FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sunt fericit

«1234»
korynna25.09.2007 23:21

Adica eu daca sunt impotriva lui fac parte din asa numitii huligani(deja cuvantul asta si-a pierdut intelesul)?Daca vreau sa plece nu inseamna ca il vreau pe Borcea si nu conteaza ca il vreau eu pe X patron sau sa fac vreo propunere,daca m-ar asculta cineva as propune...Poate ca Hagi n-a demonstrat cat de antrenor e din cauza lui,tu nu poti vorbi despre ce a facut Hagi in aceasta postura decat din ce ai vazut la Poli,galata si bursaspor pentru ca la Steaua numai antrenor n-a putut sa fie...din cauza cui oare? :icon_rolleyes:

endorama26.09.2007 00:24

aiurea articol....... dupa "Lectia lui Bostina" cred ca e cel mai prost pe care l-am citit pe site-ul asta....

mai, de Becali nu o sa scapam decat atunci cand se va fi plictisit de fotbal sau cand va veni cineva sa-i dea 100 de milioane pe Steaua. amandoua conditiile sunt destul de putin porbabile cel putin pe termen mediu.

in schimb, din cauza degriongoladei asteia in care ne-a bagat Hagi, s-ar putea ca la primavara sa-l auziti pe Borcea laudandu-se ca in sfarsit si-a realizat visul de-o viata si va juca in Liga Campionilor.... fraieri....

Matteo26.09.2007 01:19

foarte bun articol, imi bag ceva in ele de rezultate, Steaua inseamna mai mult decat niste performante. Steaua inseamna in primul rand demnitate si onoare, valori pe care ciobanul ni le-a calcat in picioare.

cei care nu inteleg asta sunt suporteri de rezultate si-atat

The Flyer26.09.2007 07:18
@korynna

Pai uite ca mie imi pasa ca suntem in CL,halul in care e echipa e din cauza lui Hagi,care ca jucator a fost de 10 antrenor de 1,adica cu indulgenta il poti numi asa(Galata,Poli,Steaua) unde a avut bani a avut mentalitate de club mare si totusi nimic nu a facut...eu vreau sa vad Steaua cum se bate cu fortele europei nu cu mioveni...mie imi place de el,si oricum numai cativa frustrati care nu mai pot dicta ei la echipa sunt impotriva lui..huliganii

Pai daca vreti sa plece inseamna ca il vreti pe Borcea patron la Steaua...chiar pe cine vreti in loc la asta patron??????sa vedem propuneri.... :unsure:

amice,esti cam limitat si nu cred ca vi in Bucuresti la meciurile de Liga!sau poate-ti cumpara stapinul tau bilete si iti da bani de tren sa ajungi!iti place de jegul infumurat?ma duc sa vomit,mi-ai provocat o stare de greata!

baaaaaa,tu te uiti la Steaua pentru rezultate,nu pentru ceea ce inseamna ea,suporter de duzina ce esti!

axl2326.09.2007 07:37

@Papi

Sunt fericit/ Si ma simt bine/ Sensul vietii l-am descoperit/ Citindu-te pe tine.

Nu cred ca toate anti-performantele enumerate de tine vor duce la plecarea lui Gigi. Dar daca ar fi asa atunci 2, 3 ani rusinosi in palmaresul Stelei nu vor acoperi PATA becaliana dar vor fi bineveniti.

Fericirea-i un lucru marunt/ E o aripa care vibreaza/ Fericirea-i un lucru mic/ Un pitic ce danseaza/ Pe mormantul lui Becali

andronescu26.09.2007 10:27
@korynna

Pai uite ca mie imi pasa ca suntem in CL,halul in care e echipa e din cauza lui Hagi,care ca jucator a fost de 10 antrenor de 1,adica cu indulgenta il poti numi asa(Galata,Poli,Steaua) unde a avut bani a avut mentalitate de club mare si totusi nimic nu a facut...eu vreau sa vad Steaua cum se bate cu fortele europei nu cu mioveni...mie imi place de el,si oricum numai cativa frustrati care nu mai pot dicta ei la echipa sunt impotriva lui..huliganii

Pai daca vreti sa plece inseamna ca il vreti pe Borcea patron la Steaua...chiar pe cine vreti in loc la asta patron??????sa vedem propuneri.... :unsure:

Desi nu imi place sa ma bag in razboaiele altora voi incerca sa iti spun cateva cuvinte.. sper doar sa le poti intelege.. Spui ca preferi sa vezi Steaua de azi in CL in lupta cu fortele europei.. ce nu am inteles eu este la ce te uiti tu de fapt??? La cum Arsenal va veni la Bucuresti ne va da vreo 5 boabe aici si 7 acolo, cum Sevillia se va distra cu noi??? La asta vrei tu sa te uiti.. cum alti isi bat joc de noi si o tara intreaga va rade de noi, de Steaua..... Daca asta vrei cred ca esti un pic masochist si iti urez vizionare placuta (sper ca te vei simti bine cand fortele europei vor umili Steaua).. sunteti asa de ipocriti.. cum poti vb de asa ceva cand Steaua nu mai bate pe nimeni in Romania.. suntem echipa de pluton si Arsenal bate tot..

Vorbeai de frustrati.. cei care sunt impotriva lui Becali sunt huligani.. de cand ai tu autoritatea sa etichetezi oamenii???? Vad ca ai acelasi discurs ca marele tau idol (Becali) si cred sincer ca nu poti vedea si altfel lucrurile...

In final, desi nu trebuia sa ma justific in fata la nimeni, nu am facut 20 de ani de scoala ca sa fiu etichetat huligan de un anonim.. cine esti tu de fapt???

Cristian Andronescu

azazel26.09.2007 13:05

stiu, te inteleg perfect... eu insa, cel putin deocamdata, nu ma pot uita la un meci de-al echipei noastre fara sa imi doresc sa castige....

si nu cred ca asta este calea prin care ciobaul machedonean (a se interpreta ca nu are nimic in comun cu tara asta pe care vrea sa o conduca). s-o luam logic. el isi doreste sa-si atraga simpatia oamenilor si sa-si castige increderea lor... eu cred ca aici trebuie actionat. atata timp cat se va vedea ca lumea nu il mai doreste si ca prin statul lui la Steaua isi pierde din imaginea proprie, electorala, etc atunci eu zic ca va renunta intr-un final la echipa... dupa cat timp, nu ramane decat sa ne rugam ca va fi cat mai scurt.

androsteaua26.09.2007 19:49

frumos scris--ai dreptate

Kristy_Cj29.09.2007 14:47

@Andrei (papillon)

Naspa articol,oricum daca te bucuri asa de tare ce ar fi sa sa te bucuri si cand a castigat Dinamo campionatul,....

DanStan29.09.2007 15:45

Faptul ca Dinamo castiga un campionat nu poate afecta prestigiul Stelei. Nici faptul ca Steaua pierde 1,2,3 ... 10 meciuri. In schimb faptul ca Steaua e jucaria unui paranoic narcisist afecteaza acest prestigiu. Gunoaiele din presa - care il ridica in slavi pe oier de ani de zile - muncesc din greu pentru a ne crea o imagine de kkt. Stirile despre tembelismele oierului sunt transmise in toata lumea si intotdeauna oieru' este asociat cu Steaua.

Un alt aspect : fotbalul trebuie sa ramana fotbal, nu vitrina de prezentare pentru un politician cu bani. Daca politicianul ala nu poate intelege chestia asta, sa se care. Vedetele sunt fotbalistii, nu finantatorii. Rezultatele se obtin datorita valorii jucatorilor, nu a omnipotentei investitorilor. Clubul traieste datorita jucatorilor si suporterilor, nu datorita unei familii sau a unui singur individ. Daca Steaua ar putea trai numai si numai datorita jijiotului atunci Steaua va muri odata cu jijiotul. Presa romana de kkt face eforturi mari sa acrediteze ideea asta, dar nu e de mirare : multi presari au vrut intodeauna ca Steaua sa dispara. Ei bine, nu va disparea. Va disparea doar protejatul gunoaielor din presa.

«1234»