Vin din urma Unirea, Vaslui si Poli Timisoara. Asta e foarte bine pentru ca se presupune ca vom avea un campionat mai puternic.
Culmea e ca avem cel mai slab parcurs european anul acesta.
Vin din urma Unirea, Vaslui si Poli Timisoara. Asta e foarte bine pentru ca se presupune ca vom avea un campionat mai puternic.
Culmea e ca avem cel mai slab parcurs european anul acesta.
Puiule, e vorba de derby-ul etapei, nu de cel al campionatului.In alta ordine de idei derby-ul campionatului se poate juca intre oricare doua echipe care au sanse reale la titlu. Asta evident in ultimele etape. Vremurile in care Steaua si Dinamo se succedau alternativ la titlu au cam apus. Dupa '89 a intrat in hora si Rapidul, iar in ultimii doi ani CFR-ul aspira tot mai puternic la titlul de campioana a Romaniei. Vin din urma Unirea, Vaslui si Poli Timisoara. Asta e foarte bine pentru ca se presupune ca vom avea un campionat mai puternic.
Eu chiar nu te contrazic,asa este,ai dreptate dar pe unde or fi prin Europa fotbalistica Unirea,Vaslui si Poli? Ce sa mai zic de CFR cj? Locul in clasamente este conjunctural,dar un derby Steaua - Dinamo nu se compara cu nimic...scuze!!!
Locul in clasamente este conjunctural,dar un derby Steaua - Dinamo nu se compara cu nimic...scuze!!!
depinde cum privesti tu notiunea de derby:o intalnire de traditie dintre doua cluburi care se "dusmanesc" de ani de zile (Steaua-Dinamo, UTA-Poli, CFR-U Cluj etc) fie un meci intre doua echipe apropiate ca valoare, important pentru stabilirea clasamentului final (aici poti include mai multe echipe, fie si Unirea Urziceni) Poli-Steaua poate fi considerat un derby al etapei.
dar un derby Steaua - Dinamo nu se compara cu nimic...scuze!!!
Din punctul asta de vedere, un mare DA. Nimic nu se compara cu un Steaua-Dinamo. Rivalitatile de-o viata continua in timp. Mama lor de spurkati! ![]()
jabba the hut a inceput iar sa se ia de viata noastra. pe pachiderma asta as lega-o strans de jijel al nostru si le-as da foc. si mai e un microb pe acolo, chivorchian, care s-a gasit si el sa se ia de Laca. Doamne, cata frustrare zace prin banat. Vreau ambitie de la ai nostri, sa le tragem fesul pe ochi la muciosii astia.
Batem sigur 2-0 pentru Steaua
Cred ca ii batem cu 2-0 sau 3-1 ![]()
S-a pierdut in negura vremurilor sensul initial al cuvantului derby.....ca sa fie derby trebuie ca cele doua echipe implicate sa fie strict din acelasi oras !
Torino-Juve
West Ham-Tottenham
Genoa-Sampdoria
Lazio-Roma
Steaua-Dinamo
Si lista poate continua......
vorba lui 'Nea AXL..ne depasim conditia....1-9
))))))
Un mesaj din Bucuresti
Poli p..a s-o belesti
Sa s`auda in toata tara
M..e Poli TIMISOARE
Ale Ale Ale Ale Ale Ale ooooooo ! :x
pronostic: 1-0 Steaua
ca sa fie derby trebuie ca cele doua echipe implicate sa fie strict din acelasi oras !
Real Madrid-Barcelona
Manchester Utd-Liverpool
Boca-River
2 accidentati pentru meci de ultima ora ![]()
5. Valentin Badea – Venind dupa o perioada suprasolicitanta de antrenamente, jucatorul traverseaza o perioada in care resimte oboseala accentuata, iar staff-ul tehnic, de comun acord cu antrenorul Marius Lacatus si cu Valentin Badea, a hotarat menajarea sa pentru partida de la Timisoara.
6. Eric Bicfalvi – In timpul antrenamentului de vineri, 2 noiembrie, a suferit o contuzie la nivelul piciorului drept, devenind indisponibil pentru meciul de la Timisoara.
M-am saturat de atatea accidentari...
am aflat azi o stire incredibila-borcica a cumparat Strandul Moghioros!a inceput sa-l vopseasca alb-rosu!incredibil!
nu stiu cum voi dartotusi am acea impresie proasta pe care o am inainteafiecarui meci rau a Stelei, cred ca vom pierde sau vom face egal! prea des se schmba antrenorii si asta aduce nestabilitate in tabara stelista! :steag_steaua_ro:
Poli - Steaua 0-3 (0-2). Poli e o echipa mediocra dar cu antrenor bunicel. In mod normal Steaua bate lejer, dar ca de obicei imi este mai frica de ai nostri decat de adversari.
Pentru Laca!!!
Spr sa batemm.. dak vream sa mai avem pretentii la tiltu..un egal.. e nasol nu mai zic de infrangere...
forzateaua
A zis cineva ca marcam din penalty... si ala sa fie prin min. 90..![]()
nu stiu cum voi dartotusi am acea impresie proasta pe care o am inainteafiecarui meci rau a Stelei, cred ca vom pierde sau vom face egal! prea des se schmba antrenorii si asta aduce nestabilitate in tabara stelista!
Esti din familie cu mama omida sau cu mitica... ???
Eu am incredere maxima in Lacatus si implicit in Steaua... De la 3 goluri in sus dam...
Bai nene, cum am ajuns sa ne gandim cu frica la un meci impotriva unora care nu au idee despre ce inseamna fotbal, care si-au aruncat adevarata echipa in "C", care sunt niste parveniti ordinari?!!
Ar trebui sa privim la partida asta cu o oarecare detasare, adica vorbesc despre Steaua jucand contra unei echipe de provincie care de fapt nu e de-a locului, ci tot adusa prin misculatii din judetul Ilfov.
Esti din familie cu mama omida sau cu mitica... ???Eu am incredere maxima in Lacatus si implicit in Steaua... De la 3 goluri in sus dam...
Altceva e sa ai incredere si altceva e sa fii realist...sa fim seriosi,avem meci greu maine!Nu joaca traditia,ca daca ar juca,ar trebui sa nu se mai prezinte echipele din Romania cu noi...
eu cred ca o sa ii batem cu 2:0 ![]()
incerc sa fiu si eu modest :biggrin:
steag3
S-a pierdut in negura vremurilor sensul initial al cuvantului derby.....ca sa fie derby trebuie ca cele doua echipe implicate sa fie strict din acelasi oras !
Torino-Juve
West Ham-Tottenham
Genoa-Sampdoria
Lazio-Roma
Steaua-Dinamo
Si lista poate continua......
vorba lui 'Nea AXL..ne depasim conditia....1-9
))))))
lucvald, imi pare rau dar esti in eroare.
DÉRBI s. n. 1. cursã de trap sau de galop care are loc o datã pe an. 2. întrecere sportivã de mare importanțã, ai cãrei participanți sunt de valori foarte apropiate
Are cineva vreun stream pentru ca myp2p nu il da in direct din pacate ![]()
@ lucvald toate meciurile alea sunt derbiuri mai putin west ham-tottenham .pentru tottenham singurul derby a fost este si va fi cu arsenal :smile:
nu vad acest meciu ca pe un derby in primul rand pentru ca bragadiru nu reprezinta nimic DAR m-ar bucura nespus o victorie impotriva lor ma dezgusta toti de acolo jucatori, jail-Iancu ,rosia.., timisorenii(marea parte) cu aerul lor de superioritate ca sunt la 200 d km de viena..
Sunt la 200 km de Viena, deci lor le e cel mai usor sa ajunga in occident.
Suntem priviti cu, hmm, "suspiciune" de cei din occident tocmai din cauza celor care s-au dus pe acolo...
Sper sã arãtãm forma bunã din meciul cu Oțelul cu sete de gol și victorie hai Steaua