Condoleante familiei Dobrin !
Condoleante familiei Dobrin !
Dumnezeu sa-l ierte ![]()
Desi sunt prea mica si nu am avut bucuria sa-l vad jucand simt o tristete mare in suflet....Dumnezeu SA-L ODIHNEASCA!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
tare as vrea sa invete si cei din clubul Steaua ce inseamna fotbalul de la DOBRIN sisa nu mai joace fotbal pentru bani Dumnezeu SA-L IERTE!
Dumnezeu L-a dorit langa El mult prea devreme. Nu fiti tristi, Dobrin va fi mereu printre noi.
Dumnezeu sa-l odihneasca!Condoleante familei si prietenilor!
TE VOM IUBI MEREU!
sincere condoleante, traiesc cu regretul n-am fost nascut in perioada in care uimeai toata lumea prin talentul tau incontestabil. Dobrin = legenda !
Vedeti cum aseaza Dumnezeu lucrurile ? Oamenii il iubesc pe Dobrin pentru ca face parte din categoria de oameni care nu a trisat. A fost sincer in viata si poate asta l-a costat! Dar nimic nu este mai important decat respectul pe care ti-l arata semenii !
Dumnezeu sa-l odihneasca !!!!
RIP, alte cuv sunt de prisos
Eu consider, fara exagerare, ca ar trebui promulgata o zi de doliu national.
S-a stins un geniu al Poporului Roman, fratilor, chiar daca a fost fotbalist! Gicu Dobrin a fost, fara indoiala, un om ales!
Dumnezeu sa il odihneasca RESPECT PE VIATZA,pacat ca numai dupa ce mori ti se acorda importanta cu care tre sa fii tratat si premiile si toate premiile date de Basescu asta e,RESPECT SI Dumnezeu SA TE ODIHNEASCA IN PACE.
MEREU IN INIMILE NOASTRE ALE TUTUROR ROMANILOR indiferent dak sunt sau nu Sportivi :steag_steaua_ro: ![]()
![]()
La cate ati postat mai sus nu pot sa spun decat DORMI IN PACE SUFLET BLAND!!!!!!!!!!!!
INCREDIBIL.. doar 63 de postari la subiectu` asta...
:| daca era un subiect despre cioban erau 200 si ceva..PACAT
Unul dintre cei mai talentati jucatori din lume din toate timpurile! Daca s-ar fi nascut in zilele noastre si ar fi dus o viata un pic mai sportiva ar fi putut fi unul dintre cei mai mari jucatori ai lumii! RESPECT Nicolae DOBRIN!
Sincere condoleante!De acum o adevarata ...legenda.R.I.P!!!!!!!!
Cei ce n-au apucat sa-l vada jucand, au "pierdut" clipe de magie fotbalistica.
Odihneasca-se in pace.
Nicolae Dobrin ,un caracter minunat si un suflet mare.........Respect Gicu Dobrin!!!........Sincere condoleante!!!
Dumnezeu sa-l ierte
un jucator genial, din cate am auzit, eu nu l-am vazut jucand decat din arhiva TV...
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! s-a dus un MARE sportiv!
tare as vrea sa invete si cei din clubul Steaua ce inseamna fotbalul de la DOBRIN sisa nu mai joace fotbal pentru bani Dumnezeu SA-L IERTE!
Marea majoritate a fotbalistilor din ziua de azi practica fotbalul de nevoie,pentru bani.Sunt rari jucatorii gen Maradona,Pele,Hagi sau Dobrin,care au jucat in primul rand din placere ,care s-au nascut cu harul acesta...
Odihneste-te in pace,Gascane!Condoleante familiei !
A murit cred ca cel mai mare fotbalist al Romaniei
Dumnezeu sa te aiba in paza si sper ca de sus vei insufla in noi generatii spiritu tau ....
Oare cand vom mai avea un jucator ca Dobrin sau Hagi ? .....
Alte cuvinte nu isi au rostu
Dumnezeu SA L IERTE!
Dumnezeu sã-l odihneascã în pace!
Multumesc Ion ca ne-ai adus aminte de povestea Mexicului. Merita povestita pentru demnitatea cu care si-a sustinut principiile in viata si pe teren. Un exemplu de caracter. Multumim Nicolae DOBRIN.