FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Sevilla 0 - 2 (0 - 1)

«1234»
cristian01405.11.2007 16:09

Ne fac astia muci, mai ales ca din echipa nu vor lipsi Nicolita, Surdu, Iacob sau Badea, Petre si celalalt Petre.

Degeaba e Lacatus pe banca, degeaba mai smulge ciobanu' 3 fire de lana de la mioara lui preferata si degeaba isi fac preotii de pe Athos chiliile pe banii lui, ca tot ne-o luam in freza de la spanioli.

De cate ori am trecut prin situatia asta ? De foarte multe ori, si inca unii mai sunt optimisti.

Treziti-va !!

Nimic si nimeni nu poate sa-i determine pe nemernicii aia din teren sa joace. Daca n-a contat pentru ei prezenta lui Gica Hagi, credeti ca se lasa impresionati de un Marius Lacatus ? Yeah right.

Indemnurile astea razboinice sunt vise umede, iar declaratiile optimiste sunt praf in ochii suporterilor.

Incredibil ! Am ajuns sa ne bucuram la un meci cu Otelu, la Bucuresti in care am dat 2 goluri jumate, si deja ne-am trezit stapanii lumii. Nici Lacatus, ca de altfel Hagi sau Pedrazzini nu sunt mari antrenori, la asta se adauga o conducere de amatori plus o echipa de mercenari bine platiti si iata unde am ajuns.

Parca am fi Craiova, care dupa un meci castigat, trage la titlu si la final de-abia se salveaza sa nu pice in B. Penibil, zau asa.

steaua rosie05.11.2007 16:20

Nu se poate asa ceva!!!!!

sant in Israel si nu am vazut niciun meci al Stelei in CL

rusine!!!!

**** Pro TV!!!! :angry::angry:

cristian8605.11.2007 16:45

vezi ca sunt pe tracker !

4_ever_steaua05.11.2007 18:37

nu mai cred ca putem bate....dupa meciul de aseara ........ :| sigur nu batem..imi pare rau sa spun asta..dar asta e adevarul.......................unul trsit:|

_yang05.11.2007 20:15
Nu se poate asa ceva!!!!!

sant in Israel si nu am vazut niciun meci al Stelei in CL

rusine!!!!

**** Pro TV!!!!

Pai daca ai internet nu are nici o vina Pro TV-ul ca nu ai vazut tu meciurile ca www.sport.ro le-a dat pe toate... Fii pe faza miercuri...

cristian8605.11.2007 21:50
nu mai cred ca putem bate....dupa meciul de aseara ........ :| sigur nu batem..imi pare rau sa spun asta..dar asta e adevarul.......................unul trsit:|

Fii optimist. Face oierul niste vraji, pardon matanii si le cresc aripi jucatorilor.

Serios vorbind, sansele sunt pur teoretice dar meciul de aseara nu a fost un dezastru, am ratat nepermis ocazii imense (+ 2 bare) (parca suntem rapidul din sezonul trecut), am avut un gol anulat aiurea plus un penalty neacordat.

Poate incet, incet ne vom reveni.

Peste noapte nu se poate face performanta, mai ales cu niste jucatori de anti-fotbal.

weeezer06.11.2007 10:08

Se pare ca Lacatus va fi precaut in meciul de maine seara, mizand pe un mijloc cu 2 mijlocasi la inchidere.

banel_bt06.11.2007 11:57

ii rupem in bataie!

nec-teo06.11.2007 13:45

FORZA Steaua!

dr.adrian906.11.2007 13:53
Pai daca ai internet nu are nici o vina Pro TV-ul ca nu ai vazut tu meciurile ca www.sport.ro le-a dat pe toate... Fii pe faza miercuri...

www.sport.ro transmite nu mai pentru aia din Romania

descarcati sopcast de pe google si intra dupa aia pe http://myp2p.eu/index.php?part=sports

rLz06.11.2007 13:57

vorba lu maftei de la rapid... daca dau sevilia 3 goluri si noi 4 .. sar putea sa castigam :)))))

cristian01406.11.2007 14:43

@ rLz

Stai linistit ca se ocupa el Iacob sa le scoata din poarta.

rLz06.11.2007 14:54
@ rLz

Stai linistit ca se ocupa el Iacob sa le scoata din poarta.

exact de asta ma temeam :|

_yang06.11.2007 15:07
www.sport.ro transmite nu mai pentru aia din Romania

descarcati sopcast de pe google si intra dupa aia pe http://myp2p.eu/index.php?part=sports

@Steaua rosie Atunci ... Scuze !!!

vorba lu maftei de la rapid... daca dau sevilia 3 goluri si noi 4 .. sar putea sa castigam :)))))

E Tamas autorul...

weeezer06.11.2007 15:35

Tot o apa si-un pamant, dar ca tot suntem la capitolul asta si putin offtopic, nici Bostina n-a ramas in urma, cu "nu stiu cate goluri ar trebui sa marcam, cat mai multe cred ca ar fi suficiente".

On topic: nu stiu ce sanse de reusita o sa avem in atac... 2 inchizatori in zona centrala inseamna sa ne bazam 90% pe aportul ofensiv al aripilor, care nu prea au "aripi", asa ca parca iar o sa vedem mingi bubuite catre varf, un Dica izolat inte fundasii lor centrali, centrari prin spatele porti specialitatea casei a la Nicolita, s.a.m.d. Viitorul suna sumbru.

Alt Offtopic: ce gramatica/ortografie avem pe pagina asta... mama mama :blink:

stelistub06.11.2007 16:47
Fii optimist. Face oierul niste vraji, pardon matanii si le cresc aripi jucatorilor.

Serios vorbind, sansele sunt pur teoretice dar meciul de aseara nu a fost un dezastru, am ratat nepermis ocazii imense (+ 2 bare) (parca suntem rapidul din sezonul trecut), am avut un gol anulat aiurea plus un penalty neacordat.

Poate incet, incet ne vom reveni.

Peste noapte nu se poate face performanta, mai ales cu niste jucatori de anti-fotbal.

Nu ti se pare ca Neaga este varza parca doar un gol a dat pentru Steaua fularultrasfularsteaua2

dax4706.11.2007 18:17

Maine stadionul ar trebui sa se imbrace in doliu, ca va fi dezastru pentru noi. Zapata ar trebui sa tina un copil in poarta care sa scoata mingiile din plasa, ca vor fi multe. Macar sa fie goluri frumoase...

9.000 de bilete vandute doar. Marii conducatori spera ca vor mai vinde si altele.. dar nu stiu cui ii mai arde sa vada Steaua invinsa meci de meci.

Trist...

4_ever_steaua06.11.2007 18:44

cristian86

nu stiu daca mai pot..................dar oricum cu Steaua m-am nascut cu Steaua o sa mor:x:x:x:x Forza Steaua :steagcruce:

mNiosu06.11.2007 19:08

Cu foarte multa indulgenta si sperand la un mare bulan dau un pronostic de 0-0.Cred ca e maximul ce se poate obtine in conditiile actuale si ar fi un rezultat destul de bun.FORZA Steaua !!!

:steagcruce:

stelistub06.11.2007 19:37
Maine stadionul ar trebui sa se imbrace in doliu, ca va fi dezastru pentru noi. Zapata ar trebui sa tina un copil in poarta care sa scoata mingiile din plasa, ca vor fi multe. Macar sa fie goluri frumoase...

9.000 de bilete vandute doar. Marii conducatori spera ca vor mai vinde si altele.. dar nu stiu cui ii mai arde sa vada Steaua invinsa meci de meci.

Trist...

nu fi asa pesimist sa stii ca voi merge la stadion si ma voi imbraca in rosu si albastru nu in negru chiar daca pierdem pierdem demn in fata sevillei care este o forta
dax4706.11.2007 20:11
nu fi asa pesimist sa stii ca voi merge la stadion si ma voi imbraca in rosu si albastru nu in negru chiar daca pierdem pierdem demn in fata sevillei care este o forta

Poti sa-mi dai tu un motiv ca sa fiu optimist ? Crezi ca oile lu` Gigi o sa-i poata invinge pe Campionii UEFA din ultimii doi ani ? N-am baut chiar asa de mult incat sa cred asta. Nici macar la un egal nu pot sa sper. Nici macar la atat.

De aia e asa de trist.

weeezer06.11.2007 20:40

Lasa ca si Rosenborg conduce la Valencia :D

Si Grecia a castigat titlul european

Si campioana Ungariei a batut-o pe Manchester acum vreo 3 ani

si buturuga mica a rasturnat carul mare, candva... cred... mai demult...

Fii optimist, dax ;)

cristian01406.11.2007 20:48

Din pacate nici macar o buturuga mica nu suntem. Mai degraba o crenguta intr-o toamna tarzie.

novac06.11.2007 21:12

Si Milan-ul este foarte inghetat la Sahtar si nu cred ca scot mai mult de un egal din Ukraina. )))) intre timp scorul a devenit 2-0 pentru Milan dar ideea este ca se poate.....

Si Romania parca a batut Olanda (nu conteaza ca au jucat pe furtuna) chiar daca ni se pare fabulos si imposibil.

Maine o sa le inghete oole la spanioli si nu o sa stie ce i-a palit in cap. Ei vin de la +30 de grade si dupa un succes cu Real-ul sunt cu nasul pe sus. Se cred pe cai mari asa ca avem sanse sa le-o tragem adanc. Pe de alta parte sunt convins ca Marius a dat in ei si la propriu si la figurat iar Steaua va fi determinata si lucida, cum ne este dor sa o vedem. Mai ales dupa meciul nefericit cu maciucarii de la Poli.

By the way - noi mergem la meci si suntem convinsi ca este un lucru bun sa sustinem Steaua la acest meci.

Hai Steaua.

weeezer07.11.2007 11:57

La urma urmei, suntem aproape de echipa, fie ca pierdem, fie ca invingem, nu? N-o sa vin cu clisee de genul "la bine si la rau", dar cel mai suporter suporter este acela care canta despre sprijinul acordat echipei, nu neaparat despre succesele acesteia.

By the way - noi mergem la meci si suntem convinsi ca este un lucru bun sa sustinem Steaua...

exact ceea ce incercam sa spun :)

Hai Steaua!

«1234»