Ne fac astia muci, mai ales ca din echipa nu vor lipsi Nicolita, Surdu, Iacob sau Badea, Petre si celalalt Petre.
Degeaba e Lacatus pe banca, degeaba mai smulge ciobanu' 3 fire de lana de la mioara lui preferata si degeaba isi fac preotii de pe Athos chiliile pe banii lui, ca tot ne-o luam in freza de la spanioli.
De cate ori am trecut prin situatia asta ? De foarte multe ori, si inca unii mai sunt optimisti.
Treziti-va !!
Nimic si nimeni nu poate sa-i determine pe nemernicii aia din teren sa joace. Daca n-a contat pentru ei prezenta lui Gica Hagi, credeti ca se lasa impresionati de un Marius Lacatus ? Yeah right.
Indemnurile astea razboinice sunt vise umede, iar declaratiile optimiste sunt praf in ochii suporterilor.
Incredibil ! Am ajuns sa ne bucuram la un meci cu Otelu, la Bucuresti in care am dat 2 goluri jumate, si deja ne-am trezit stapanii lumii. Nici Lacatus, ca de altfel Hagi sau Pedrazzini nu sunt mari antrenori, la asta se adauga o conducere de amatori plus o echipa de mercenari bine platiti si iata unde am ajuns.
Parca am fi Craiova, care dupa un meci castigat, trage la titlu si la final de-abia se salveaza sa nu pice in B. Penibil, zau asa.