Echipa incepe sa joace.
Bravo pedrazzini
Batem si vasluiul sambata si suntem in carti din nou
Cred ca asta a fost meciul de descatusare.
FORZA Steaua
Echipa incepe sa joace.
Bravo pedrazzini
Batem si vasluiul sambata si suntem in carti din nou
Cred ca asta a fost meciul de descatusare.
FORZA Steaua
Sa nu ne pacalim,am jucat cu o echipa aproape cazuta in divizia C,practic am jucat cu o echipa de juniori. Rezervele noastre au inceput sa joace fotbal la 3-0 pentru noi,Steaua fiind ajutata si de o gafa de portar in drumul spre gol. Remarcatii mei ar fi ninu pentru jocul defensiv foarte bun,emeghara pentru urcarile in atac si siguranta flancului sau,Neaga pentru ca a fugit mult si a dat pasa de gol si zaharia pentru hat-trick.
pentru cei ce cred ca "ne-am revenit" sa va amintesc o statistica ingrijoratoare din prima repriza: bacau a dat 5 suturi pe poarta noi doua,dintre care al doilea a fost gol si a venit in apropierea minutului 40 la cam singura faza de poarta a Stelei.
Hai sa visam frumos si sa presupunem ca nu mai avem accidentati si avem tot lotul valid. Credeti ca atunci am juca bine? Ei bine,eu cred ca nu pentru ca echipa nu are trasee fratilor!!! Jucatorii joaca de parca se vad pentru prima oara,si cand au jucat titularii si rezervele din meciul de azi.
Steaua are kakaia omogenitate pentru ca au fost adusi prea multi jucatori si s-au accidentat altii pe parcurs.
Si inca o chestie,Steaua trebuie sa joace in sistemul sau traditional 4-4-2,cu 2 atacanti 100%(gen Badea sau Iacob) si un Dica sau Neaga in spate,iar la mijloc un singur inchizatori(momentan l-as alege pe Lovin). Decat sa avem un sut pe poarta tot meciul si sa dam maxim un gol,mai bine sa jucam si noi fotbal juma de ora chiar daca teoretic suntem mai expusi din pc de vedere defensiv.
Eu unul am ajuns sa-mi doresc sa jucam fotbal chiar daca pierdem,si asta din cauza mandatelor lui Oli si Hagi,care m-au exasperat,cu cei 2 inchizatori. Sa jucam cu 2 inchizatori cand macar unul dintre ei stie sa faca si faza ofensiva,daca nu jucam cu unul singur ca sa avem si noi ceva faze ofensive.
Eu asta astept de la pedrazzini,niste trasee tata,ca se jucam de parca suntem la fotbal in sala,totul se gandeste pe loc,nici o faza gandita dinainte in afara de cele fixe.
Si intr-adevar azi au mers benzile ceva mai bine,insa din nou trebuie sa luam in considerare adversarul din fata.
Raman la parerea mea,ca daca jucam cu 2 inchizatori cu Vaslui sigur pierdem puncte,insa cu unul singur avem sanse sa mai si castigam.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
in sfarsit un meci ff bun bv zaharia cred cai cel mai bun meci de la inceputul sezonului pan acum ![]()
![]()
![]()
Eu am vazut asa:
un joc bun,impotriva unei echipe slabe.
Se vede de la o posta ca rezervele joaca mai bine decat vedetele, acestea din urma purtand vina pentru jocul prost din ultimul timp,si nu antrenorii...
Pun pariu ca daca jucam cu echipa de baza castigam cu 1-0!
Zaharia i-a dat o palma boului de Jiji,iar Surdu a avut multe incursiuni bune pe stanga.
Cred ca ar fi benefic pentru Steaua sa se desparta de: Marin, Lovin,O.Petre, Banel,Dica.Si de cioban,bineanteles...
sunt de acord cu tine in legatura cu parerile despre meci.... dar nu inteleg un lucru, dc ar fi benefic pentru Steaua sa se desparta de Dica ?
:|
, poate pentru Dica ar fi benefic sa plece, pentru ca la noi isi pierde valoarea...
Este interzisa citarea in intregime a postului anterior. Citeste regulamentul.
dc ar fi benefic pentru Steaua sa se desparta de Dica ?:|
, poate pentru Dica ar fi benefic sa plece, pentru ca la noi isi pierde valoarea...
Pai,pentru ca astfel ar juca Rica pe postul lui,si ar face-o bine...
Dica incepe sa se plafoneze,asta e alt motiv...
Nu in ultimul rand,banii ce s-ar lua pe el...desi stim pe mana cui ajung!
In "era" Hagi jucatorii jucau prost pentru ca erau asezati prost si indicati prost. Acum se vede un antrenor realist care vede bine jucatorii pe teren. Cate meciuri au jucat impreuna titularii de azi?
Dica si Banel o sa faca iar senzatie.
Nice job Massimo ![]()
Am vazut pe aici fraze : "Echipa incepe sa joace" ALO am jucat cu FCM Bacau Liga a 2 a
In fine idea de baza sa vazut MIJLOC fara cei doi zei ai ruinari jocului spectaculos Ov Petre si Lovin MAXIM 1 Maxim
Neaga e clar unde tre sa joace (dar cum remarca si comentatoru 2 de Dica cam se incurca )
Om vedea ....
Sper ca pe Gigi sa il tina silenzio stampa vreo 2-5 ani ca ar fi perfect
Joc modest, putea la fel de bine sa se termine 1-0 pentru noi!
As fi vrut sa vad un mijlocas de la Steaua II la treaba, in locul la Baciu la inchidere, oricat de slab ar fi jucat la 3-0 pentru noi. Este timpul ca "Rolex" Petre sa "lustruiasca" banca de rezerve.
Parca s-a jucat altceva in seara asta, chiar daca aversar a fost o echipa mai slaba. Sa nu uitam ca nici pana acum n-am infruntat niste super valori iar jocul cam lasa de dorit.
Ce bine a jucat in formula 4-3-3,sper ca o mai foloseasca ca am jucat bine.
Vad ca toti sunteti de parere ca Ninu a avut un meci bun, in mare....cam asa e. Si Eric a inceput la fel si in amicale si in primul meci oficial, foarte bine chiar, dar cu timpul s-a stins. Emeghara a avut un meci constant bun, nici cu greseli dar nici cu incursiuni obisnuite lui. Neaga in nota obisnuita, Badea la fel, Badoi un meci destul de bun, cu centrari exacte. Zaharia seamana cu Dica....nu iese prea mult in evidenta dar inscrie.....si e de ajuns....Cu toate astea....mie imi pare rau ca am castigat azi....ciobanul (oierul) stie....ori face pe inconstientul...
In "era" Hagi jucatorii jucau prost pentru ca erau asezati prost si indicati prost. Acum se vede un antrenor realist care vede bine jucatorii pe teren. Cate meciuri au jucat impreuna titularii de azi?
Dica si Banel o sa faca iar senzatie.
Nice job Massimo
Auzi ba frate si la asta:))...pai tate...in"era"Hagi"jucam calificarea in CL cu echipe care pe merit au ajuns sa joace preliminariile...am jucat cu echipele de primele locuri in liga1 si un meci in grupele CL cu echipa care a batut Ajax-ul de2ori....nu cu retrogradanta ligii a2-a...hai totusi sa fim pertinenti si sa nu vorbim ca in poarta pietii...nu ai vrea cumva sa-l feliciti pe Jiji pentru aceasta performanta...ca banuesc ca nu au intrat jucatorii in teren fara acordul"pastorului".
4 goluri, 3 din actiune toate marcate de Zaharia... Poate isi dau astia drumu la joac cu aceasta victorie in fata modestei echipe a Bacaului... Chiar si Neaga m`a impresionat azi cu pasele sale...
Pun pariu ca daca jucam cu echipa de baza castigam cu 1-0!
Foarte de acord! Si eu cred acelasi lucru!
Oricum, imi place Pedrazzini! Nu a retras echipa din atac nici la 3-0! S-a facut prin urmare 4-0!
De acord ca am jucat cu o echipa slaba, dar va amintiti eliminarea din Cupa cu Rapid 2? Atunci am jucat cu vreun Real Madrid? Ceea ce s-a intamplat in seara asta este NORMAL pentru Steaua pe care ne-o dorim cu totii, nu trebuie sa ne entuziasmam prea tare si nici sa ne bucuram din cale-afara!Repet, este NORMAL sa bati o divizionara B de nivelul Bacaului cu 4-0!
Nu este in niciun fel meritul lui Becali in aceasta victorie, dupa cum nu va fi meritul lui la nicio victorie viitoare! Meritul este al antrenorului si al jucatorilor! Becali nu are nicun merit si nici nu va avea vreodata!
Urmeaza meciul cu FC Vaslui, atunci vom vedea daca lucrurile evolueaza pe fagasul normal, meciul cu Bacau a fost doar un antrenament cu public.
Sa joace cu astia in toate meciurile de cupa,poate asa luam si noi cupa.Culmea ca rezervele joaca de 1000 de ori mai bine decat titularii chiar daca a fost cu fcm bacau pentru ca va garantez ca titularii daca bateau cu 1-0 si cine da 3 goluri "o hahalera care nu are valoare de Steaua decat pentru ultimele 5 min". ![]()
Asta e sistemul cu care ar trebui sa joace Steaua de acum incolo....sunt 100% sigur ca daca jucau cei doi "magnifici" Petre si Lovin ajungeam in prelungiri...asa a fost mai rapid jocul...mi-a placut cum a jucat Ninu...Bicfalvi trebuia sa fie imprumutat la Buzau sa se coaca, nu Ochirosii...Neaga bun de tot...Surdu...rezerva pe la Buzau...in rest...destul de binisor, dupa parerea mea....
cea mai buna varianta ar fi cu Dica mijlocas(undeva in stanga) si Rica atacant...
cel putin asa au dat un randament bun in 2004, mai intai cu Piturca, apoi cu Zenga...
si inscriau destule goluri amandoi...
Prima repriza, execrabila, la fel ca ultimele n-shpe meciuri ale Stelei, mori cand te uiti la ei, e o combinatie de plictiseala, nervi, neputinta, ce vrei tu. Genul de meci pe care il pui unui copil sa-l convingi sa nu devina microbist.
A doua repriza intradevar a fost un joc frumos, dar asta si pentru ca bacauanii nu stiau pe ce lume sunt si ne lasau spatii enorme, marcaj zero, greseli grave etc.
Din pacate, scorul nu e relevant.
Io ma bucur de un singur lucru, azi am jucat cu rezervele, majoritatea echipei fiind compusa din jucatori blamati de oier, si toti i-au dat azi o palma , si zaharia si golanski si Neaga cu pasele lui bune..
Normal, am jucat cu o echipa foarte slaba si nu trebuie sa ne agitam prea mult, a fost doar un rezultat normal, numai ca de cand oaia isi baga nasu, mai rar vezi si asta.
Felicitari Zaharia! Felicitari...daca jucam cu el in meciul cu UTA castigam...asa insa..am jucat cu Iacob...si ati vazut ce s'a intamplat... Sper sa ii dai palme de cate ori ai ocazia ciobanului infect!
Surprinzator, Steaua a castigat un meci. Nu de cine stie ce importantza, nici impotriva vreunei cine stie ce echipe, dar e o victorie. Si ce este si mai surprinzator este faptul ca Steaua a marcat mai mult de 2 goluri. Nu e rau, dar nici nu e cazul sa ne imbatam cu apa rece. Sa vedem ce facem cu FC Vaslui, abia atunci vom sti cu adevarat daca s-a schimbat ceva sau nu.
Scorul nu e relevant, intr-adevar, pentru situatia actuala a echipei. Partile bune ar fi : inclinarea antrenorului sa renunte la un mijlocas defensiv, tendinta de a juca cu doua varfuri impinse, pofta de joc aratata de Neaga, jocul eficient al unui jucator serios si profesionist 100% (Zaharia) si aparitia de bun augur a lui Emil Ninu.
@alpopa
sincer 30 de minute nu a jucat nimik Steaua .....oricum bv lor pentru califcare....sunt bacauan dar tin cu Steaua pe 2 octombrie is Ghencea sa incurajez echipa la bine si la rau cu Steaua mereu o iubire eterna ![]()