Daca nu era zapata era 0-4 minim pana acum,nu te mai lua de singurul jucator care in acest moment are valoare de Steaua. Imi e scarba ca am ajuns sa citez o balena de pe bega,dar avea dreptate Steaua are doar portar. E cea mai slaba echipa din ultimii 6-7 ani,Steaua lui piti pare stelara fata de acest surogat prost creat de Becali dupa plecarea lui Stoica.
Ceea ce eu nu inteleg este atitudinea jucatorilor,adica anul trecut am fost umiliti,si in campionat si in Europa,anul asta se intampla acelasi lucru iar ei dau din umeri ca prostii,asta e macar iau banii lui Jiji si plec intr-un an doi.
Din Steaua Bucuresti a ramas doar trecutul,fie cel glorios si indepartat fie cel de acum 2-3 ani. Anul asta trebuia sa fie reconstructie,dar s-a tot amanat si rezultatele se vad. Transferurile sunt facut de cioban si asta se vede. Antrenorul este irelevant,chiar daca e Lacatus,Hagi,capello,mourinho daca nu ai jucatori. Poate sa vina toata echipa din 86 ca staff la Steaua,nu ei joaca in teren iar atata timp cat ciobanul si hrebe iau deciziile echipa nu va fi nici pe podium,de Europa ce sa mai vorbim. Steaua ultimilor 2 ani=impotenta si mediocritate,atat la jucatori cat si la "management".
Odata ce s-a indepartat si ultimul profesionist de la Steaua si anume certaretul Stoica s-au dus dracul totul. Revenirea Stelei va exista doar daca ciobanul va pleca sau va sta in umbra,altfel agonia noasta va mai continua.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.