FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCM Bacau - Steaua 0 - 4

«1234»
inima de stelist27.09.2007 01:42

Vad ca deja parte din fanii Stelei se imbata cu apa rece . 4-0 cu dezbracatii de la FC Bacau .Sunteti voi siguri ca ciobanul nu s-a dus acolo cu vreo geanta de bani ,asa ca sa ne mai inchida gura ?Ar fi incercat el si la Arad ,dar s-a lovit de Lacatus ,pe care incerca sa-l ademeneasca miseleste ca poate-i va da Steaua pe mana ?

Dar momentul adevarului va veni saptamana viitoare . Pustii de la Arsenal vor omori Steaua pe Ghencea .Ciobanul nu vrea performanta ,vrea doar bani si publicitate de la Steaua .

Astazi citeam declaratia lui Florin Calinescu , cum ca Steaua nu are ce cauta in CL .Normal ca nu are ce cauta atata vreme cat ciobanul nu baga un leu in jucatori ca lumea .I-a vandut pe Thereau ,Elton ,etc si a cumparat jucatori mediocrii din Liga lui Mitica .Cu astia nu avem ce cauta in CL .

Si vom ramane mereu cu amintirea umilitelor din CL .Dar nu cred ca morisca asta o sa-i mai mearga prea mult ,pentru ca atata vreme cat nu face nimic sa imbunatatesca performanta, viitor nu exista .

Cati jucatori tineri au mai venit din pepinierea de la Steaua ?Cumpara ,dar cumpara nulitati .

Asa ca sa nu ne mai laudam cu marele si performantul lot ,ca o sa-i vedem saptamana viitoare cand nici nu vor gasi mingea pe teren .

In schimb se pare ca se vaitau ca-i supunea Hagi la un efort prea mare la antrenamente ( vezi cazul Neaga care nu mai stie sa gaseasca mingea pe teren ).Jucatorii din generatia Hagi faceau efort mult mai mare si pe bani mult mai putini . Dar isi doreau sa castige ,sa fie mari fotbalisti ;de aceea au si ajuns legende pentru Romania in timp ce unul ca Neaga va trece prin fotbal fara ca cineva sa-si mai aminteasca de el vreodata .

ULTRASZ0R27.09.2007 02:15

Exact cum cineva spunea mai sus.... parca nici nu stim sa ne mai bucuram la golurile echipei noastre.... e pacat... acest om distruge acel spirit stelist......... noi stiam sa ne bucuram pentru orice meci ... oricat de mic ar fii fost.. era spiritul ala stelist ce te facea sa plutesti ... te facea indiferent cat de departe stateai de stadion ...sa plutesti pana acasa.... dupa o victorie ... Steaua de azi nu e Steaua !

dbd27.09.2007 05:14

superb joc, fantastic scor....bravo pedrazzini si echipa...

armin27.09.2007 05:49

Stie cineva de ce va juca Steaua sambata in Ghencea de la ora 17 ??

BICFALVI27.09.2007 05:59

daka cu rezervele am batut cu 4-0 cu cat bateam cu echipa normala? cat? 6-0,,,, 7-0? PS BV PEDRAZZINI : aceasta echipa a avut tupeu pentru ca este mai tanara decat prima echipa a Stelei steag3 fularultrasforzateaua

neli27.09.2007 06:11

ma bucura victoria Stelei dar nici fcm bacau nu a pus prea multe pb. se vedea ca nu se descurca in aparare si la finalizare, dar bine ca a mers Steaua, ma bucur pentru. ei si noi dar oful si durerea mare ramane : Becali

Stie cineva de ce va juca Steaua sambata in Ghencea de la ora 17 ??

joaca la 20,45 nu la 17,00

Vad ca deja parte din fanii Stelei se imbata cu apa rece . 4-0 cu dezbracatii de la FC Bacau .Sunteti voi siguri ca ciobanul nu s-a dus acolo cu vreo geanta de bani ,asa ca sa ne mai inchida gura ?Ar fi incercat el si la Arad ,dar s-a lovit de Lacatus ,pe care incerca sa-l ademeneasca miseleste ca poate-i va da Steaua pe mana ?

Dar momentul adevarului va veni saptamana viitoare . Pustii de la Arsenal vor omori Steaua pe Ghencea .Ciobanul nu vrea performanta ,vrea doar bani si publicitate de la Steaua .

Astazi citeam declaratia lui Florin Calinescu , cum ca Steaua nu are ce cauta in CL .Normal ca nu are ce cauta atata vreme cat ciobanul nu baga un leu in jucatori ca lumea .I-a vandut pe Thereau ,Elton ,etc si a cumparat jucatori mediocrii din Liga lui Mitica .Cu astia nu avem ce cauta in CL .

Si vom ramane mereu cu amintirea umilitelor din CL .Dar nu cred ca morisca asta o sa-i mai mearga prea mult ,pentru ca atata vreme cat nu face nimic sa imbunatatesca performanta, viitor nu exista .

Cati jucatori tineri au mai venit din pepinierea de la Steaua ?Cumpara ,dar cumpara nulitati .

Asa ca sa nu ne mai laudam cu marele si performantul lot ,ca o sa-i vedem saptamana viitoare cand nici nu vor gasi mingea pe teren .

In schimb se pare ca se vaitau ca-i supunea Hagi la un efort prea mare la antrenamente ( vezi cazul Neaga care nu mai stie sa gaseasca mingea pe teren ).Jucatorii din generatia Hagi faceau efort mult mai mare si pe bani mult mai putini . Dar isi doreau sa castige ,sa fie mari fotbalisti ;de aceea au si ajuns legende pentru Romania in timp ce unul ca Neaga va trece prin fotbal fara ca cineva sa-si mai aminteasca de el vreodata .

inima de stelist ? esti penibil ! chiar crezi ca Steaua nu are forta sa o bata pe fcm. bacau ? a fost pe bune, cu arsenal v-a fi greu chiar ffff greu dar ce propui ? sa nu ne prezentam ? sau crezi ca suntem de nivelul lui arsenal ? asta e, avem dreptul sa visam poate, poate ...eu cred in baieti si le doresc succes

JDERUL27.09.2007 06:24

@ inima de stelist

..F.Calinescu nu merita sa-si dea cu parerea despre Steaua.Si sunt ,,n"motive pentru care nu are acest drept.(Numai unul dintre ele:-daca l-ar fi facut jjjjj vice la png,alta ar fi fost opinia lui acum !)

udaradu27.09.2007 06:49
@ inima de stelist

..F.Calinescu nu merita sa-si dea cu parerea despre Steaua.Si sunt ,,n"motive pentru care nu are acest drept.(Numai unul dintre ele:-daca l-ar fi facut jjjjj vice la png,alta ar fi fost opinia lui acum !)

iara si-a dat in petic ala cu sarmaua in loc de limba...sa-si inghita intii sarmaua din gura dupaia sa vorbeasca...ori cum cind vorbeste el nu intelege nimesi ce spune

alexynho27.09.2007 06:55

3 goluri din actiune :huh: ... deja mai mult decat in tot sezonul ... chiar daca adversarul era mult prea facil ... am dovedit noi ca se poate cu echipe mai slabe . In fine ... am remarcat pofta de joc a lui Neaga si Zaharia . La Badea s-a cunoscut faptul ca revine dupa o accidentare , pentru ca era mai lent decat orice jucator . Dar adevaratul meci se da la Vaslui ... chiar daca echipa moldoveana a pierdut cu "U" Cluj , acest lucru nu va conta , pentru ca Vasluiul joaca foarte bine in campionat (media de goluri este 2 pe meci) . Sincer , eu nu o vad pe Steaua reusind sa castige :)

steado27.09.2007 07:04

Iata ca Becali a reusit sa dezbine nu numai atmosfera din cluburile adverse ci chiar si pe suporterii Stelei.Suporterii Stelei sunt pusi acum in fata unei mari dileme : sa incurajeze in continuare aceasta echipa din care pe zi ce trece ramane doar numele si, implicit, in acest fel sa-l sustina pe Becali (care in mod evident se confunda cu ceea ce inseamna Steaua azi) sau sa isi calce pe inima si sa renunte la sustinerea neconditionata a echipei, pentru a protesta astfel impotriva patronului si a atitudinii unor jucatori, si, eventual a determina o schimbare in bine (sub orice forma ar fi posibil acest lucru).

Pusi in fata acestei dileme, am atins se pare apogeul : ne bucuram de o victorie in fata unei echipe din Liga II. Felicitari Becali !

Cipper27.09.2007 07:23

Eu nu mai inteleg nimic. Suporterii Stelei chiar sunt suporteri de rezultat? Vad niste note fantastice in dreptul jucatorilor. Ati uitat ca fcm bacau e echipa de Liga a 2 a? Ca majoritatea jucatorilor abia au voie sa voteze? Intr-adevar am marcat mult..dar in curand o sa ne extaziem ca Steaua castiga un meci la antrenament cu Steaua 2... Pana in min 30 35 bacaul a avut cele mai importante situatii.. In plus daca marele portar Manea, care are doar meritul ca e baiatul lu' tata in fotbal nu ne dadea o pasa ideala nu stiu daca mai marcam de 4 ori.

Am citit pe un post anterior "joc fantastic"..sper ca nu crede ceea ce spune cel care a postat..

Parerea mea personala e ca a fost un joc NORMAL..atat si nimic mai mult. Mai e mult pana departe, insa ma bucur ca Gigi a ales sa taca..sper sa reziste cat mai mult..

Unii ar zice "sa vina Arsenal!", eu zic..."aoleu, vine Arsenal!"...da poate sunt paranoic :-)..

Virgil27.09.2007 07:40

Mi-a placut partea a doua a jocului. Cu demarcari, joc in viteza, suturi la poarta, goluri si spectacol. In aceasta maniera trebuie sa joace si prima echipa si eu cred ca se poate. Neaga a avut pase decisive catre Zaharia, care aseara ar fi putut sa fie pe post de hat-tricker daca ar fi marcat cele trei goluri consecutiv.

In mod cert a fost o repriza la care as duce un copil pentru a prinde microbul fotbalului si dorul de Steaua.

Ma intreb daca echipa ar fi jucat la fel cu Hagi antrenor.

In orice caz felicitari lui Massimo care arata o alta fateta a echipei. Una mai stralucitoare si mult mai eficienta. Chiar daca in compania unei echipe tinere si de divizie inferioara.

stelutawillis27.09.2007 09:12

Bravo Steaua, bravo Neaga :)

forzza Steaua

sorikru27.09.2007 09:14

MARE MARE DREPTATE AI asta am zis si eu despre acesti jucatori si s-a trezit un ciutan de pe forum sa imi trimita avertisment ca nu am voie sa ma iau de jucatori:))...de unde frate ca ciobanu ii aduce de la ferma de la porumboiu ala ii pune sa spele prin grajduri si bekli ii face fotbalisti...ce sa faci cu Badea,Dica(asta numai norocu e de el)nu au un pic de viteza,tehnica nu zic ca se impiedica in minge...suntem varza...ma bucur mult ca il vinde pe Dica.la toti de la Steaua le-a intrat vedetismul in cap sa ???banii in buzunar sa nu mai joace nimic.bekli e multumit doar ca intra in grupe sa ia banii NICI NU VREA MAI MULT NICI EL..!!!cand ii auzi ca dau interviuri vb numai de EXPERIENTA NOASTRA IN CL..oare nu le este rusine la fraieri?stati sa vedeti ce scor de handbal ne dau sevilla si arsenal...IMI PARE RAU pentru NOI SUPORTERII ca PE PATRON Si jucatorI NU II INTERESeaza DEcaT BANII...!!!
il_scorpio27.09.2007 11:47

@sorikru

Mha " cunoscatorule" tu ai jucat vreodata fotbal sa vezi cum e acolo cu mingea la picior? Am citit ce-ai scris numa' pana la partea cu Dica si Badea si mi-am dat seama ce fel de suporter de "ocazie" esti.

zoloz200527.09.2007 12:03
MARE MARE DREPTATE AI asta am zis si eu despre acesti jucatori si s-a trezit un ciutan de pe forum sa imi trimita avertisment ca nu am voie sa ma iau de jucatori:))...de unde frate ca ciobanu ii aduce de la ferma de la porumboiu ala ii pune sa spele prin grajduri si bekli ii face fotbalisti...ce sa faci cu Badea,Dica(asta numai norocu e de el)nu au un pic de viteza,tehnica nu zic ca se impiedica in minge...suntem varza...ma bucur mult ca il vinde pe Dica.l

Eu m`as bucura mult..dar f mult...daca nu ai mai intra pe forum ...si ai aclama alte echipe...Deja cand ai zis despre Badea si Dica ca nu au tehnica..ai zis tot!!Bine ti`a facut cine ti`a trimis avertisment...esti un PARVENIT !!

Harald27.09.2007 12:10

@ sorikru

bah tu daca ai fi jucator si te-ar alerga un antrenor toata ziua de nebun cu siguranta nu o sa mai ai aceeasi parere

elias_custura27.09.2007 12:11

HAI Steaua ca iti mai revii!

fularsteau2

costy_k1_G.27.09.2007 12:14

@sorikru

Iti respect decizia dar daca te uiti la meciurile Stelei de doar cateva zile nu ai cum sa stii calitatile jucatorilor...mai urmareste si vezi ce face Dica pe teren si apoi sami spui daca tiai schimbat parerea. Daca de Dica si Badea ai o parere proasta de ceilalti ce mai spui?

Despre meciul de aseara nu pot sa zic decat ca a functionat cu Bacaul daca o sa "functioneze" si cu echipe din Liga 1 atunci Pedrazzini e un mare antrenor.

MoRRano27.09.2007 12:32

Mentalitatea a fost buna, nici jucatori nu s-au retras nici antrenorul nu le-a cerut-o pentru. conservarea scorului, (la 3:0) am atacat in continuare asta imi place si asta e mentalitatea ideala si reala a Stelei pe care o respect si o plac. Sa nu se stinga iar la meciuri mai importante si sa se revina iar la faza cu Morcovelu' in popou cu tot cu iepure vanator si jumatate de padure. Nu trebuie sa cedam jocul adversarilor s-au pierdut nenumarate meciuri pe gandirea asta ar fii cazul sa se schimbe ceva. fularultras

costy_k1_G.27.09.2007 12:37
in sfarsit un meci ff bun bv zaharia cred cai cel mai bun meci de la inceputul sezonului pan acum fularsteaua2fular-campioniifularultras

Daca io vin la Steaua antrenor pentru o zi si joc un meci cu Sacele si castig cu 10 la 0 sunt cel mai bun antrenor? normal ca nu...sa stii ca Bacaul nu e departe de Sacele. Totusi a facut un meci bun Steaua dar prima repriza a fost destul de jalnica.

JustMe200727.09.2007 13:00

Vad ca unii zic ca nu trebuie sa ne entuziasmam prea tare dupa meciul de aseara, si au dreptate pentru ca Bacaul nu a fost o echipa foarte puternica. Dar daca stau sa ma gandesc la Steaua lui Hagi care in amicale cu echipe de genul Bacau se chinuia de numa numa... Daca stau si ma gandesc ca ne-am chinuit cu Bate Borisov, cu Ceahlaul si alte echipe mult mai slabe decat noi. Meciuri in care nu am vazut o pasa cum trebuie, doar mingi aruncate in careu la marea plesneala. Meciuri cu un sut pe poarta pe meci... cred ca ceea ce am vazut aseara poate insemna un nou inceput pentru Steaua. Poate Pedrazzini este Del Bosque al nostru si cred ca ar trebui sprijinit cat mai mult.... S-ar putea ca sub comanda lui Steaua sa renasca sezonul acesta. Sincer imi doresc asta pentru ca Pedrazzini a demonstrat ca are mult bun simt si ca iubeste clubul acesta: Steaua. In plus multe din vocile din perioada in care Pedrazzini era secundul lui Zenga spun ca de fapt omul cu tactica era Pedrazzini iar Zenga era doar imaginea.

Hai sa lasam la o parte ceea ce s-a intamplat cu Hagi. El e clar ca in momentul acesta nu e antrenor de valoarea Stelei, si trebuia sa plece, chiar daca JJ a facut ca despartirea sa fie urata si Hagi nu merita. Haideti sa fim langa Steaua si langa Pedrazzini...

Bundy27.09.2007 13:02
@sorikru

Iti respect decizia dar daca te uiti la meciurile Stelei de doar cateva zile nu ai cum sa stii calitatile jucatorilor...mai urmareste si vezi ce face Dica pe teren si apoi sami spui daca tiai schimbat parerea. Daca de Dica si Badea ai o parere proasta de ceilalti ce mai spui?

Despre meciul de aseara nu pot sa zic decat ca a functionat cu Bacaul daca o sa "functioneze" si cu echipe din Liga 1 atunci Pedrazzini e un mare antrenor.

Asa vede el probabil fotbalul pe care-l joaca Dica si Badea, din spatele TV-ului. Daca nu joaca ca Messi, Ronaldo si altii pe care-i vede el in CL, inseamna ca nu sunt fotbalisti. Prea vreti sa fim Real Madrid peste noapte....

White_R27.09.2007 16:14

Daca continua asa Zaharia modest si eficient ii depaseste intr-un an la goluri si pe Dica si Badea la un loc

st_194727.09.2007 16:26

ce tupeu incredibil au niste persoane pe forumu` asta.tacetzi fratilor din gura .aparetzi voi dupa fiecare meci si faceti scandal,acum nu vad care ar fi motivul pentru asa ceva fular-campionii

«1234»