Eu sunt de parere ca vom termina cu 0 puncte. Maxim 1. Iar de ras nu ne vom face, pentru ca nu este de ras sa iei bataie de la Olanda, Franta si Italia.
Eu sunt de parere ca vom termina cu 0 puncte. Maxim 1. Iar de ras nu ne vom face, pentru ca nu este de ras sa iei bataie de la Olanda, Franta si Italia.
sa fim seriosi...locul 3 este mult..una dintre adversarele noastre va castiga campionatulll...nu prea avem ce sa le cerem baietilor steagro
mamaa! piti, unde ti-a fost norocul!? om vedea ce o fi. daca facem egal cu franta in primul joc, sant ceva sanse. altfel...dar sa nu anticipam. asa ca..
HAI Romania !!!
Ce grupa criminala! Un loc trei ar fi mai mult decat onorabil, nu le voi gasi nicio vina tricolorilor atunci cand vor fi eliminati. Hai Romania!
Iata si programul grupei:
9 iunie (Zurich): ROMÂNIA – Franța
9 iunie (Berna): Olanda – Italia
13 iunie (Zurich): Italia – ROMÂNIA
13 iunie (Berna): Franța – Olanda
17 iunie (Berna): Olanda – ROMÂNIA
17 iunie (Zurich): Italia – Franța
Cred ca e unul favorabil.
daca am fi cazut in gr. B in locul Germaniei exista posibilitatea ca sa ne asteptam sa trecem de grupa...asa,nu!!!!
P.S. tot zicea Pitzi ca vrea sa castige euro....daca trece de grupa asta chiar are mari sanse!!!!
Romanul si norocul....... hai lasa ca e bine, acuma vedeam " Avem sau NU fata de EURO"
ce sadici au fost aia de la UEFA gandindu-ne ca cel putin una dintre Franta,Italia si Olanda nu va trece de grupe!!!!dar probabil ca s-a incercat sa "se faca loc" pentru ca gazdele sa aiba cat de cat sanse sa treaca de grupe!!!!si aici banul primeaza in fatza fotbalului......
Avem locul 4 asigurat....ce grupa... crek ca a fost o mana necurata pe acolo... e prea de tot... chiar bate la ochi.... :steag_steaua_ro:
Acuma ... sa facem egal cu Italia si cu Olanda , si sa batem Franta ... sa recunoastem ... eram noi mari si tari dupa ce am batut Olanda ...da' ala s-a numit bulan ... acuma nu mai avem un tusier care nu stie sa faca diferenta dintre un offside si o pozitie regulamentara .. Italia .. pai aia la cat noroc prost au ... ai 100 de ocazii , si le ratezi pe toate , iar ei vin si-ti dau un gol in minutul 90+5 din faza fixa , la singura ocazie .... si Franta ... au cam multi pensionari in echipa , care ... poate poate ... avem noroc (dar tot cu pensionarii astia au ajuns in finala CM , dar atunci era dirijata de un maestru , in timp ce acuma se cauta un nou conducator ca Zidane , care... nu cred ca se afla in persoana lui Ribery) ...
in timp ce acuma se cauta un nou conducator ca Zidane , care... nu cred ca se afla in persoana lui Ribery) ...
daca nu va fi Ribery,va fi Ben Arfa.....sau Nasri (offff ce super-jucator..) sau Benzema...sau....:wink:
Pronostic 4 puncte, egal cu Franta si batem Olanda
.
daca nu va fi Ribery,va fi Ben Arfa.....sau Nasri (offff ce super-jucator..) sau Benzema...sau....:wink:
Nasri mai are mult lapte de baut pana sa ajunga coordonator in nationala Frantei. Pe Ribery nu`l vad mai presus de Giuly, asa ca nu`mi pare a fi un foarte mare pericol. Se zbate, incearca, dar nu toate`i reusesc. Poate Ben Arfa sa fie omul cheie al Frantei. Insa sa nu uitam de Henry, Trezeguet, Anelka, Veira..
io zic ca batem franta,apoi umilim italia si le dam meciu olandezilor sa mearga si ei mai departe ![]()
io zic ca batem franta,apoi umilim italia si le dam meciu olandezilor sa mearga si ei mai departe![]()
=)))) ma faci sa rad...cat optimism poti avea ![]()
Nasri mai are mult lapte de baut pana sa ajunga coordonator in nationala Frantei. Pe Ribery nu`l vad mai presus de Giuly, asa ca nu`mi pare a fi un foarte mare pericol. Se zbate, incearca, dar nu toate`i reusesc. Poate Ben Arfa sa fie omul cheie al Frantei. Insa sa nu uitam de Henry, Trezeguet, Anelka, Veira..
am vazut vreo 3 meciuri de ale lui Bayern si Ribery numai coordonator nu joaca!!!Ben Arfa e jucat destul de putin la Lyon,doar Nasri jucand coordonator la OM...
Grupa grea, poate cea mai "ingramadita" din cele 4. Totusi, vorba lui M. Sandu: "Ce poti sa-ti doresti mai mult, ca jucator". Intradevar, o sa avem de suferit, daca Piturca nu leaga o echipa spirt. Sa nu uitam ca Grecia avea o echipa cam de nivelul nostru acum si a castigat in Portugalia.
Nu sunt un optimist sau pesimist, dar eu zic ca putem face o figura frumoasa, daca jucatorii o sa fie montati bine la anul` si Piti o sa scoata untu din ei...
Nici nu ma gandeam ca o sa ni se termine ctocmai acum norocu ..... de fapt s-a intors roata ... cat noroc am avut , atat ghinion am avut la extragerea pentru Euro 08 . Oricum , inca mai am increderre in Mutu .... dar raman la parerea ca nationala , fara Mutu in teren , e moarta !!!
Romania poate sa castige grupa daca reuseste un rezultat bun in meciul cu Franta.
Echipa Romaniei daac ar scoate un egal cu franta si ar bate olanda ar fi calificata....dar e mult de munca sa putem ajunge sa batem din nou olanda si sa facem egal cu o echipa care sa nu uitam ca a fost finalista la cm2006!!Cea mai grea grupa care putea fi,dar totusi daca da domnu sa iesim pe locu 1 sau 2 le aratam 22ror ca nu suntem mamaligari,drogati.......etc
HAI Romania!!!!!!!!
Romania SE VA CLASA CE PUTIN PE LOCUL 2 EU AM INCREDARE IN EI HAI Romania steagro steagro steagro steagro steagro steagro
Nici nu ma gandeam ca o sa ni se termine ctocmai acum norocu ..... de fapt s-a intors roata ... cat noroc am avut , atat ghinion am avut la extragerea pentru Euro 08 . Oricum , inca mai am increderre in Mutu .... dar raman la parerea ca nationala , fara Mutu in teren , e moarta !!!
Ba aici o sa se vada valoarea noastra, si inca odata sa demonstram ca suntem mai buni ca Olanda,acum avem 'norocul' de a ne arata valoarea
Si la Euro 2000 am plecat cu ultima sansa dintr-o grupa cu Anglia, Germania si Portugalia si totusi am terminat pe 2 si ne-am calificat mai departe alaturi de Portugalia care a reusit sa adune 9 puncte, castigand toate meciurile, iar "marile puteri" Anglia si Germania si-au facut bagajele mai repede decat credea toata lumea. Anul acesta va fi mai greu ca in 2000, dar nu va fi imposibil sa ne calificam mai departe...
Romania poate sa castige grupa daca reuseste un rezultat bun in meciul cu Franta.
Adica sa ia bataie cu 1-0
Sper ca facem treaba buna.