FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Massimo poate. Sa-l ajutam!

«1234»
yo_marius_xxx08.10.2007 22:11

am avut marea rabdare sa citesc toate posturile de aici!!! si:

1.miaus,tu chiar crezi ca,daca eu spun ca Steaua de acum nu ma reprezinta si nu ma regasesc in echipa asta,poti sa-mi spui mie (sau altora) sa tac din gura pentru ca asa vrei tu?? gresit prietene,iar posturile care nu iti convin poti sa le ocolesti cu privirea si sa nu le dai nici o atentie..

2.am vazut ca titlul articolului este "sa-l ajutam pe massimo".....dar cum? mergand la meciuri? dandu-i prilejul domnului Becali sa spuna ca dupa ce Hagi a indepartat suporterii tot el (el si nu massimo) i-a adus inapoi la stadion?

daca aveti un raspuns concret eu astept.....

p.s. pana acum ma duceam la meciuri dar acum prefer sa le vad la televizor.......oare asta inseamna ca sunt "mai putin" stelist decat altii??

w3bmaster08.10.2007 23:25

Pai asa mai zic si eu

Decat cu Oli (am eu ceva cu asta) cand vb ta fara un sut pe poarta egal acu cu 10 victorie a fost un meci frumos si ma amuza faptu ca cei din Mioveni aveau pretentia sa nu piarda cand in repriza a 2 Noi atacam cu fundasi Rada Emegara si Goian erau prin careu

Daca o tinem tot asa chiar ca spun tare si sus meritam renumele de Steaua Simbol al fotbalului romanesc

Forza Steaua

Si imi place si Pedrazini sincer asta e ne trebuie mentalitate de afara daca ar fi dupa mine 90% din jucatori ar fi trot straini am invatat si din munca mea CU ROMANI NU FACI TREABA decat daca au mentalitate + ambitie si 99% nu au ...

CaTaLiNsm StElIsTu09.10.2007 02:42

Mda...tipic romanesc..azi suntem umiliti prin toate mijloacele si maine daca lucrurile se reglementeaza putin incercam sa ne resemnam si sa ne gandim ca viata merge inainte,nefacand altceva decat sa asteptam iar cu infrigurare acea zi in care din nou vom fi batjocoriti:(.

Vis-a-vis de titlul articolului si eu cred ca Massimo merita suportul nostru,al suporterilor,pentru ca cred in continuare ca el e solutia cea mai indicata in aceste momente la Steaua si+de asta i-si merita sansa de a antrena cel putin pana in iarna cand vom putea trage concluziile de rigoare.Nu ma amagesc cu faptul ca face el echipa chiar dupa propriu-i suflet,dar cum o face-cum nu,dar o face destul de bine.Forza Steaua!

FortuneTeller09.10.2007 04:13

Tipic romanesc! Deci conform articolului ar trebui sa ne facem ca nu stim de sociopat, ca totul e in regula. Deci ura si la meci, sa luam bilete, sa aplaudam jucatorii pana nu dispar prin Liga III-a pe motiv de "n-are valoare!" becaliana. Aplaudacii vor da tonul la cantec cand apare ala calare pe mai-Baciu si potaile de stana cu centura neagra vor dirija concertul. Bineinteles e o singura problema: in conditiile astea nu se face performanta, ci doar o satira la adresa Europei civilizate si a sperantei sincere pentru competitivitate in CL. Dar asta e doar ceva marginal, in definitiv am tras 18 suturi cu Mioveni-ul, deci ar trebui sa fim fericiti pana la meciul urmator. Sau nu?

armin09.10.2007 04:53

Felicitari pentru articol. De acord 100%.

Massimo, cel mai tare din Liga. Forza Steaua!

glow09.10.2007 05:51

Cred ca daca il lasa GB pe Massimo sa-si faca meseria cu siguranta cat de curand vom culege si roadele muncii acestui profesionist. Imi place cat de demn e Massimo, exact ce trebuie la Steaua, si sunt sigura ca dupa vor reveni si cei accidentati o sa avem exact cce ne dorim, Steaua the BEST. forzateaua

radutheodor09.10.2007 05:58

Doamne ce de pocnitori comenteaza pe aici. Cel mai concludent exemplu este acesta: Steaua tocmai se pregateste sa-l transfere pe BLAY, iar pocnitorile de pe aici sunt nemultumite ca am pierdut cu 1-0 in Ghencea cu Arsenal si ca nu trecem de grupele Champions League.

Bai pe bune, nu va trezeste nimeni la realitate sa intelegeti si voi ca Shaktior a bagat vreo 200 de milioane de euro inainte sa ajunga sa spere la trecerea de grupele CL? Pana si Olympiacos aia, care au avut 29 de meciuri fara victorie in CL, uitati-va pe sumele lor de transfer si pe salariile jucatorilor ... noi facem parte din alta lume fotbalistica, oare cand veti intelege acest aspect?

Oare cand veti intelege ca si Milan face 1-1 cu Sienna acasa dupa ce are 2 suturi spre poarta adversa? Oare cand o sa intelegeti si voi ca Liverpool a pierdut acasa cu Tottenham cu 1-2? Oare cand veti intelege ca Real Madrid s-a chinuit acasa cu Getafe, castigand cu 2-1 din 2 ocazii, in timp ce Getafe a avut 29 de suturi !!!!!! spre poarta Madridului chiar la ei pe Bernabeu? Iar echipele de mai sus nu ai Banei si Ov Petrei si P Marinei si Iacobei si Cristocei si alte diamante de fotbalisti, ci au Kaka, Gillardino, Inzaghi, Torres, Kuyt, Gerrard, Reina, Robben, Drenthe, Raul, Casillas, etc etc etc ...

Voi nu sunteti orbiti, ca nu se pune problema ca ati stiut vreodata cum sta treaba in fotbal, dar v-ati pierdut temporar luciditatea. Pe voi v-as condamna la locul de munca la perfectiune, as vorbi cu patronii vostri sa va taie salariile cand gresiti catusi de putin, as pune 10.000 de oameni sa stea langa voi cand munciti si sa va huiduie si sa va injure la fiecare incercare de a va face meseria ... voi nu aveti niciodata capacitatea de a intelege fenomenul ... iar cand vine vorba sa va priviti in oglinda, gasiti scuze patetice gen "da ma da eu nu sunt fotbalist, nu castig 100.000 de euro pe an, nu ma vede o tara intreaga la televizor". Asta se cheama frustrare baieti ... Lasati-l voi pe Ov Petre in pace ca e cel mai bun mijlocas de inchidere pe care il putem avea la banii nostri ... ia spuneti-mi mie ce mari inchizatori are Rapid sau Dinamo? Pe cine ati vrea voi sa transferam? M-am saturat sa vad o gramada de incompetenti care intra aici, posteaza "Ov Petre e o catastrofa" si apoi se simt fericiti. Asa, si daca Ov Petre e petarda, si daca Lovin e si el petarda, si daca Plesan e si el petarda, si daca Bicfalvi e si accidentat, si prea tanar si prea neexperimentat, pe cine vreti voi sa jucam la centrul terenului? Ia sa va aud eu pe voi mari intelepti ai tacticii de pe fcsteaua.ro ...

onlySteaua09.10.2007 06:54

@radutheodor

Pai vezi tu, aici e buba. Ne-am cam saturat de promisiuni de genul "va fi fabulos". Iti aduci aminte? Sunt exact cuvintele lui Adi Ilie la sosirea lui in Ghencea. In fiecare an avem parte de promisiuni peste promisiuni, bugete nelimitate sau de peste 30 milioane de euro. Si in schimb ce-am primit? Jigniri, scandal, minciuni, imixtiuni aberante,... haos general.

Si inca ceva, preturi de Champions League, conditii si echipa de liga1 Burger.

greenyes09.10.2007 07:38
PE vremea lu Pitzurca toata lumea striga ,Piti si Becali homosexuali,acum nu mai are nimeni curaj sa zica nimic.Nu e nevoie sa-l injuram,ci doar pur si simplu sa scandam Becali lasa-ne ca o sa il doara.Omu asta pe zi ce trece e mai nebun,ma scarbeste cu fiecare cuvintzel pe care-l scoate din gura si cel mai grav e ca nu-si da seama ca e prost.Fac apel la toti suporterii stelisti sa incercam sa gonim ciobanu din Ghencea sau macar sa-l trezim la realitate,desi mi se pare imposibil.Ati observat ca la cioban toata lumea e comunista,toti gandesc sovietic,numai el e democratic,desi in opinia mea cred ca Stalin ar fi mic copil pe langa cioban?Cred ca in copilarie l-au traumatizat comunistii si-a inebunit,pacat ca nu l-au impuscat.Daca nu v-ati convis cat minte Gigi Becali si cat de credincios e va rog frumos consultati un psihiatru.TREZITI SPIRITUL DE STELIST DIN VOI.

Baiatule vezi ca vorbesti prostii, unde te trezesti??? Auzi la el, sa trezim spiritul de stelisti din noi??? Baii, unde te crezi??? Noi am castigat cu Mioveniul da, noi vrem liniste la echipa, da??? Ce conteste ca ne sunt calcate valorile in picioare, rand pe rand, ca Steaua isi pierde identitatea la propriu nu in sufletele noastre, jucatorii trebuie sa aiba liniste, te rog frumos??? Pai daca aud ei ca se striga impotriva celui de la care iau mii de dolareii, se transforma din super jucatori in vai de mama lor, se poate. "Liniste" in Ghencea, "liniste" la peluze, jucatorii de fotbal sunt grav afectati de strigaturi care nu le sunt adresate.

Destepata te romane! Desteapta te stelistule!!!

kop09.10.2007 07:40

Sunt intru totul de acord cu acest articol. Am aceeasi parere ca si autorul. Massimo trebuie sustinut si echipa Steaua trebuie iubita cu bune si rele pentru ca este echipa noastra.

Si intr-adevar am fost mandru la acea faza cu Emeghara si Banel.

Asta e!

steauacri09.10.2007 08:18
Baiatule vezi ca vorbesti prostii, unde te trezesti??? Auzi la el, sa trezim spiritul de stelisti din noi??? Baii, unde te crezi??? Noi am castigat cu Mioveniul da, noi vrem liniste la echipa, da??? Ce conteste ca ne sunt calcate valorile in picioare, rand pe rand, ca Steaua isi pierde identitatea la propriu nu in sufletele noastre, jucatorii trebuie sa aiba liniste, te rog frumos??? Pai daca aud ei ca se striga impotriva celui de la care iau mii de dolareii, se transforma din super jucatori in vai de mama lor, se poate. "Liniste" in Ghencea, "liniste" la peluze, jucatorii de fotbal sunt grav afectati de strigaturi care nu le sunt adresate.

Destepata te romane! Desteapta te stelistule!!!

Cred ca ar trebui sa meditezi oleaca omule iar apoi sa recunosti ca nu ai fost si nu esti un STELIST adevarat. Suporterii adevarati se vad in momente grele, tu te comporti ca un copil de 3 ani care tine cu echipa de pe primul loc. Cer ,in calitate de suporter care in ultimii 3 ani a mers aproape la toate meciurile Stelei de akasa , ca toti STELSTI adevarati sa vina la stadion, sa incurajam echipa,sa uitam de oier si sa aratam care e cea mai tare GALERIE din tara. Ultrasilor va astept la stadion. Tin sa critic prezenta redusa a STELISTILOR la meciul cu arsenal , am speranta ca la meciul cu sevilia sa fie plin stadionul .

EU II OFER INCREDERE deplina lui MASSIMO de cand a preluat echipa se vede o imbunatatire Constanta a jocului. Sper ca toti Stelisti sa ii fie alaturi. ECHIPA MARE < GALERIE TARE< ASTA`i FAIMA MEA ULTRA SI Steaua, MERGEM PRIN TOATA TARA SA SUSTINEM PE Steaua, CANATAM PANA RAGUSIM , Steaua CE MULT TE IUBIm....Steaua RULZzzz

adi_steaua09.10.2007 08:43

Da..si eu sunt de acord... cu articolul. Ce daca Becali ne-a adus in pragul disperarii, al bataii de joc, ce daca ne umileste de cate ori are ocazia, ce daca distruge pe zi ce trece spiritul, bucuria, mandria ca esti Stelist? Ce daca ne primeste in Ghencea cand vrea el...pentru ca e casa lui? Noi, hai sa fim complici... si sa sustinem echipa neconditionat.

Despre Massimo numai cuvinte de bine, sincer, chiar il apreciez pe omul asta.

marius-m09.10.2007 09:08
Doamne ce de pocnitori comenteaza pe aici. Cel mai concludent exemplu este acesta: Steaua tocmai se pregateste sa-l transfere pe BLAY, iar pocnitorile de pe aici sunt nemultumite ca am pierdut cu 1-0 in Ghencea cu Arsenal si ca nu trecem de grupele Champions League.

Bai pe bune, nu va trezeste nimeni la realitate sa intelegeti si voi ca Shaktior a bagat vreo 200 de milioane de euro inainte sa ajunga sa spere la trecerea de grupele CL? Pana si Olympiacos aia, care au avut 29 de meciuri fara victorie in CL, uitati-va pe sumele lor de transfer si pe salariile jucatorilor ... noi facem parte din alta lume fotbalistica, oare cand veti intelege acest aspect?

Oare cand veti intelege ca si Milan face 1-1 cu Sienna acasa dupa ce are 2 suturi spre poarta adversa? Oare cand o sa intelegeti si voi ca Liverpool a pierdut acasa cu Tottenham cu 1-2? Oare cand veti intelege ca Real Madrid s-a chinuit acasa cu Getafe, castigand cu 2-1 din 2 ocazii, in timp ce Getafe a avut 29 de suturi !!!!!! spre poarta Madridului chiar la ei pe Bernabeu? Iar echipele de mai sus nu ai Banei si Ov Petrei si P Marinei si Iacobei si Cristocei si alte diamante de fotbalisti, ci au Kaka, Gillardino, Inzaghi, Torres, Kuyt, Gerrard, Reina, Robben, Drenthe, Raul, Casillas, etc etc etc ...

Voi nu sunteti orbiti, ca nu se pune problema ca ati stiut vreodata cum sta treaba in fotbal, dar v-ati pierdut temporar luciditatea. Pe voi v-as condamna la locul de munca la perfectiune, as vorbi cu patronii vostri sa va taie salariile cand gresiti catusi de putin, as pune 10.000 de oameni sa stea langa voi cand munciti si sa va huiduie si sa va injure la fiecare incercare de a va face meseria ... voi nu aveti niciodata capacitatea de a intelege fenomenul ... iar cand vine vorba sa va priviti in oglinda, gasiti scuze patetice gen "da ma da eu nu sunt fotbalist, nu castig 100.000 de euro pe an, nu ma vede o tara intreaga la televizor". Asta se cheama frustrare baieti ... Lasati-l voi pe Ov Petre in pace ca e cel mai bun mijlocas de inchidere pe care il putem avea la banii nostri ... ia spuneti-mi mie ce mari inchizatori are Rapid sau Dinamo? Pe cine ati vrea voi sa transferam? M-am saturat sa vad o gramada de incompetenti care intra aici, posteaza "Ov Petre e o catastrofa" si apoi se simt fericiti. Asa, si daca Ov Petre e petarda, si daca Lovin e si el petarda, si daca Plesan e si el petarda, si daca Bicfalvi e si accidentat, si prea tanar si prea neexperimentat, pe cine vreti voi sa jucam la centrul terenului? Ia sa va aud eu pe voi mari intelepti ai tacticii de pe fcsteaua.ro ...

Pealocuri iti dau dreptate dar ai uitat un lucru: an de an se vorbeste.... si atat de transferuri bugete de zeci de milioane de euro

de primit primim umilinta.... jicniri, atmosfera de Liga a3-a .... pai e vina noastra ca nu mai putem inghitzi astea

cine l-a pus pe cioban sa promita lucruri pe care nu le face

noi zicem ca suntem multimiliardari in dolari sau el

daca sti ca nu ai echipa/conditii/atmosfera de cl ca pe la cluburile mentionate de tine de ce pui preturile la bilete ca si ei?

este buna analiza ta in ceea ce priveste nivelul la care ne aflam.... doar ca tzi-a scapat motivul pentru care suntem la acest nivel.... si nu cred ca noi suporterii suntem de vina

un exemplu scurt: patronul de la shaktar are o avere estimata la vreo 3-4 miliarde euro.... cat se lauda si becalul ca are

vezi vreo diferenta intre sumele investite de cele 2 cluburi....? sti ca Lucescu are 3 mil euro salar anual....?

repet, ai facut o analiza bunicica a starii de fapt, doar ca dai in cei nevinovatzi.... nu noi suntem cei care au adus lucrurile aici

in rest numai bine

colaps09.10.2007 09:10

ah, inca ceva... ca tot ai amintit de Bergodi... nu ati observat nimic? ca toti patronii fac de fapt la fel? ca acum, cu musca pe caciula, si imposibilul ala de la chefere a iesit sa drege busuiocul? dragi frati intru suferinta, toti patronii sunt la fel, toti se baga peste antrenori, toti asteapta rapoarte inainte si dupa meci, toti baga o pila/stramba pentru un jucator sau altul... cu o mica diferenta: Becali rage ca un - gasiti voi ceva, Copos suiera ca o vipera..

avantajul becalimaniacului e ca nu are nevoie de o hartie de sters la fund (gen Zotta) pe care sa o fluture in fata presei cand trebuie sa semnaleze ca ceva pute...

Mihai Somanescu09.10.2007 09:30
Da..si eu sunt de acord... cu articolul. Ce daca Becali ne-a adus in pragul disperarii, al bataii de joc, ce daca ne umileste de cate ori are ocazia, ce daca distruge pe zi ce trece spiritul, bucuria, mandria ca esti Stelist? Ce daca ne primeste in Ghencea cand vrea el...pentru ca e casa lui? Noi, hai sa fim complici... si sa sustinem echipa neconditionat.

Despre Massimo numai cuvinte de bine, sincer, chiar il apreciez pe omul asta.

Eu n-am spus sa fim complici, sa nu-l contestam pe Becali, am spus ca lipsind de la stadion, omul nu va intelege niciodata motivele. Mai bine vii pe stadion, 90 de minute incurajezi echipa si la sfarsit il injuri pe Becali. Sa facem noi asta meci de meci, sa vezi ce se va intampla. Ce vina au jucatorii? Crezi ca ei sunt fericiti: azi esti bun, maine nu mai esti.

In cazul lui Becali, protestul prin absenta e cea mai proasta solutie, pentru toata lumea.

--------------------------------------------

Iubirea nu moare brusc, se stinge treptat. Iar apucaturile becaliene au atins apogeul, asa ca mi se pare exagerat sa ne pui intrebarea asta acum. In plus, vorbesti de parca Steaua era atunci pe culmi, iar acum in groapa. Steaua e in Champions League (in perioada de care vb tu nici nu speram la grupele CL), are sanse de a ajunge in primavara europeana, e inca in Cupa, are sanse la titlu...Iti spune aceste lucruri un om mandru de statutul de stelist la 0-4 cu Bistrita, dar dezgustat de echipa lui Becali. Nu sunt de acord ca Steaua = Becali, dar actuala echipa rezidenta in Ghencea nu mai este Steaua pe care o stiam, e doar o societate domerciala care i-a cumparat/furat numele.

Noua ne pare si mai rau, Mihai (a.ca.a. Oli hater/Bostina admirer).

Unii au vazut dezastrul mai devreme:

PRO: Conducatorii de azi ai Stelei nu au aceeasi parere...

Valentin(Ceausescu): Nu ma intereseaza. Oricum, Steaua de azi nu are nicio legatura cu Steaua de atunci.

PRO: Mai tineti cu Steaua?

Valentin: Cu Steaua din '86.

PRO: L-ati cunoscut pe Gigi Becali?

Valentin: Nu.

PRO: Ce parere aveti despre faptul ca la 20 de ani de la Sevilla...

Valentin: Nu am nicio parere. Pur si simplu, ceea ce se intampla acum nu ma intereseaza.

....

Ce sa spun, Steaua de azi nu mai e demna de "nobilul" Valentin... Stiam interviul si m-a convins ca acest om nu este stelist, el tinea la echipa lui de-atunci, cum Steaua nu mai e a lui, nu mai tine. Asta e atitudinea pe care o promovam: cum nu ne place ceva, lasam totul si plecam? Cum poti sa ai pretentia ca ceva e al tau, cand il parasesti?

Intr-adevar, Becali ne-a facut si ne face de ras, dar daca plecam, el va invinge cu siguranta, pentru ca va spune: numai eu am ramas! Toti ati parasit Steaua. unde sunt contestatarii? Daca eram contestat, veneau si ma injurau, nu? Asta intelege unul ca el.

adi_steaua09.10.2007 11:01

@Mihai

E foarte corect ce spui. Sa fie la fiecare meci stadionul plin, sa incurajam echipa iar la sfarsit sa-l injuram pe Becali. Ar fi o mare palma pentru el sa observe ca lumea iubeste neconditionat Steaua dar il uraste pe el.

Stii si tu f bine ca e greu de facut asta atata timp cat "liderii" de galerie s-au intalnit in secret cu el (e ce am citit in presa) pentru un armistitiu iar aia de la BGS iti rup capul daca scandezi impotriva ciobanului. Asadar, din aceasta cauza multora le este lehamite...

reina09.10.2007 11:25

Sunt de acord....sa-l ajutam pe Massimo!!!!!!!!!! Am fost sigura de la inceput ... ca poate!Sunt profund dezamagita cand lumea striga numele lui Hagi (cred ca sunt manipulati!!!!!) si nu vad adevaratii oameni care ajuta Steaua si sunt chiar langa noi.Unul dintre ei este MASSIMO. Sa nu aratam ca o turma si sa discernem ce e bun pentru Steaua si ce este manipulare!!!!! Sa-i incurajam pe baieti si pe Massimo si totul o sa fie bine!!!!Forza Steaua

neli09.10.2007 11:30

o sansa trebuie sa-i dam lui pedrazzini si eu am incredere in el si in jucatori, daca exista liniste la club totul merge si e ok.

sisu_stelistul09.10.2007 12:30

Eu sunt de acord cu faptu ca trebuie sustinut Massimo, poate nu are vechime sua valoare de antrenor mare dar pana la urma toti ne nastem goi, nimeni nu se naste in aur sau porfira. Fiecare ne facem propiu nostru drum in viata din care face parte si Steaua Bucuresti. Apai cu Becali ,haideti sa il lasam sa vb singur. Noi daca ne facem treaba la fiecare meci in parte si sustinem echipa cum putem noi mai bine va spun sincer ca si jucatorii o sa uite de acest cioban( bnolnav psihic). unii dintre voi veniti la stadion doar pentru al injura pe Becali , dar uitati de Steaua. Si unde e stelismul din voi? Unde e mandria voastra? Fiti mandrii cu ce lot aveti si fiti MADRII DE Steaua!!!

MoRRano09.10.2007 13:24

Sa-l sustinem dar nu cum am facut cu Hagi care merita mai mult respect din partea suporterilor asa si cu Massimo o sa se trezeasca altii vorbind ca nu e bun bla bla bla si alte tampenii deci sa fim cu el si despre cioban mumu lui si oilor lui :steag_steaua_ro:

Cogliostro09.10.2007 13:46

Salut!

Pedrazzini a venit de putina vreme la Steaua.De cand a ajuns principal simt o imbunatatire substantiala a jocului.Mijlocul a inceput sa nu mai scartaie,jocul a capatat o viteza in plus,ceea ce nu poate fi decat bine. Imbucurator este si faptul ca nu am mai vazut tensiunile alea legate de alcatuirea echipei...ca o face Becali sau antrenorul.Poate voi fi injurat pentru ce voi spune dar nu cred ca,injurandu-l pe Becali vom rezolva ceva...Steaua are nevoie de suporteri...un boicot al suporterilor ar dezavantaja-o. Bun...a facut ceea ce a facut...ne-a umilit,ne-a jignit...dar daca va fi injurat,ar putea lua masura pe care a luat-o celalalt Gigiloi...adica Netoiu la Craiova...sa puna pretul biletelor la peluza 500 RON ,tribuna 2500 RON si 1 4000 RON. Si atunci chiar nu ar mai putea nimeni sa sustina echipa de suflet.Abia vor mai veni 50-100 fani...si deci ce castigam?

Numai bine si FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Levente8209.10.2007 13:46

Imi place mult cum antreneaza echipa Massimo,si cred ca daca va fi lasat in pace va face treba la Steaua...

Recunosc ca am avut emotii cu meciul Dacia Mioveni dar am simtit ca echipa are puterea sa revina dupa acel gol stupid!!!

In continuare sper ca ajungem pe locul 1 dar e nevoie de timp,de joc mai clar in atac si ajungem iar unde am dorit...

Sper sa luam niste puncte si in CL.

FORZZZA Steaua!!!!! :steagcruce:

Cogliostro09.10.2007 13:49
Eu sunt de acord cu faptu ca trebuie sustinut Massimo, poate nu are vechime sua valoare de antrenor mare dar pana la urma toti ne nastem goi, nimeni nu se naste in aur sau porfira. Fiecare ne facem propiu nostru drum in viata din care face parte si Steaua Bucuresti. Apai cu Becali ,haideti sa il lasam sa vb singur. Noi daca ne facem treaba la fiecare meci in parte si sustinem echipa cum putem noi mai bine va spun sincer ca si jucatorii o sa uite de acest cioban( bnolnav psihic). unii dintre voi veniti la stadion doar pentru al injura pe Becali , dar uitati de Steaua. Si unde e stelismul din voi? Unde e mandria voastra? Fiti mandrii cu ce lot aveti si fiti MADRII DE Steaua!!!

Salut!

Am mai facut un comentariu jos...sa vin cu o adaugare...Pedrazzini are nevoie de timp sa confirme...de aceea fac apel la toti cati o sustin pe Steaua

vlad7509.10.2007 15:52

Normal ca poate ca a mancat spanac cand era mic!!!Iar cand a crescut a dat-o in telina si gerovital!!!Ca toti macaronarii!!Acum ca toti romanii o s-o dea in seu si branza de oaie, din pacate!!!Mai are putin de lucrat la relatiile cu Bancherul(pentru cine nu stie Ciobanul se va face patron de bani ,exclusivisti cica).

Parca vad eu banca aia ,probabil Sf Becali Bank, ca depoziteaza doar cruci si iconite ca banu-i ochiul dracului si ar fi in contradictie cu apucaturile Oierului!

PS (NU) Ma uimeste Becali cu prostia lui de zi cu zi!

onlySteaua09.10.2007 17:10
...nu am mai vazut tensiunile alea legate de alcatuirea echipei...ca o face Becali sau antrenorul.

Pai normal ca nu le-ai mai vazut din moment ce echipa o face ciobanul. Si mai nou vad ca vrea sa aduca jucatori ghidat de tot felul de pariuri personale. Deci daca vine, Blay cu siguranta va fi titular. Chiar ma intreb, in locul cui?

Poate voi fi injurat pentru ce voi spune dar nu cred ca,injurandu-l pe Becali vom rezolva ceva...Steaua are nevoie de suporteri...un boicot al suporterilor ar dezavantaja-o. Bun...a facut ceea ce a facut...ne-a umilit,ne-a jignit...dar daca va fi injurat,ar putea lua masura pe care a luat-o celalalt Gigiloi...adica Netoiu la Craiova...sa puna pretul biletelor la peluza 500 RON ,tribuna 2500 RON si 1 4000 RON. Si atunci chiar nu ar mai putea nimeni sa sustina echipa de suflet.Abia vor mai veni 50-100 fani...si deci ce castigam?

Stai linistit ca nu va pune preturile alea. Si-ar ridica chiar toata lumea in cap. Pana si pe oile care-l au drept idol. Si oricum, cat timp vine banu' pe el il doare "fix in palarie de suporteri".

La finalul sezonului trecut, sub presiunea tribunelor, s-a inmuiat bine de tot. Acum iar e mare si tare. Pacat ca nu suntem asa hotarati ca atunci. Sau cel putin nu asa multi.

«1234»