FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sevilla 0 - 2 (0 - 1)

«1234»
forever_STEAUA26.10.2007 11:41

În al patrulea meci din faza grupelor UCL, Steaua primește vizita echipei FC Sevilla.

Meciul va avea loc miercuri, 7 noiembrie și va fi transmis în direct de Pro TV, începând cu ora 21:45.

sportro "ne anunțã" cã Juande Ramos semneaza miercuri cu Tottenham.

Virgil26.10.2007 14:17

O spun cu toata convingerea, trebuie sa batem Sevilla si sa invingem traditia! Sevilla nu ne poate bate la nesfarsit.

Conditii ar fi. Pleaca Juande Ramos si desi automatismele Sevillei functionau impecabil acum cateva zile, frana trasa de viitorul antrenor al Tottenham Hottspur in repriza a doua a meciului cu noi, e posibil sa fi ramas exact in respectiva pozitie.

Trebuie doar sa vrem.

Daca vrei, poti.

Huo Sevilla, FORZA Steaua!

weeezer26.10.2007 19:07

Un pas inapoi pentru Ramos in opinia mea, dar sigur stie el mai bine situatia si a cantarit bine argumentele inainte de a lua aceasta decizie.

Cat despre meciul de peste 2 saptamani, eu, ca si alti suporteri de pe-aici, sper, sper intr-o minune, pentru ca dupa cum au decurs ostilitatile in tur, si in genere in grupele UCL anul acesta, n-ar trebui sa ne facem iluzii prea mari. Totusi, sa mizam pe noroc, pe "socul" datorat plecarii antrenorului (cel care a inventat multi jucatori din actuala formatie), pe sansa noastra/ghinionul lor, pe o zi mai buna a lui Dica, pe o prezenta mai inspirata a lui Surdu si pe mai mult tupeu din partea alor nostri. Poate ar trebui sa incercam cu Nesu, sau cu Golanski daca se va recupera (nu stiu exact care e situatia lui).

forever_STEAUA27.10.2007 08:12

E oficial, Juande Ramos a plecat de la Sevilla.

sursa: AICI

Virgil28.10.2007 07:02

Sevilla are un nou antrenor, pe Manolo Jimenez. "Un profesionist desãvîrșit", cum l-a descris președintele Del Nido. Juande Ramos și-a dat demisia, Manolo Jimenez a fost numit în locul sãu. El va veni pe 7 noiembrie la București pentru revanșa cu Steaua din Champions League.

yo_marius_xxx28.10.2007 08:58

revansa pentru cine??? dupa ce ne-au batut pe unde ne-au prins,probabil ca si in Ghencea vor castiga (si destul de lejer....)

p.s. Ramos a plecat la Tottenham pe 8 mil. pe an!!!!de ce sa fie un pas inapoi pentru el?acum 4 ani cine se astepta ca Sevilla sa aiba aceste performante? poate ca in 2-3 ani Tottenham se va bate la titlu in Anglia......

bubylycy28.10.2007 10:20

Nu cred ca vom bate.. desi mai este un pic pan at.. dar putine sanse... sa batem.. cred ca va fi un egal si ei vor juca.. asa la relanty... relaxat.......un egal ar fi ceva.. dar cum jucam noi...si ala e greu de obtinut :steagcruce: :steagcruce:

IONUTZ-CIPRIAN28.10.2007 11:53

Presimt ca iar castig la pariuri!!

cRiss4Steaua01.11.2007 12:58

batem cu Laca :D

androsteaua01.11.2007 13:39

atentie!!!! vom bate sevillia cu 2-0!

alpopa02.11.2007 07:31

Parca am alt "optimism" dupa venirea lui Laca, desi stiu foarte bine ca multe lucruri nu prea s-au schimbat. Totusi, sper intr-un punctulet cu Sevilla, care sa ne duca mai aproape de obiectivul real - locul 3 in grupa.

Pentru cei interesati : AM UN BILET LA PELUZA II (SUD) pentru meci ! Il dau la pretul oficial : 75 RON. Deci, daca v-ati razgandit si vreti sa mergeti la meci nu mai dati bani la cioban ca ....... i-am dat io deja .....

Wally02.11.2007 20:50

Nu avem sanse sa castigam cu Sevilla. In cel mai bun caz scoatem un egal.

puiu mordasan03.11.2007 01:28
:steagcruce: A sosit si momentul mult asteptat acela de a acumula primele puncte din aceasta grupa!!! Nu vreau sa par superoptimist sau in cel mai rau caz ridicol,dar avem toate premizele pentru un meci mare,chiar si pentru o victorie!!! V-a fi un stadion plin, o Steaua supermotivata,iar cu putin noroc putem profita de pasa slaba a Sevilliei! Putem compensa clasa de valoare a Sevilliei cu daruire,angajament si cu tunetul din TEMPLU care se va pravali asupra lor!!! Spiritul lui Laca v-a fi pe tot stadionul....FORZA Steaua!!!
_yang04.11.2007 14:53

@Wally

Intotdeauna am stiut sa ne mobilizam in meciurile importante... Mai ales cand era Lacatus pe teren. Sunt sigur ca baietii vor da totul caci Lacatus si cei 25000 de suporteri vor sti sa-i motiveze...

c.ronaldo1704.11.2007 16:50

Sevilla 2-0 Real Madrid. :wacko:

1uLy4Nn04.11.2007 20:54

dupa meciul din seara asta cu Poli sper sa scapam cu mai putin de 2 goluri :|..

Echipa noastra, Echipa noastra, Nu este Steaua, E o gluma proasta

dax4705.11.2007 00:17

Steaua [0-5] Sevilla

FC_STEAUA_194705.11.2007 07:29

Jucam acasa deci asta inseamna ca o sa avem ceva sanse. Totusi cred ca Sevilla ne va surclasa din nou ca si acum doua saptamani si cred ca la final rezultatul va fi acelasi, 2-1 pentru Sevilla.

Jo1n705.11.2007 10:19

diferenta de 3 goluri clar in fav sevilliei.

andr3y05.11.2007 11:26

speram totusi la un egal! :steagcruce:

borcescu_coposan05.11.2007 13:37

daca o sa jucam fara Iacob/surdu/Neaga/Croitoru/zaharia/Lovin/ov.Petre/p.Marin s-ar putea sa castigam :))

stelistub05.11.2007 13:45
speram totusi la un egal! :steagcruce:

Sa stii ca Steaua e o echipa cu renume nu trebuie sa ne multumim cu egal,daca jucatorii au ambitie pot castiga,vii la meci??? Sa ne sutinem echipa :steagcruce::steagcruce::steagcruce:

daca o sa jucam fara Iacob/surdu/Neaga/Croitoru/zaharia/Lovin/ov.Petre/p.Marin s-ar putea sa castigam :))
Eu zic ca Ov. Petre si alti jucatori pot mai mult dar nu vrea nu se gandesc si la suporterii care isi iau de la gura sa vina la stadion sa isi sustina echipa macar pentru asta sa aiba putina ambitie.
manu7105.11.2007 14:24

la ce jucam....mare lucru sa nu ne facem de ris rau......sincer,nu poti sa bati 'u'Cluj si Poli........sa o invingi pe sevilla,iti trebuie echipa mare........vreau sa nu ne luam mai mult de 2,,,,poate isi face efectul muntele lui gindacul....si facem egal.....victorie=s.f.......intotdeauna Steaua............ :steag_steaua_ro:

agu05.11.2007 14:51

Daca o sa joace alta echipa in locul Stelei , poate o sa castigam ...

stef_adrian05.11.2007 15:08
revansa pentru cine??? dupa ce ne-au batut pe unde ne-au prins,probabil ca si in Ghencea vor castiga (si destul de lejer....)

p.s. Ramos a plecat la Tottenham pe 8 mil. pe an!!!!de ce sa fie un pas inapoi pentru el?acum 4 ani cine se astepta ca Sevilla sa aiba aceste performante? poate ca in 2-3 ani Tottenham se va bate la titlu in Anglia......

Steaua oricum prin jocul din ultimii ani nu a mai umplut stadionul decat la marile meciuri pline de orgolii din campionat si in cupele europene, de vina cine sa fie ?............... jucatorii lipsiti de valoare si atasament fata de culorile ros-albastre ,sper din toata inima sa nu mai plece inca o legenda a Stelei (Lacatus) ,sa fie lasat in pace sa puna biciul pe jucatorii care merita sa joace la Steaua,restul sa plece ,sa fie adusi jucatori care sa joace fotbal ci nu sa mimeze fotbalul si sa mai fie promovati si jucatorii de la juniori,macar 10-20 de min la sf meciurilor cu echipele mai slabe

«1234»