi este angajat al unui trust media care promoveaza de cand se stie numai violenta (a se vedea stirile de la ora 17:00 difuzate de PRO TV) Mihai Mironica a facut un circ

[rugby] Steaua este campioana Romaniei la Rugby in 7

Dupa 4 turnee incepute acum un an, Steaua s-a incoronat astazi campioana Romaniei la rugby in 7. Baietii antrenati de Marin Mot, Costica Florea si Daniel Boldor aveau nevoie de un loc 3 la ultimul tur