FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sevilla 0 - 2 (0 - 1)

«1234»
predatorpulse707.11.2007 21:25

Daca nu era zapata era 0-4 minim pana acum,nu te mai lua de singurul jucator care in acest moment are valoare de Steaua. Imi e scarba ca am ajuns sa citez o balena de pe bega,dar avea dreptate Steaua are doar portar. E cea mai slaba echipa din ultimii 6-7 ani,Steaua lui piti pare stelara fata de acest surogat prost creat de Becali dupa plecarea lui Stoica.

Ceea ce eu nu inteleg este atitudinea jucatorilor,adica anul trecut am fost umiliti,si in campionat si in Europa,anul asta se intampla acelasi lucru iar ei dau din umeri ca prostii,asta e macar iau banii lui Jiji si plec intr-un an doi.

Din Steaua Bucuresti a ramas doar trecutul,fie cel glorios si indepartat fie cel de acum 2-3 ani. Anul asta trebuia sa fie reconstructie,dar s-a tot amanat si rezultatele se vad. Transferurile sunt facut de cioban si asta se vede. Antrenorul este irelevant,chiar daca e Lacatus,Hagi,capello,mourinho daca nu ai jucatori. Poate sa vina toata echipa din 86 ca staff la Steaua,nu ei joaca in teren iar atata timp cat ciobanul si hrebe iau deciziile echipa nu va fi nici pe podium,de Europa ce sa mai vorbim. Steaua ultimilor 2 ani=impotenta si mediocritate,atat la jucatori cat si la "management".

Odata ce s-a indepartat si ultimul profesionist de la Steaua si anume certaretul Stoica s-au dus dracul totul. Revenirea Stelei va exista doar daca ciobanul va pleca sau va sta in umbra,altfel agonia noasta va mai continua.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

weeezer07.11.2007 21:37

0-2 acasa cu Sevilla, si luand in considerare Slavia - Arsenal 0-0, concluzia e una singura: locul 4 in grupele UCL este un maxim admis, chiar si la nivel de iluzii, pentru o echipa de a doua jumatate a clasamentului in campionatul Romaniei. Rusine pentru toata lumea, minus Zapata (care chiar joaca) si Lacatus.

Harald07.11.2007 21:47

exista un SINGUR VINOVAT pentru ce se intampla acuma la Steaua: Gigi Becali

Interesele politice in primul rand si financiare au dus la managementul neprofesionist, jucatori adusi si bagati din interes, antrenor ischimbati odata la o luna doua etc. Toate astea au dus la aceasta situatie. In acest moment eu unul chiar imi doresc sa se continue asa pentru ca sa PLECE ODATA NAIBII DE LA Steaua

Nu mai injurati jucatorii, ei nu au nici o vina dupa parerea mea

eu tot ma mai intreb: ce cauta Lacatus antrenor la o echipa cu o asemenea conducere ?

Amintiti-va ce a spus MM cand a plecat: nu vrea sa asiste la declinul Stelei !

Amintiti-va ce a zis Hagi: fara continuitate pe banca tehnica nu se poate face performanta

Recordul negativ de specatatori din Liga a fost atins cu patronul nostru.

Gigi PLEACA!

weeezer07.11.2007 21:52
eu tot ma mai intreb: ce cauta Lacatus antrenor la o echipa cu o asemenea conducere ?

Momentul prielnic sa-i puna soricioaica in mancare lu' Becali.

cristian01407.11.2007 22:00

Slavia - Arsenal 0-0.

Vesnica pomenire, baieti !

sonic200507.11.2007 22:16

UMILINTA TOTALA.

In mod normal nu as fi fost asa dezamagit dupa un 0-2 cu sevilla numai ca maniera de joc a echipei m-a facut sa ma simt ca un amarat din congo langa un american de soi.

Steaua nu a avut nci o idee de ce trebuie sa joace in meciul asta, de fapt Steaua nici nu a fost in teren in seara asta au fost doar niste echipamente pe niste jucatori nedemni sa poarte acele sigle pe tricouri. Intr-un fel imi pare bine ca am ratat calificarea si in Cupa UEFA si aproape sigur si calificarea in Liga pentru la anul pentru ca mai bine sa jucam in UEFA un an sa putem reconstrui echipa si sa nu mai induram asemenea umilinte si la anul. oricum la felul in care joaca Steaua acum si in UEFA era ciuca batailor.

problema e alta ca daca se va reconstrui ca si pana acum cu jucatorii pe care ii vrea Becali atunci Steaua nu-si va mai reveni niciodata (ex. badoi, Gurita,plesan, surdu). acum am auzit ca se pregatesc alte verze sa vina la Steaua. din pacate ceea ce este evident Becali nu vede ca jucatorii romani nu sunt la un nivel foarte inalt si de asta CFR Cluj face praf orice contracandidat la ora asta.

s-a vazut si la noi cat conteaza jucatorii straini Thereau si Elton probabil ca daca erau si ei la Steaua nu mai vb de criza in care se afla echipa.

deocamdata cel putin eu nu intrezaresc prea multe lucruri bune pentru Steaua in viitor. sa speram ca ma insel

mountytoma07.11.2007 22:21

parca nu era de ajuns meciul si scorul in sine, ne-au mai adus aminte si de Olaroiu. ala e inceputul sfarsitului la care asistam acum...

il mai tineti minte pe bekkali cum vorbea de sferturile CL, de primavara CL, de 12 puncte?

adevarul ca si eu visez ca masina mea e bentley continental si ca maidanezii de pe strada il fac posta pe Becali, dar cand ma trezesc revin cu picioarele pe pamant!

sezonul asta Steaua are sanse sa retrogradeze din Liga lui mitica, si are mari sanse sa nu ia nici un punct in Liga Campionilor. daca ma gandesc bine are sanse sa nu mai marcheze nici un gol si chiar sa nu mai reuseasca nici un sut pe spatiul portii!

ce cauta Banel in echipa?

ce cauta Croitoru in Ghencea?

unde sunt golanski, badoi, Neaga, Dica ala bun? dar bicfalvi si ceilalti tineri care macar ambitie aratau!

ma intreb, daca fara Radoi am luat-o anul asta asa rau, cu muirel ce ne faceam? cred ca ma spanzuram pana acum!

dax4707.11.2007 22:31
Cred ca in locul lui Becali as mai astepta 2-3 meciuri si daca tot nu se schimba nimic in jocul echipei, as vinde toata echipa cu exceptia lui Zapata, si as reconstrui-o da capo al fine.

Exactly !

Penibili sunt toti. Isi bat joc de tot ce inseamna Steaua. N-avem jucatori nici de divizia blat macar. Sunt praf majoritatea. N-ai ce sa alegi din ei. Varza. Meritau sa joace cu stadionul gol. Ma intreb daca la meciul cu Slavia Praga o sa mai vina cineva pe stadion. Poate doar aia care si-au luat tzeapa cu pachetele de bilete.

S-a terminat orice sansa si la UEFA. Adio cupe europene. Cativa ani de acum incolo ne vom uita numai la televizor, sa vedem clujul si celelalte echipe romanesti ce vor face. Poate vom rade, poate nu.

E mai trist ca ieri... dar nu mai trist ca maine.

htoma07.11.2007 22:39
Exactly !

Penibili sunt toti. Isi bat joc de tot ce inseamna Steaua. N-avem jucatori nici de divizia blat macar. Sunt praf majoritatea. N-ai ce sa alegi din ei. Varza. Meritau sa joace cu stadionul gol. Ma intreb daca la meciul cu Slavia Praga o sa mai vina cineva pe stadion. Poate doar aia care si-au luat tzeapa cu pachetele de bilete.

S-a terminat orice sansa si la UEFA. Adio cupe europene. Cativa ani de acum incolo ne vom uita numai la televizor, sa vedem clujul si celelalte echipe romanesti ce vor face. Poate vom rade, poate nu.

E mai trist ca ieri... dar nu mai trist ca maine.

Asta e lotul Stelei pacat ca se considera jucatori de CL saracutii de ei au fugit aiurlea pe teren si au ramas spectatori la golurile seviliei pacat ca Steaua are asa jucatori de penali ar trebui sa isi doneze salaru din ultimele luni baietilor de la juniori.

Daomne ajuta sa se intample ceva in bine in urmatoarele 2 luni altfel e vai de noi. Avem nevoie de inca vreo 4 jucatori de valoarea lui Zapata.

Trezirea domnilor jucatori cu emblema de CL si valoare de divizia C RUSINEE

predatorpulse707.11.2007 23:49

Vad ca pe forum mai apar niste baieti din cand in cand care contesta "stelismul" celor care nu mai sustin echipa Fc Steaua sustinand ca acum 2-3 ani cand lucrurile mergeau bine tot Becali conducea echipa. Prieteni va inselati amarnic,atunci Becali mai era tangent cu echipa dar de condus o conducea Stoica + antrenorul din acea vreme,lucru care s-a schimbat odata cu venirea carpei Olaroiu iar lovitura fatala a fost demiterea lui MM. Steaua s-ar fi descurcat fara MM si Oli daca un om responsabil si capabil s-ar fi ocupat de club,asa a luat Becali haturile si rezultatele se vad:

-campionat pierdut anul trecut,cu diferenta de vreo 15 pc de pechinezi o mare parte din campionat

-umilinta dupa 18 ani in Ghencea,2-4 cu pechinezii,zdrobirea unui record la care au muncit destule generatii de stelisti

-investitii mici si dubioase

-eliminare rusinoasa din cupa Romaniei in semifinale de catre aek bragadiru

-6 luni in deplasare fara victorie

-anul acesta: conflictul cu Hagi si umilinta legendei steliste,transferuri multe si mediocre din care maxim 2-3 au confirmat,deja exista o distanta de 15 pc de lider,umilinta de a pierde la ultimul loc si de a pierde din nou cu aek bragadiru.

Si mai sunt atatea,dar le-am uitat acum. Nu era perfecta echipa cat era MM,dar era singurul care statea de garda intre prostia lui Becali si vestiar. Acum prostia lui a invadat vestiarul,i-a facut pe acesti jucatori mediocri sa se creada superstaruri,le-a dat ceasuri cartier ca au batut pe borisov si le-a dublat salariile ca au luat 3 batai la rand in CL ca sa nu mai v bde pozitia din campionat.

Si ca sa fie complet dezastrul o vom lua de la Urziceni in cupa si fostii stelisti(Zenga,Oprita,Bostina,Danciulescu,Munteanu) vor veni sa ne-o traga din nou in Ghencea,teren ce nu mai sperie pe nimeni pentru ca joaca niste nimicuri saptamanal pe el.

Asa ca va rog nu ne mai cereti sa "sustinem echipa". Care echipa? Sunt stelist de la 12 ani dar nu-mi cereti sa tin cu orice rahat ce pune tricoul Stelei pe el. A purta acel tricou e un privilegiu,nu un drept. ca si toti suporterii Stelei am avut rabdare dar cata rabdare sa mai avem? Suporterii nostri au fost cei mai rabdatori suporteri din toata Romania,daca se intampla la alte echipe ce s-a intamplat la noi se bateau jucatori,se zgariau masini,se vopseau peretii de pe langa stadion,se trecea la amenintari. Noi am stat rabdatori si am sperat ca "va fi mai bine".

Dormiti linistiti,Becali vegheaza...

Un suporter Steaua pe viata,niciodata suporter Fc Steaua.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

weeezer08.11.2007 05:02

Un meci dupa care nici macar nu mai avem puterea sa invocam acel gol valabil, anulat pe nedrept. Pentru ca nedreptatea cea mare ar fi fost sa egalam, dat fiind jocul echipei.

LOCA08.11.2007 07:17

fratilor...adevaru este ca Steaua nare jucatori..incepand de la Dica pana la Iacob si varza de Neaga....

zapata ce mai stie in rest 0000000000000000......imi pare tare rau...da asta e adevaru....iar berbecali ar putea sa bage si el vreo 30 de milioane...macar sa vedem spectacol ca la shactior ...

in campionat....daca mai prinde locu doi......tre sa bem:(:(:(......da cu jucatori astia vai si-amar.....

Forza Steaua.......adio europa;(:(:(

Jo1n708.11.2007 08:26

cel mai prost joc al Stelei d cand ma uit la fotbal.

da' zic asta la fiecare meci, se pare ca merge din prost in mai prost.

tweetydeea08.11.2007 08:36

Cu regret trebuie sa va recunosc ca echipa este varza!! :sad2: Nu va mai legati de ceea ce a fost acum o mie de ani cand a batut Steaua...... asta a fost si din pacate cu echipa de acum nu o sa mai fie niciodata!! Astia nu au nici o treaba cu fotbalul.. nimic. Nu au facut nimic in Champions League si nu fac nimic nici in campionat... pai asta-i echipa???!!! In Champions League cica sunt aia prea buni.. in campionat cica sunt obositi dupa meciurile din Champions League...... hai sa fim seriosi, asta nu-i echipa si daca o tin tot asa o sa ajunga in B, ma rog in Liga 2.....!! Pacat, ca echipa asta candva avea valoare..... Ma doare sufletul sa zic asa ceva, dar asta-i adevarul si m-am saturat sa le gasesc scuze.......!! Pacat de Zapata.., e singurul care pune suflet si care joaca fotbal pe terenul ala.. in rest pe Rada si Nesu sa-i trimitem la Dansez pentru tine... ca a iesit foarte bine sincronizarea lor la golul 1 (parca), cand s-au aruncat amandoi .......!! Nu e antrenorul vinovat.... sa se gandeasca cineva acolo sus sa schimbe echipa nu antrenorii....

_yang08.11.2007 09:00
ma intreb, daca fara Radoi am luat-o anul asta asa rau, cu muirel ce ne faceam? cred ca ma spanzuram pana acum!

Daca si Radoi mai e vinovat... Sa nu uitam ca daca este un jucator care poate sa faca ceea ce a facut Hamman in finala de la Istanbul acela e Radoi...

Asa ca va rog nu ne mai cereti sa "sustinem echipa". Care echipa? Sunt stelist de la 12 ani dar nu-mi cereti sa tin cu orice rahat ce pune tricoul Stelei pe el. A purta acel tricou e un privilegiu,nu un drept. ca si toti suporterii Stelei am avut rabdare dar cata rabdare sa mai avem?

Sincer eu zic ca tu nu esti stelist...

sauce08.11.2007 09:09

Saracul Zapata ,,,,anul trecut juca finale anul asta .....inca odata jucatorii Stelei au aratat cat fotbal pot practica ...au aratat ca nu sunt jucatori de top ci nishte tarani veniti fiecare de pe parceaua lui unde se credeau trozbalishti ....surdu:la tehnica zero ,sutul nu exista .inteligenta pe teren -1 paseaza ca un .....rada:tipul de jucator pe care e mai bine sa nu il ai ...Goian:demonstreaza meci de meci ca a jucat pe la bacau si suceava ,si la Manchester va ajunge in alta viatza....nesu:-in mod cert nu are valoare de Steaua ....Emeghara :De departe cel mai tehnic jucator de camp al Stelei singurul care are valoare ...mai departe numai comentez ca ar inseman sa umplu pagina numai cu injuraturi .....Respect Lacatus!!poate vei avea shansa ,in iarna, sa reconstruiesti echipa .

htoma08.11.2007 10:56

@sauce

Daca ar avea putin bun simt jucatori de la Steaua nu ar mai da ochi cu Zapata omu ala munceste asa cum trebuie altii se uita dupa minge sau se arunca pe jos sa zica ca au facut ceva si ei sa nu treaca meciu fara rost. Oricum tot jucatorii de camP ar trebui schimbati si adusi altii de la Dica pana la Iacob si Surdu toti sunt fara nici o valoare.La Dica i sa sculat la cap ca anul trecut a jucat fotbal dar anul asta nu prea mai face nimic cu Otelu a fost o intamplare fericita cu o echipa care nu are pretenti si a lasat echipa Steaua sa faca jocu de aia a putut si saracu de Dica sa faca ceva ca in rest nimic. Sa imi zica mie cine vrea ca Dica mai poate ca nu am cum sa il cred e nervor si frustrat ca nu mai poate si a venit si pentru el pensia fara sa faca cariera la echipe mari. La valoarea la care joaca nu are nici o seansa sa faca ceva iar daca nu mai joaca de ciuda ca nu a plecat la o echipa mare RUSINE. Oricum RUSINE LA TOTI JUCATORI. Cat despre cei care joaca aici e doar ZAPATA SI FELICITARI DACA AM AVEA SI IN TEREN 1 sau 2 DE VALOAREA SI DARUIREA LUI ZAPATA AM FACE ALTA IMAGINE.

fularsteaua2 Forza Steaua!!! fularultras

claudiu alexandru08.11.2007 20:25

Zapata e cel mai bun fara discutii,pacat ca nu joaca pe tot terenul,ceilalti sunt cam adormiti.

Acum cautam un sut pe poarta,uitati-va si voi,ce naiba,in meciul cu Dynamo Kiev de anul trecut cred ca am avut vreo 15 suturi pe poarta si in total 20 si noi ne chinuim acum pentru un sut.

De creatie ce sa mai spunem,aruncam mingea in fata sa o prinda oile sa joace si ele in Liga,cred ca si ele joaca mai bine,ia puneti-le sa vedeti.

De cand zici bre Nea Gigi ca aduci jucatori de valoare am adormit,500 de mii ai dat pe Zapata,portarul asta valoreaza 20 de milioane,sau mai bine fara numar cum spune Adi de la Valcea,nu? :(

predatorpulse708.11.2007 20:51

@yang,da ma ai tu ai dreptate eu nu sunt stelist esti tu "cel mai stelist" dintre toti. Cred ca nu intelegi sau nu vrei sa intelegi ce vreau sa spun,echipa trebuie sustinuta dar nu orbeste,ca si cei de pe acest forum eu tin cu Steaua Bucuresti,dar daca pe jucatori ii doare in paispe(si nu vb de meciurile europene ci de cele din Liga lui mitica) noi trebuie sa le atragem atentia. Daca ii criticam nu inseamna ca nu-i mai sustinem,inseamna ca ii indemnam la mai mult efort.

Pe vremuri pe Ghencea se striga "Jucati fotbal" cand echipa incetea tempo-ul,dupa rationamentul tau galeria de atunci nu sustinea echipa pentru ca nu striga numai "Lupta Steaua","Forta Steaua" etc.

Suporterii fiind sufletul unei echipe trebuie sa fie alaturi de echipa si la bine si la rau,dar scuza-ma cand cei pe care ii sustin nici nu vin sa salute specatorii la sfarsitul meciului inseamna ca ei nu dau 2 bani pe suporteri.

Desi criza Stelei din ultimii 2 ani continua,cred ca cu Craiova ar trebui sa fim pe stadion macar pentru numele de Steaua,desi sunt putini din acest club care isi mai merita suporterii.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

_yang09.11.2007 14:15
.

Asa ca va rog nu ne mai cereti sa "sustinem echipa".

Desi criza Stelei din ultimii 2 ani continua,cred ca cu Craiova ar trebui sa fim pe stadion macar pentru numele de Steaua,desi sunt putini din acest club care isi mai merita suporterii.

Pai daca te contrazici de la o zi la alta eu ce sa cred ???

predatorpulse709.11.2007 15:27

Prima afirmatie era o ironie la adresa baietilor care sustin orbeste echipa fara sa mai ceara nimic de la jucatori cand acestia intra pe teren,iar a 2-a chestie este un apel de a merge pe Ghencea doar pentru numele echipei,nu pentru acesti mercenari si pentru a arata ca suporterii Stelei nu-si abandoneaza echipa ci doar trag un semnal de alarma,nu vezi ca ceea ce noi stiam de f multa vreme(problemele de lot,transferurile slabe etc) panaramele din management vad tocmai acum .

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«1234»