FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Massimo poate. Sa-l ajutam!

«1234»
il_scorpio08.10.2007 12:33

Pedrazzini si-a dat clar seama ca stilul defensiv nu prea prinde la Steaua, si mai ales la suporteri. Pe langa faptul ca nu mai avem acea formula ultra defensiva parca vad ceva mai multa imaginatie pe atac ceea ce ma multumeste.

Sincer mi-as dori sa ramana la Steaua, pentru ca imi place mentalitatea lui din foarte multe puncte de vedere( primul si cel mai important nu cauta mereu scuze ca si predecesorul sau de genul: "suntem la inceput", " e un drum lung avem timp", "ne-am creat multe ocazii" -si nici nu treceam mingea de jumatatea terenului).

vanfootball08.10.2007 12:41
Van nu te mai intereseaza nu mai postezi si te duci si iti faci icoane cu Balint,Laca,etc din generatia aia si ne lasi pe noi aici sa ne contram linistiti in continuare.

Nu inteleg ce va tot vaitati atat ca babele de pe sant.

Steaua nu e Becali, Steaua e Steaua si nu e lui Becali si nici a lui Laca,Ienei,etc e a NOASTRA.

Ea prin noi traieste.

Sunteti dispusi sa acceptati asta sau nu?

Oricum postez de 3 ori pe an. Dar daca te deranjez...

Iti popun sa te iei de domnul Ardeleanu, ca nu scrie despre Steaua de acum. Sa-l dati afara, sa va lase cu istorisile lui.

Becali e dispus sa accepte asta? Sau el spunea "sa nu vina suporterii la mine ACASA sa-mi spuna ce sa fac","Imi iau avion si scriu Becali langa sigla Stelei", "Las Steaua mostenire nepotilor mei", "Sa se inteleaga clar, Steaua este a mea si nu cum zice Hagi, a tuturor!".

Asadar, Steaua e a lui Gigi atat la nivel declarativ, cat si din punct de vedere juridic. Suporterii au devenit un accesoriu la afacerea lui Gigi Becali. Ca voi continuati sa credeti ca e Steaua noastra...asta e alta poveste.

Piece of Mind08.10.2007 12:44
Mihai, problema nu e la Pedrazzini. Il voi sustine intotdeauna pe antrenorul Stelei atat timp cat merita, orcine ar fi el. Inclusiv in situatia de fata.

Problema e ca sub falsul pretext al sustinerii antrenorului, echipei, culorilor, etc, se trece usor peste problema adevarata de la Steaua. Facem un armistitiu, pentru ca sustinem echipa. Pentru ca sustinem antrenorul. Pentru ca sustinem 1-2 jucatori. Pentru ca sustinem preparatorul fizic. Gasim motive, pretexte, ca sa ignoram o problema care necesita mult mai mult efort decat o deplasare sau o coregrafie. Se uita.

Il ajutam, si merge, si castigam campionatul asta, si ajungem si in primavara europeana (UEFA, normal). Si toata lumea o sa fie fericita, nu ?

Eu, tu, probabil multi dintre cei de aici au fost stelisti inainte de Becali si vor fi stelisti si dupa Becali. Dar ma intreb ce l-ar face pe un pusti de 12-13-15 ani care are capul cat de cat pe umeri sa tina cu Steaua. Care sunt valorile promovate de Steaua acum, cat timp Becali e acolo ?

Sper sa nu deturnez putin scopul articolului. Nimeni nu il contesta pe Pedrazzini, dar vorba cuiva, parca nu ne mai bucuram la goluri cum o faceam inainte.

Andyro, identifici corect problema, dar nu propui nici un remediu. Dar chiar asa, exista vreun remediu?

androsteaua08.10.2007 12:53

pe antrenor sa-l ajutam,pe Becali sa-l injuram

shack3r08.10.2007 13:28
Mihai Somanescu , bv-o pentru articol in primul rand.. dar am si yo o intrebare... u vi la meciuri?? u mergi in deplasari?? :D ca multi de pe site`ul asta... nu prea stiu ce e ala stadion.. dar comenteaza aiurea... n`am nimic cu nimeni... imi place sa respect oamenii... asa cum sunt ei... insa.. unii fac declaratii aiurea rau de tot... si asta pe mn cel putin ma deranjeaza..

Esti exact ca babele alea care se duc la biserica doar de ochii lumii,cand de fapt ele acolo se duc sa le barfeasca pe alea care nu se duc la biserica si care "nu" sunt credincioase.

Sa fii stelist nu inseamna sa te duci la fiecare meci,unii ( printre care ma aflu si eu ) chiar nu pot,insa e posibil sa iubim Steaua in mod egal,chiar daca tu de pe stadion si eu din fata televizorului.

alexzeu08.10.2007 13:32

mda deacord !!! SHIT ON Becali !!!

MihaiGaspar08.10.2007 14:10
Se pare ca acest curent cu AFC Becali prinde din ce in ce mai multi adepti.Pacat ca ati picat in capcana media si a lui Becali cu labareala asta trista.

Problema sta in felul urmator.Eu copil fiind m-am uitat la TV si mi-a placut Steaua cum joaca si am inceput sa tin cu ea.Din pacate la varsta de 4 ani nu prea intelegeam eu cine e presedintele clubului cum nu cred ca ar intelege azi vreun copil de 4-5-10 ani cine e Becali.

Copilul care tine cu Steaua ii vede pe Dica,Radoi,Iacob,etc pe teren si daca ii place o sa se uite mai des.Cand o sa ajunga mai mare si o sa invete istoria clubului o sa afle mai intai ca Lacatus si Balint au marcat pentru Steaua in dinala Cl si mai apoi ca Valentin Ceausescu era presedinte, de fapt nici nu stiu daca o sa se intereseze de asqa ceva.De echipele mai vechi o sa auda niste nume de poveste, Ienei,Zavoda,etc dar mai putin de conducatorii vremurilor.

Cand vor ajunge suficienti de mari si de inteligenti o sa ii doara ca Becali e presedintele-patron-antrenor-jucator al clubului dar o sa stie sa dezica Steaua de el.Pentru ca Steaua nu e Becali, si nu va fii vreodata a lui.

Mie Steaua imi apartine sufleteste si imi va tresari mereu inima oriunde voi fi pentru cele 2 culori ros-albastru indiferent ca presedinte e Becali sau nu.

Steaua reprezinta spiritul de invingator, este reprezentarea castigatorului si va fii mereu in sufletul meu.

Becali e o pacoste ce-i drept, dar e trecatoare.Ca va dura 1 an 5 sau 10 eu voi indura aici pe front si voi fii mereu alaturi de Steaua.

Restul de "suporteri" care traiesc din amintiri sunt liberi sa si le depaneze in liniste, dar sa ne lase pe noi in pace.Noi avem nevoie de oameni care cred in Steaua, iar din pacate ei NU mai cred.

Dureros dar din punctul meu de vedere nu e nicio diferenta intre stilul lor de a actiona si cel al conducatorului suprem, ca orice roman de altfel.Nu imi convine gata imi iau jucariile si plec.Avem diferente mari de perspectiva baieti.

Pentru voi a lasa echipa balta in etapa a 6 a in galeata e un semn de demnitate.Pentru mine e un semn de mare LASITATE.Invatati sa luptati pentru ceea ce vreti sa obtineti pentru ca v-a obisnuit sistemul sa primiti totul de-a gata.

Romania, tara mea de glorie, tara mea de dor...

Suna foarte bine ceea ce spui tu. Problema este ca frontul s a cam evaporat de pe Ghencea. Unde sunt protestele impotriva ciobanului? Eu am ales sa nu vin la meciul cu Arsenal in semn de protest. Apoi am zis: haide sa vin la meci sa incurajez echipa si sa protestez impotriva jigodiei. Vine meciul cu Vaslui.....liniste totala. Asa ca m am decis sa nu vin la meci deoarece se pare ca spiritul de fronda e mort in Ghencea.

Nu uitati explicatia ciobanului: suporterii nu vin din cauza rezultatelor. Asta da dilema: sa vii la meciul cu Sevilla sau nu?

RaDoooI08.10.2007 14:21

Acest articol ar fi bine sa fie rescris inaintea meciului cu gloria lu jean, pana atunci toti uita ca trebuie sa ne sustinem antrenorul, si vorba lu Miaus, trebuie sa ramanem acolo in front, sa luptam pentru ce este al nostru!

Forza Steaua !

spre24

George_Moinesti08.10.2007 15:30

E bine ca actualul antrenor pune accent pe atac. Atacul e cea mai buna aparare

crafft08.10.2007 15:49

o concluzie mai proasta nici nu gaseai,normal ca joaca doar au scapat de terifiantul Hagi,la cat s-au facut de ras anul asta au inceput sa se mai miste,avand in vedere ca nu mai primesc bani si nu mai dau autografe la pizde proaste,acu isi dau sufletul pe teren,obiectivul lor a fost indeplinit Hagi a fost demis,acum totul pentru bani,au vorbit foarte urat despre suporteri,si-au batut joc de tot ce inseamna Steaua,nu stiu ce ai vazut tu dar eu zic ca suntem PRAF,auzi ,PRAF,broscarul asta daca avea un pic de demnitate pleca odata cu Hagi,este un mediocru,asa este si echipa si conducerea,pacat de suporteri,suporterii sunt de vis,ma gandesc numai, cum a tampit ciobanul ,cand a vazut ca nu cumpara lumea bilete cu Arsenal,sa injosit cu nustiu ce tombole,bilete gratis(alt motiv de cearta)stii ceva, imi pare rau ca gandesti in halul asta,inteleg ca esti de genul- daca nu iti place ce iti ofera ciobanul,oricum nu castigi nimic

viostelistul08.10.2007 15:56

Am indemnat lumea inainte de meciul cu Arsenal sa vina sa umple stadionul, tocmai pentru ca Steaua, si implicit Massimo, avea nevoie si de un stadion plin ca sa scoata un rezultat pozitiv. Ce s-a intamplat? Ura fata de patron a indepartat mult prea multi suporteri de echipa. La urma urmei, sa nu uitam ca nu venim pentru acel personaj din loja, ci pentru Steaua. Pe mine sincer m-a durut rau de tot cand am vazut in Peluza Nord ca jumatate dintre cei prezenti cantam, iar ceilalti spargeau seminte.

Sper sa ii ajutam mai mult pe toti baietii in urmatoarele meciuri!

adynezu08.10.2007 17:58
Eu, tu, probabil multi dintre cei de aici au fost stelisti inainte de Becali si vor fi stelisti si dupa Becali. Dar ma intreb ce l-ar face pe un pusti de 12-13-15 ani care are capul cat de cat pe umeri sa tina cu Steaua. Care sunt valorile promovate de Steaua acum, cat timp Becali e acolo

?

Sper sa nu deturnez putin scopul articolului. Nimeni nu il contesta pe Pedrazzini, dar vorba cuiva, parca nu ne mai bucuram la goluri cum o faceam inainte.

Eu am 14 ani, si pot sa zic ca nu m-a influentat nimeni in privinta echipei cu care tin. De fapt m-a influentat; stiti cine? Steaua si tot spiritul stelist. Si daca o sa-mi ziceti acuma ca nu are cum sa te influenteze cu jocul anost pe care l-a practicat echipa in ultimul timp, va raspund de pe acuma: Chiar credeti ca eu unul(si presupun majoritatea microbistilor) tin cu Steaua de la 14 ani?.. sa fim seriosi...

Am stat in meciul cu Mioveni ultimele minute mainile pe monitor, asteptand golul. Am sarit in sus de bucurie cand a dat Iacob golul. Eu unul cred ca faza "nu ne mai bucuram la goluri ca inainte", desi recunosc ca si eu am simtit la fel in meciul cu Bacau, nu mai e valabila acuma. E imposibil sa nu te bucuri cand vezi ca echipa se straduieste, si ataca incontinu.

Cu privire la articol, aveti felicitarile mele domnule Somanescu!

DelPiero1008.10.2007 18:08

Aseara nu prea m-am bucurat la goluri!De fapt,la primul am ramas total inert,fara replica!Sunt un tip care se exteriorizeaza mult,nu tin niciodata o bucurie in mine!La al doilea gol am tresarit un pic,dar imediat mi-am adus aminte ca dupa meci sigur va declara idiotul de cioban ca rupe Sevilla(!!!) si m-am linistit repede!Chiar daca vom avea rezultate de acum incolo,ceea ce nu cred,trebuie sa indepartam acest cancer numit Becali!Un cancer care ameninta sa termine viata celei mai frumoase echipe din Romania!Nu vreau sa par morbid,dar cu acest oier in frunte,Steaua nu are nici un viitor...

onlySteaua08.10.2007 18:28

Ca de obicei, mult prea usor se trece peste conflictul cu gunoiul asta. Chiar ma intreb, oare ce ar trebui sa mai faca pentru a declansa razmerita? Cred ca si daca ar darama stadionul tot ne-am linisti dupa prima victorie. Mereu aceasi scuza, "pentru binele echipei". Nu a pomenit nimeni sa fie injurata echipa sau antrenorul. Din contra!

Dar pana cand sa-l mai inghitim pe mascariciul asta? Pana cand? Cat timp sa-i mai inghitim mizeria? Ce viitor are Steaua cu el?

androsteaua08.10.2007 19:12

nush ce se intampla cu Steaua,dar ma doare sufletul totusi am o consolare,ciobanul asta nu poate sta pentru totdeauna aici!!!!! marsh Becali

armanovici08.10.2007 19:58

Se zice ca prostimea "sanctioneaza" atitudinea ciobanului...NIMIC MAI FALS.

5 victorii la rand, se revine la media de 12.000 pe etapa, ciobanul jubileaza, "adevaratii fani" sunt multumiti, merg acasa bucurosi ca Steaua iar joaca, iar problemele de fond nu vor fi rezolvate ci vor persista...si la cum decurg evenimentele, putem sa ne asteptam la mai rau.

Propun un concurs interesant cu premiu o excursie la palat cu sesiune de pupat mana mantuitorului+piata endependentei., optional tablou cu Gigi omorand balaurul si/sau jucand table cu sfantul Gheorghe: Care va fi urmatorul jucator desfiintat de magnatul cum branzum?

Intrebari ajutatoare: va fi facut de cacao la ce televiziune? OTV,B1TV, Telesport sau National TV?

-I se va oferi post la Steaua sau apartament in ferentari?

-va fi scos la pensie sau scos tap ispasitor?

DanStan08.10.2007 20:08
Am indemnat lumea inainte de meciul cu Arsenal sa vina sa umple stadionul, tocmai pentru ca Steaua, si implicit Massimo, avea nevoie si de un stadion plin ca sa scoata un rezultat pozitiv. Ce s-a intamplat? Ura fata de patron a indepartat mult prea multi suporteri de echipa.

Din cate am vazut presa romana de kkt incerca acreditarea ideii ca Steaua are nevoie pentru a invinge de vrajile oierului si de fanteziile lui mistico-megalomane. Pur si simplu am fost injurati zile in sir. Steaua va invinge pentru ca oieru' plateste nu stiu ce prime, pentru ca face echipa, pentru ca a visat nu stiu ce, pentru ca are linie directa cu sfantu' Petre ... a zis cineva ceva de sprijinul suporterilor ? NU. Nu sunt OAIE sa ma injure si sa ma tzepuiasca pe banii mei un oier si presa aservita lui. Asta a fost un protest si la adresa presei. Nu ne incolonam in fata oierului si nu il umplem de bani doar pentru ca a reusit sa puna mana pe cea mai iubita echipa din Romania. Sa-i dea bani presarii care-l pupa in kur. Echipa oricum nu va muri pentru ca la unul-dou-trei meciuri nu a fost sustinuta. Daca va fi sa moara va muri din cauza tembelismelor comise de un oier pe care l-am tolerat in mod nejusitifcat.

La urma urmei, sa nu uitam ca nu venim pentru acel personaj din loja, ci pentru Steaua.

Sper sa ii ajutam mai mult pe toti baietii in urmatoarele meciuri!

Asta e ideea. Tota presa pupinkurista sa inteleaga ca daca ne mai trateaza de sus oieru' nu va mai avea bani ca sa le plateasca articolele de kkt. Nu avem nevoie de mekla ciobanului pentru a fi stelisti. Echipa n-are nevoie de manifestarile lui delirante pentru a invinge. Daca e sa platim vrem sa platim pentru binele si progresul Stelei, nu pentru campania electorala idioata a aluia. Stim ca echipa are nevoie de noi dar stim si ca are nevoie in primul rand de o conducere normala la cap. Degeaba ne luan noi jugularele daca ala o distruge. Degeaba ii ajutam noi pe baieti daca ala va intra in vestiar inainte de meci sau la pauza si va incepe sa-i ameninte ca-i da afara sau ca nu stiu ce le face pen' ca a visat el noaptea nu stiu ce sau pentru ca nu-i place frizura cuiva.

metuzu08.10.2007 20:19

Un antrenor intre 2 meciuri face o serie de antrenamente cu jucatorii, pregateste o tactica si observa atat randamentul acestora cat si motivatia lor. Daca ciobanul anunta dinainte cine o sa joace in meci si cine nu, atunci ce motivatie va avea la antrenament jucatorul care nu va juca si mai ales cel care stie ca va fi titular pentru ca asa a anuntat patronul ??

Acest cioban analfabet (nu gasesc epitetul potrivit pentru o fiinta asa de jegoasa si ordinara) strica spiritul echipei noastre, umbla la substrat si la mentalitatea jucatorilor!!!!

Asta e lucrul cel mai grav, deoarece a disparut mentalitatea de invingatori !!! Toti urmaresc sa nu-l supere pe Il Ciobandante !!!!!!!

Ciobanule esti cel mai mare blestem din istoria suflarii steliste !!! Sa mori in chinuri cu verii tai cu tot cretinule !!!!

George Stan08.10.2007 20:46
Propun un concurs interesant cu premiu o excursie la palat cu sesiune de pupat mana mantuitorului+piata endependentei., optional tablou cu Gigi omorand balaurul si/sau jucand table cu sfantul Gheorghe: Care va fi urmatorul jucator desfiintat de magnatul cum branzum?

Intrebari ajutatoare: va fi facut de cacao la ce televiziune? OTV,B1TV, Telesport sau National TV?

-I se va oferi post la Steaua sau apartament in ferentari?

-va fi scos la pensie sau scos tap ispasitor?

Urmatorul pe lista va fi antrenorul Pedrazzini. Eu, daca as fi acum un rahat ordinar din presa pupincuristo-gesepista, m-as duce la oier si i-as pune intrebarea: "ce parere aveti de faptul ca Pedrazini, desi este platit de dumneavoastra, in patria noastra, frumoasa Romanie, a decis ca limba romana nu merita invatata si nu o mai foloseste la declaratii?"

raspunsul, il deduceti, nu?

raul stelistu08.10.2007 20:47

Massimo in scurtul timp de cand ii principal a aratat ca stie meserie.Steaua joaca altceva,jocul se leaga,avem ocazii,avem 'trasee' insa avem si 'ceasuri' rele.Ciobane prindetear un ceas rau(nu ovidel).

Trebuie incurajat,sa-i scandam numele si sa-l huiduim pe retardat.

Forza Steaua

danimarcu08.10.2007 20:54

Am spus-o de cand a ramas in locul lui Hagi: ii urez succes si sper ca Massimo sa fie lasat de oier macar pana la iarna sa arate ce poate!

Dar sa nu va ganditi vreo clipa ca Massimo face echipa de capul lui!

Sau ca a interzis telefoanele mobile celor din jurul sau in timpul meciurilor!

Astea-s praf in ochii prostilor...

Tot staff-ul Stelei este alcatuit din carpe de sters pe jos!

Toti,fara exceptie...

Cine are coloana, nu are ce cauta in preajma lui Jiji!Caci lui ii plac doar slugile,nu si cei care i-ar putea submina autoritatea...

Ii felicit pe toti cei care si-au dat seama ca Steaua lui Jiji nu ne reprezinta!

Ii felicit pe toti cei care nu mai merg la meciurile Stelei lui Jiji...

Si pe cei care merg la stadion doar ca sa-l huiduie...

Rusine revolutionarilor ca Miaus,care inteleg prin revolutie a merge la stadion si a-i face un mare serviciu ciobanului!

Hai Steaua!

Huoooo F.C.Steaua Crestina a lui sfantul Gheorghe!

Mori ciobane!Ne vrem Steaua inapoi!

Serilius08.10.2007 21:17

am 16 ani si sunt fericit...foarte probabil Becali va muri inaintea mea...sec.. :rolleyes:

cmcsteaua9008.10.2007 21:19

PE vremea lu Pitzurca toata lumea striga ,Piti si Becali homosexuali,acum nu mai are nimeni curaj sa zica nimic.Nu e nevoie sa-l injuram,ci doar pur si simplu sa scandam Becali lasa-ne ca o sa il doara.Omu asta pe zi ce trece e mai nebun,ma scarbeste cu fiecare cuvintzel pe care-l scoate din gura si cel mai grav e ca nu-si da seama ca e prost.Fac apel la toti suporterii stelisti sa incercam sa gonim ciobanu din Ghencea sau macar sa-l trezim la realitate,desi mi se pare imposibil.Ati observat ca la cioban toata lumea e comunista,toti gandesc sovietic,numai el e democratic,desi in opinia mea cred ca Stalin ar fi mic copil pe langa cioban?Cred ca in copilarie l-au traumatizat comunistii si-a inebunit,pacat ca nu l-au impuscat.Daca nu v-ati convis cat minte Gigi Becali si cat de credincios e va rog frumos consultati un psihiatru.TREZITI SPIRITUL DE STELIST DIN VOI.

st_194708.10.2007 21:30

haidetzi toata lumea la meci sambata sa sustinem Steaua ..si sa strige si tribunele

Am spus-o de cand a ramas in locul lui Hagi: ii urez succes si sper ca Massimo sa fie lasat de oier macar pana la iarna sa arate ce poate!

Dar sa nu va ganditi vreo clipa ca Massimo face echipa de capul lui!

Sau ca a interzis telefoanele mobile celor din jurul sau in timpul meciurilor!

Astea-s praf in ochii prostilor...

Tot staff-ul Stelei este alcatuit din carpe de sters pe jos!

Toti,fara exceptie...

Cine are coloana, nu are ce cauta in preajma lui Jiji!Caci lui ii plac doar slugile,nu si cei care i-ar putea submina autoritatea...

Ii felicit pe toti cei care si-au dat seama ca Steaua lui Jiji nu ne reprezinta!

Ii felicit pe toti cei care nu mai merg la meciurile Stelei lui Jiji...

Si pe cei care merg la stadion doar ca sa-l huiduie...

Rusine revolutionarilor ca Miaus,care inteleg prin revolutie a merge la stadion si a-i face un mare serviciu ciobanului!

Hai Steaua!

Huoooo F.C.Steaua Crestina a lui sfantul Gheorghe!

Mori ciobane!Ne vrem Steaua inapoi!

SUNTEM NOI,Steaua suntem noi.. :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: ..Noi cantam pentru culooori nu pentru conducatooori..ale ..

grizzly08.10.2007 21:44

ai dreptate Mihai in ceea ce zici. dar atata timp cat sf. Oaie mai e la Steaua, eu nu mai calc pe stadion. indiferent de ceea ce se intampla.

«1234»