FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ne-a Parasit Gicu Dobrin

«1234»
JDERUL27.10.2007 06:41

Un mare fotbalist,un mare caracter! Cine l-a vazut jucand nu avea cum sa nu-l iubeasca.Cine l-a cunoscut si l-ar fi dorit prin prejma mereu.Cei care i-au facut rau,sa-i ierte Dumnezeu ca mare pacat au savarsit!

Odihneasca-se in pace! Fie-i tarana usoara!

axl2327.10.2007 07:16

Dumnezeu sa-l ierte.

ultras_geo27.10.2007 16:23

La revedere magicianule... jos palaria in fatza ta !

andutu27.10.2007 17:33

Adio Nicolae DOBRIN!!!Dupa parerea mea tu ai fost,esti si vei fi cel mai bun jucator de fotbal din Romania!(fara sa exagerez!!!)Dumnezeu sa te ierte!!!Bucurai si pe ingeri cu driblingurile tale!!!ADIO....

andutu27.10.2007 17:39

Eu cred ca ar trebui ca luni,cand DOBRIN va fi inmormantat:(( sa fie zi de doliu national!!!Daca s-a dat zi de doliu national la Preafericitul Teoctist al Romaniei cand a murit ar trebui sa fie zi de doliu si luni pentru eternul Nicolae DOBRIN!Dumnezeu SA-L IERTE!!!!

ktalin29.10.2007 15:04

cu siguranta cel mai tehnic jucator roman! D-zeu Sa-l ierte!

flor7529.10.2007 16:22

Oare de ce nu i s-au cerut scuze macar post-mortem de catre Angelo Niculescu ca nu a fost folosit in Mexic 1970 nici macar un minut? Este nedrept! Am pierdut un om mare si s-au dus cam multi anul acesta.....Pacat! Poate ca au fost apreciati mai mult de Dumnezeu decat o parte din semenii nostri. Dumnezeu sa-l ierte si sa se odihneasca in pace!

cosminho29.10.2007 16:25

Foaie verde mar domnesc,

In fotbalul romanesc

S-a nascut un jucator,

Un maestru si-un dribleor,

Toti se mira si se-ntreaba,

Nu cumva e perla neagra,

Insa acest jucator,

E din dealul Pitestilor,

Mai DOBRINE stim ca esti,

Rege mare la Pitesti,

Regele balonului,

Si maestrul sportului,

Ai ajuns acum in RAI,

In lume pereche n-ai,

Si de-acolo unde esti,

Veghezi pe Arges PITESTI,

De acum si pana-n vecie,

Romanii se-nchina tie,

Din rai pe toti sa-i privesti,

Pentru noi mereu traiesti.

Georgiana2829.10.2007 21:20

:sad2: cuvintele sunt prea mici pentru a spune ceea ce a fost si a insemnat Dobrin!

«1234»