FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCM Bacau - Steaua 0 - 4

«1234»
fcsteaua.ro26.09.2007 19:03

Steaua: Cernea - Golanski, Ninu, Baciu, Emeghara - Bãdoi, Bicfalvi, Cristocea, Neaga - Zaharia, V. Badea

Rezerve: Cosmin Vâtcã - Romeo Surdu, Ionut Rada, Sorin Stratila, Bogdan Mustata, Alex Lazãr, Mihai Ionuț

Schimbari la Steaua: Romeo Surdu - Golanski, Eric Bicfalvi - Ionut Rada, Cernea - Vatca.

Cum s-au marcat golurile:

Min. 38: Gol Steaua: Zaharia dejoacã pasul la ofsaid al bãcãuanilor și deschide scorul cu un șut la colțul lung, fãrã speranțe pentru Manea. Experiența echipei roș-albastre a fãcut diferența, la singura ocazie de gol a Stelei

Min. 56: Gol Steaua: Manea gafeazã incredibil pasându-i stelistului Bãdoi, iar fostul rapidist îi trimite lui Zaharia , singur în fața porții goale. Cel jignit de patronul stelist face "dubla"

Min. 61: Gol Steaua (din penalty): Badea executã impecabil, sus la vinclu și Steaua conduce cu 3-0

Min. 84: Gol Steaua: Dorel Zaharia îl dribleazã pe Manea și înscrie în poarta goalã. Hattrick pentru jucatorul venit de la Bistrita

Steaua s-a calificat in optimile Cupei Romaniei !
alexmk1726.09.2007 19:13

Am spus ieri ca vom marca mult si vom face spectacol cu o echipa de nivel UTA, U Cluj, Mioveni!

Si asta din cauza ca nu mai e Lovin, Ovidel "merge ceas" sau Nicolita! Mai multa tehnica, viteza si pofta de joc! Iar Neaga se vede ca joaca bine pe postul lui Dica! De aia nu joaca bine cand joaca si Dica! Trebuie bagati amandoi in pozitii similare!

Se vede ca Badea nu are jocuri in picioare! E lent! E bine ca a revenit si cu jocuri in picioare va fi mai bine!

Bravo ZAHARIA! A demonstrat ca e om de gol! Dar ce sa-i faci Debilului maibacian!

mi e jena26.09.2007 19:17

nimeni nu comenteaza meciu? sunteti in silenzio stampa? ;) fularsteau2

chris_steaua26.09.2007 19:18

pai normal ca jucator jignit de oieru ala idiot . eu ma intreb o fi cineva la Steaua de care hahalera aia nu sa luat? si de idolul meu (dicanio)sa luat!! oricum eu sunt fericita ca pentru prima data dupa o peruioada lunga de timp castigam si noi cu un scor mai serios . pacat ca nu castigam asa cu oricine in campionat.sper ca pana la final sa mai dam 1-2 goluri . hai Steluta mea! revinooo spre24 :wub: dica10

axl2326.09.2007 19:19

Imi pare ca Surdu vrea si el neaparat sa dea un gol. Eu unul ii urez succes.

alin4friends26.09.2007 19:22

Nu putem sa nu tinem cont ca avem in fata o echipa de mijlocul clasamentului in esalonul secund,dar tin sa spun ca este primul meci in care mi-a placut jocul.Ceva mai multa viteza,un - doi-uri,pase legate,un Neaga care si-a gasit locul,un zaharia care este virf in fata portii.

Imi face placere sa spun ca nu imi lipsesc Lovin si Ovidiu Petre si chiar Nicolita.Surdu poate face o diferenta,Emeghara misca f bine.Cred ca de fapt avem echipa...ne lipseste luciditatea si un antrenor.

strezahuzum26.09.2007 19:26

Ete chix .... s-a trezit vitejia in vedetele noastre dragi ? V-ati si gasit adversar, pustii astia de 20 de ani. Pacat de accidentarea lui Golanski, sper sa nu fie nimic grav.

Lucruri de remarcat : banda a mers mult, mult mai bine FARA marele Banel Nicolita, iar la centru Bicfalvi face cam cat Ov. Petre + Lovin la un loc. Si iata ca se poate juca fara 2 mijlocasi defensivi fara sa iei 20 de goluri pe meci.

LARI26.09.2007 19:26

Golul al patrulea ne-a arãtat cã Zaharia are stofã de atacant. Sper sã nu se renunțe la serviciile sale.

Încã o datã spun: mã bucur cã Massimo a lucrat la determinarea jucãtorilor. E unul dintre punctele nevralgice.

M-aș bucura și mai mult ca aceastã atitudine sã se menținã și în jocurile oficiale.

Lucruri de remarcat : banda a mers mult, mult mai bine FARA marele Banel Nicolita, iar la centru Bicfalvi face cam cat Ov. Petre + Lovin la un loc. Si iata ca se poate juca fara 2 mijlocasi defensivi fara sa iei 20 de goluri pe meci.

Personal, cred cã Bicfalvi a jucat slab, deși a alergat mult.

De acord cu tine în ceea ce privește subiectul Bãnel.

axl2326.09.2007 19:33

Razvan Rotaru sau cum il cheama a avut un comentariu absolut neprofesionist din punct de vedere jurnalistic, fie el si jurnalism sportiv. Am inteles ca e primul lui comentariu, sper sa fie si ultimul. Topescule, unde esti, Doamne, si de ce ai inima slaba?

olfgob26.09.2007 19:34

Hai sa strigam pentru Jiji,ca doar,deh,am batut cu (cel putin)4-0?asa-i ca e mare om\antrenor?nu stiu de ce,dar nu pot sa ma bucur.de fapt stiu:Jiji.moooori cioooooobaane al luminii

mikutu26.09.2007 19:34

sper din toata inima sa nu incepeti sa visati frumos dupa acest meci''de partid''. am jucat cu BACAU. sunt convins ca nu trebuie sa detaliez!!!!!!!!!

sunchaser26.09.2007 19:35

Acum nu putem spune ca "datorita" lui Banel a marcat Steaua 4 goluri dar este clar ca lipsa acestuia a dat posibilitatea celorlalti jucatori sa arate fotbal nu atletism. Nicolita nu este de Steaua , ultimul lui meci bun a fost cu Poli Timisoara pe lia manoliu, acum 2 ani . Din nou s-a vazut ca Neaga joaca foarte bine pe postul lui Dica, deci ca cei 2 nu pot si in acelasi timp in teren. Un mare plus indreptul lui Zaharia in care personal nu credeam, dar care a aratat in seara asta ca e un varf si un marcator veritabil.

Rezultatul nu trebuie sa ne faca sa visam, am jucat totusi cu o echipa slaba din Liga 2 dar totusi e altceva, am avut si noi suturi pe poarta si chiar goluri

Cristocea_26.09.2007 19:37

Ma placut mult de Ninu. Jucator de viitor.

dr.adrian926.09.2007 19:39

hallo

sunteti tampiti total sau ce .

am jucat cu o echipa de Liga 2 din mijlocul campionatului.

va si faceti sperante ca isi revine afc Becali.

ati innebunit cu tot

in privinta lui Nicolita. nu mas supara sa avem inca 2 ca el care sasi dea sufletul pe teren.

noapte buna

olfgob26.09.2007 19:42

@ Dr Adrian 9:in privinta lui Nicolita:NOAPTE BUNA

ros-albastru4ever26.09.2007 19:45

meci bun...cel mai reusit d anul asta dar cu un adversar foarte modest...acuma is cam indecis:cu ce echipa sa jucam si in campionat? :-?...echipa asta mi-a placut in timp ce echipa de baza se chinuie sa dea un gol...

DanStan26.09.2007 19:46

Hai ca-i bine. Daca ne-o trageau si juniorii de la Bacau trebuia sa tragem obloanele. E bine si pentru rezerve, cred ca erau cu moralul la pamant. Zaharia nu-i vreo mare valoare da' se vede ca stie meserie.

-=Danny=-26.09.2007 19:46

Echipa a jucat excelent , jos palaria ..... mi-au placut tare mult pasele din prima , si jocul offensiv si rapid , sunt mandru de jucatori , si de formatia facuta de petratini , dupa accidentarea lui Gloansky . Sper ca nu e nimic grav la Golansky . Zaharia , azi s-a vazut ca e un adevarat varf , si Neaga , respect din partea mea pentru cum a trecut de adversari ...... sa o tina tot asa :D .

shack3r26.09.2007 19:46

Poate cu Dica in locul lui Cristocea si cu Goian in locul lui Ninu am avea chiar o echipa buna,mai proaspata si mai cu chef decat cea cu care ne-am obisnuit

strezahuzum26.09.2007 19:47
Hai ca-i bine. Daca ne-o trageau si juniorii de la Bacau trebuia sa tragem obloanele. E bine si pentru rezerve, cred ca erau cu moralul la pamant. Zaharia nu-i vreo mare valoare da' se vede ca stie meserie.

Zaharia nu-i el Adriano, dar cand se trezeste cu minge in fata portii in general o baga in plasa. E suficient.

In rest, o surpriza placuta Emegara si Ninu. Siguri pe ei, iar Eme a fost mult mai prezent in ofensiva decat Marin. Sper sa-l vad titular cat mai curand. Ninu mi s-a parut OK ca fundas central, atat cat a avut el de treaba in seara asta. Poate din iarna se intorc si Ochirosii si Alexandru Iacob de la Buzau si mai vedem pustimea pe teren. Asta e viitorul Stelei, nu alti jucatori de 25-29 de ani adusi de pe la Bacau sau Vaslui.

cl65ene26.09.2007 19:47

Bai, va dati seama ce ar zice cibanul acum? Noroc ca este in silenzio stampa! Ca altfel ne-ar fi asigurat ca anul asta jucam sigur finala UCL! Boul dracului ne spunea dupa 1-1 cu UTA ca echipa joaca foarte bine, va dati seama ce ar fi spus acum! Sincer eu cred ca jocul asta a fost o mascarada regizata de ciobanul nostru ca sa ne inchida cat de cat gura! Nu sunt deloc impresionat de joc, mai ales daca ne gandim cu cine am jucat! Sa vedem ce va fi de acum incolo cu toate ca sunt sceptic ca ne va fi mai bine! HAI Steaua!

vierme_200926.09.2007 19:49

nici ninu sau cum il cheama nu a jucat rau deloc..........mie personal mi-a placut jocul Stelei cu toate ca am jucat cu o echipa de mana a 3-a sau mai jos..........jocul a mers bine si asta datorita faptului ca n-au jucat fitosii "din primul 11 al Stelei.....JOcul rezervelor este mult mai bun dekt cel al titularilor....de ov Petre sau Lovin nici nu vreau sa mai spun nimik ....ca poate uita antrenoru de ei (bine ar fi).Nush daca ati remarcat banerul afisat de nishte suporteri ai stele adresat ciobanului/finantator/antrenor/jucator/medic/.........................Oricum...a fost tare de tot,pacat de oier ca era deja in maybach prin pipera..... fularsteau2 fular-campioniifularsteaua2forzateaua

weeezer26.09.2007 19:50

Mie mi-a placut Ninu in meciul asta. pentru un tanar care nu are meciuri in picioare si caruia nu i se cam da nici o sansa la Steaua, a avut destula siguranta de sine si tupeu. Si nici o interventie gresita.

In alta ordine de idei cred ca ar trebui sa schimbam sistemul de joc, ori radical, la ceva de genu 4-3-3, ori daca pastram 4-4-2, neaparat un singur inchizator.

CaTaLiNsm StElIsTu26.09.2007 19:52

Felicitari baietilor pentru victoria meritata ce-i drept....dar din pacate eu unul nu am simtit aceea euforie in suflet ca si odinioara cand la orice gol al Stelei mi se umpleat sufletul de bucurie si traiam meciul cu intensitate...pur si simplu m-am uitat ca si la un meci banal in care tineam cu una dintre echipe:(...in rest a fost un meci"frumusel"dintre o echipa din CL si una de pe la mijlocul clasamentului in Liga a2-a.

alexmk1726.09.2007 19:53

Si eu mi-as dori sa avem inca vreo zece de Nicolita care sa alerge pe teren! Problema e ca nici unul nu ar da o pasa, centrare, sut bune! Si ar sari toti cu mana pe adversari! Si nici nu ar deposeda prea mult! Si daca ar fi in poarta, ar fugi tot meciul si nu ar putea sta in poarta!

Norocul nostru e ca mai sunt unii care merg CEAS, sa-i zicem ovidel, si altul inalt ca prajina si slab ca atza, sa-i zicem Lovin! Noroc ca sunt astia in echipa pentru a ne trage in jos!

S-A VAZUT CA MIJLOCUL E DE VINA! DEGEABA BAGI 100 DE ATACANTI DACA MINGEA NU AJUNGE LA EI! Asa trebuie sa atace Steaua: IN VALURI! Pai ce valuri fac OVidel Ceasul si Lovin??? Si Neaga ar juca mai bine in locul unuia dintre ei! Nu pe STANGA, CI IN CENTRU CU Dica MAI IN FATA!

Echipa de tineri cu medie de 24 de ani??? O fi! O fi si de Liga a 2-a! UTA a pierdut cu una de Liga a 3-a!

GHICI CE MEDIE DE VARSTA ARE ARSENAL???? 23.8 ani! Sa vezi cu pustii aia ce belea va fi!

PS: Pentru cei care au observat ca Bicfalvi a jucat slab: El vine dupa o accidentare si nu e pus la punct cu pregatirea! A fost fortat sa joace! S-a vazut si la Badea ca nu are explozie si viteza! E bine ca-si vor reveni la potential fizic in 2-3 saptamani!

«1234»