Doamne ce de pocnitori comenteaza pe aici. Cel mai concludent exemplu este acesta: Steaua tocmai se pregateste sa-l transfere pe BLAY, iar pocnitorile de pe aici sunt nemultumite ca am pierdut cu 1-0 in Ghencea cu Arsenal si ca nu trecem de grupele Champions League.
Bai pe bune, nu va trezeste nimeni la realitate sa intelegeti si voi ca Shaktior a bagat vreo 200 de milioane de euro inainte sa ajunga sa spere la trecerea de grupele CL? Pana si Olympiacos aia, care au avut 29 de meciuri fara victorie in CL, uitati-va pe sumele lor de transfer si pe salariile jucatorilor ... noi facem parte din alta lume fotbalistica, oare cand veti intelege acest aspect?
Oare cand veti intelege ca si Milan face 1-1 cu Sienna acasa dupa ce are 2 suturi spre poarta adversa? Oare cand o sa intelegeti si voi ca Liverpool a pierdut acasa cu Tottenham cu 1-2? Oare cand veti intelege ca Real Madrid s-a chinuit acasa cu Getafe, castigand cu 2-1 din 2 ocazii, in timp ce Getafe a avut 29 de suturi !!!!!! spre poarta Madridului chiar la ei pe Bernabeu? Iar echipele de mai sus nu ai Banei si Ov Petrei si P Marinei si Iacobei si Cristocei si alte diamante de fotbalisti, ci au Kaka, Gillardino, Inzaghi, Torres, Kuyt, Gerrard, Reina, Robben, Drenthe, Raul, Casillas, etc etc etc ...
Voi nu sunteti orbiti, ca nu se pune problema ca ati stiut vreodata cum sta treaba in fotbal, dar v-ati pierdut temporar luciditatea. Pe voi v-as condamna la locul de munca la perfectiune, as vorbi cu patronii vostri sa va taie salariile cand gresiti catusi de putin, as pune 10.000 de oameni sa stea langa voi cand munciti si sa va huiduie si sa va injure la fiecare incercare de a va face meseria ... voi nu aveti niciodata capacitatea de a intelege fenomenul ... iar cand vine vorba sa va priviti in oglinda, gasiti scuze patetice gen "da ma da eu nu sunt fotbalist, nu castig 100.000 de euro pe an, nu ma vede o tara intreaga la televizor". Asta se cheama frustrare baieti ... Lasati-l voi pe Ov Petre in pace ca e cel mai bun mijlocas de inchidere pe care il putem avea la banii nostri ... ia spuneti-mi mie ce mari inchizatori are Rapid sau Dinamo? Pe cine ati vrea voi sa transferam? M-am saturat sa vad o gramada de incompetenti care intra aici, posteaza "Ov Petre e o catastrofa" si apoi se simt fericiti. Asa, si daca Ov Petre e petarda, si daca Lovin e si el petarda, si daca Plesan e si el petarda, si daca Bicfalvi e si accidentat, si prea tanar si prea neexperimentat, pe cine vreti voi sa jucam la centrul terenului? Ia sa va aud eu pe voi mari intelepti ai tacticii de pe fcsteaua.ro ...