@ sorikru
bah tu daca ai fi jucator si te-ar alerga un antrenor toata ziua de nebun cu siguranta nu o sa mai ai aceeasi parere
"cu siguranta nu ai mai avea aceasi parere." Asta este sfarsitul oarecum mai corect al propozitiei tale. Esti cumva Jiji ? Io propun sa puneti pe site un test de gramatica pentru cei care se inscriu pe forum. NU de alta, dar .... Jiji asta se regaseste intr-o mare parte a utilizatorilor forumului...cateodata ma si intreb daca nu cumva forumul asta e doar o iluzie optica creata de marele cioban .... noroc cu administratorii si cei care scriu articolele.
Forza Steaua !
Vad ca unii zic ca nu trebuie sa ne entuziasmam prea tare dupa meciul de aseara, si au dreptate pentru ca Bacaul nu a fost o echipa foarte puternica. Dar daca stau sa ma gandesc la Steaua lui Hagi care in amicale cu echipe de genul Bacau se chinuia de numa numa... Daca stau si ma gandesc ca ne-am chinuit cu Bate Borisov, cu Ceahlaul si alte echipe mult mai slabe decat noi. Meciuri in care nu am vazut o pasa cum trebuie, doar mingi aruncate in careu la marea plesneala. Meciuri cu un sut pe poarta pe meci... cred ca ceea ce am vazut aseara poate insemna un nou inceput pentru Steaua. Poate Pedrazzini este Del Bosque al nostru si cred ca ar trebui sprijinit cat mai mult.... S-ar putea ca sub comanda lui Steaua sa renasca sezonul acesta. Sincer imi doresc asta pentru ca Pedrazzini a demonstrat ca are mult bun simt si ca iubeste clubul acesta: Steaua. In plus multe din vocile din perioada in care Pedrazzini era secundul lui Zenga spun ca de fapt omul cu tactica era Pedrazzini iar Zenga era doar imaginea.Hai sa lasam la o parte ceea ce s-a intamplat cu Hagi. El e clar ca in momentul acesta nu e antrenor de valoarea Stelei, si trebuia sa plece, chiar daca JJ a facut ca despartirea sa fie urata si Hagi nu merita. Haideti sa fim langa Steaua si langa Pedrazzini...
O fi Del Bosque, dar sa nu uitam ca nu au jucat Petrel, Lovinel & Banel. De asta ai vazut pase si ce ai mai vazut, nu neaparat din cauza antrenorului. Fii sigur ca in meciurile de campionat nu va mai juca fara cei 3 magnifici jucatori enumerati, iar daca unul dintre ei va lipsi se va vedea deja diferenta. Nu avem jucatori capabili sa joace fotbal (pase, driblinguri, viziune de joc ... alea alea), iar daca-i avem ii tinem rezerve sau ii dam pe la Gloria Buzau. Asta e marea problema a Stelei. Apoi putem vorbi si de antrenor. Oricum toate duc pana la urma la El Ciobandade pe care propun sa-l impuscam in cap. Cotizez cu bani reali la angajarea lunetistului.
Forza Steaua !!!