FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sunt fericit

«1234»
il_scorpio25.09.2007 08:49

Becali e o mizerie, dar Boanchis este mult sub el. Asa cum spuneau mai multi este dinamovist ..el ataca in mod constant Steaua de cativa ani iar Becali este doar un pretext pentru el.

Prima oara cand l-am vazut io pe nenorocitul asta acum vreo 2 ani de zile cand tocmai eliminase Steaua pe Betis si el tot avea ceva de comentat la adresa echipei( nu a lui Becali).

Oierul ii ofera prin toata atitudinea sa un pretext foarte bun sa dea in Steaua.

Rusine presei romane!!!!!

Azazello25.09.2007 08:51

Mi se pare o abordare gresita. Nu poti sa fii fericit in niciun fel cand echipa ta de suflet are probleme. Iar fericirea asta, - coroborata cu o inima care plange - nu este altceva decat (imi cer scuze daca te vei simti jignit) - sarcasm si orgoliu. Orgoliul de a zice - "sunt fericit ca EU am avut dreptate spunand ca Steua nu e pe drumul cel bun de atatea ori".

Asa ca eu sunt trist, sunt trist ca echipa nu merge, ca idolul copilariei, adolescentei si tineretii mele fotbalistice ( de microbist) a cazut intr-o mocirla adanca, sunt trist ca finantatorul a deraiat de deplin in dictatura si oricat de mult bine a facut pentru Steaua mai demult (nimeni nu poate nega asta) acum distruge asta singur ...si nu-mi explic de ce. Sunt trist pentru ca jocul sufera, pentru ca fanii sunt divizati in tabere.

Sunt trist dar strig din rasputeri LUPTA STEAUAAAA !

predatorpulse725.09.2007 09:01

Gata!!! Eu am renuntat sa mai merg la meciurile din CL ca sa fac o gaura cat de mica in ciobanul,dar la meciul cu Vaslui ciobanul trebuie sa retraiasca acele momente cand a fost huiduit la greu.

Inca nu-mi vine sa cred ca mai sunt stelisti care vor sa se impace cu Becali. Chiar asa am ajuns,chiar asa de molai suntem? Nu stiu cum se face dar am ajuns cei mai "toleranti" suporteri din tara. Daca se intampla asa ceva la dinamu sau Rapid(adica umilirea in public a legendelor,instituirea unui regim tiranic la echipa,expedierea rapida a unor jucatori iubiti de public) aia incepeau sa zgarie masini sau intrau la vestiare sa ceara explicatii de la jucatori.

Da,astea sunt manifestari grobiene tipice pechinezilor si subpodarilor,dar sunt reactii la problemele de la echipele lor. Sustinatorii acestor echipe au reactionat cand au vazut ca jucatorii faceau pe mercenarii,cand ii durea in pix de rezultat,cand Borcea le vindea nspe echipe si cand Copos nu baga banii.

Ceea ce s-a intamplat la noi a fost mult mai grav,mai ales in ultimii 3 ani insa reactiile au fost minime pentru ca noi ca prostii ne-am gandit la binele echipei. Tin minte o vreme cand publicul in Ghencea era atat de exigent incat se supara daca la 2-0 pentru noi nu incepea spectacolul pe gazon,acum ne multumim cu un sut pe poarta la 2 meciuri.

Ciobanul ne umileste direct sau indirect de o buna perioada de vreme si noi nu facem nimic pentru ca suntem prea civilizati,chiar credem ca mai putem sa facem pace cu un om al cavernelor.

El face cu noi cam ce a facut cu boanchis la fanatik,adica s-a injurat cu el cinci minute si apoi zice "hai ca ne-am impacat". Asa s-a intamplat si la acea pace cu galeria. Ne-a injurat in mod direct sau indirect prin umilirea legendelor,prin modul in care ne face de ras oriunde merge,prin faptul ca conduce clubul ca o mosie si prin faptul ca a facut ca orice farama de profesionalism din club sa dispara. Ne-a facut toate astea si apoi a zis hai sa ne impacam. Si asa vrea sa faca si cu Lacatus,asa de prosti ne crede.

GATA CIOBANE!!! Nu mai facem nici o pace,nu-ti mai dau mult timp in Ghencea,vei pleca intr-un fel sau altul,nu mai tine de scaun ciobane,vinde Steaua ca sigur scoti 150 milioane si poti sa te intorci la oile tale.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

forever_STEAUA25.09.2007 09:07
forever_STEAUA sa stii ca te respect , poate cel mai mult de pe acest forum , dar te intreb un singur lucru : ai avea o solutie pentru cazul nostru mioritic intitulat "berbecus oierus" ?Cum crezi ca am putea scapa de acest oier?

Soluția nu o am. Sincer nu știu cine o are. ªi nu sunt sigurã cã putem "scãpa" de el. Dar un lucru e sigur: l-am subestimat pe Jiji. Sã nu mai facem aceeași greșealã, sã nu ne mai lãsãm duși de nas.

stelistu din sm25.09.2007 09:46

echipa trebuie sustinuta in continuare

eu dk as fi din Bucuresti m-as duce la fiecare meci

dar nu-i nimic ca ma duc cand vin in ardeal

Steaua is va reveni, ssunt ferm convins

ps: ce draci e cu sondaju ala de pe gsp??????????ca nu ma prin

acolo ar trebuie sa adunam toate echipele si sa nu dea cati suporteri sau simpatizanti are Steaua.

hhhmmmmm, ciudat

iov25.09.2007 09:53

Eu imi doresc sa fiu si mai fericit, vreau sa rad de bucurie pana la indiferenta impreuna cu dusmnii nostri.

carminastan25.09.2007 09:58

Stau si citesc post-urile si ma gandesc ... si nu sunt de acord cu nimeni, dar nici solutia nu o am. Sau macar sa cred ca o am. Am observat ca multi suporteri si lume in general are tedintza de a arunca vina intr-o singura parte ( unii zic ca este Gigi Becali, altii dau vina pe jucatori, altii pe antrenori, altii pe presa). Adevarul este cumulul multor factori si desi luati separat nu par a fi decisivi (poate cu expetia factorului GB), impreuna au adus Steaua unde e azi.

Si unde e Steaua azi? Steaua a ajuns in situatia in care suporterii care ieri nu concepeau decat victorii pe toate planurile (campionat, cupe europene, cupa Romaniei, amicale), sa isi doreasca contrariul.

Steaua (ca si club acum) a ajuns in situatia sa-si bata joc de oameni care au scris istoria acestui club. Steaua isi reneaga istoria.

Imagine clubului in ultima vreme este asociata numai cu scandaluri.

Unii suporteri considera ca neprezentarea la meciuri e o solutie. Nu sunt de acord. De ce? Pai sa vedem: daca intr-adevar suporterii adevarati nu ar veni la stadion la meciurile de CL sa zicem (pe principiul ca ii fac o mica paguba lui GB) cam care credeti ca ar fi pierderea financiara? Tribunele 1 si 0 vor fi pline si jumatate din banii de bilete de acolo provin. Mai mult decat atat, GB nu sta in banii de bilete, nu va amagiti.

La CL sa joci fara suporteri......in campionat la fel.....Cred ca jucatorii se vor enerva si-i vor cere lui Gigi sa faca ceva....
Ori sunt eu mama pragmatismului, ori nu stiu. Nu contesta nimeni ca un meci cu galerie nu se va compara niciodata cu un meci fara sustinerea suporterilor, DAR, jucatorii sunt angajati. Si ei joaca pentru bani. Orgoliul de a juca in tricoul rosh-albastru nu are insemnatate decat pentru putini jucatori, si poate nu atarna mai greu decat primele de joc. Sa vorbim frumos in fatza camerelor de luat vederi ne descurcam toti. Sa ne barfim sefii la o tigara, la o bere, ne pricepem toti. Dar cand vine vorba de salariu, niciunul nu clipim. Pentru ca din salariul ala se plateste mancarea, intretinerea, transportul. Si iti convine sau nu, mai si taci din gura (Asa se si vede cati dintre suporteri muncesc si cati nu, cati sunt pusi in situatia sa se intretina cu niste bani si de obicei cei care nu muncesc au ideile mai marete).

Idei de genul "mori ciobane" nu fac decat sa umple threadurile de posturi.

Ne copmaram cu cluburi din Anglia in orice situatie, dar niciodata nu ne comparam pe noi ca suporteri cu suporteii englezi. cand o sa facem asta, o sa vedem si diferenta de civilizatie dintre noi si ei.

In alta ordine de idei, GB nu se bazeaza pe voturile suporterilor, fac pariu. Steaua este doar modalitatea de aa ajunge pe micile ecrane. capitalul politic al lui Gigi vine de la cei carora le-a construit case, carora le-a platit lumina, de la mamaie de la tara care ziua munceste pe rupte in gradina si nu sta sa-i vada maimutzarerile toata ziua la televizor. Ea stie ca omul ala e credincios si ca uite i-a ajutat pe saracii aia (intre noi fie vorbaniste hoti care nu sunt in stare sa munceacsa si sa-si plateasca o factura. au telefoane ultimul tip, dar le cad peretii in casa)

Solutia decenta care ne demonstreaza ca suntem superiori (cum ne place sa fim) este protestul organizat pe stadion. Protestul care ne permite sa fim meci de meci acolo, sa sustinem echipa pe deoparte si sa-l sanctionam pe GB. Cata vreme ramanem civilizati, nu putem fi condamnati de presa, de Liga, de FRF, de nimeni. La cea mai mica abatere se vor intoarce toate impotriva noastra.

Poate gresesc, dar asta e parerea mea.

Steaua_bd25.09.2007 10:05
Ba mai terminati cu prostiile astea sa nu se mearga la stadion.. solutia e sa mearga cat mai multi si sa-l injure.. sa-l huiduie... cu mesaje antivot... acolo l-ar durea... aduceti-va aminte in vara ce pierdut era la oficiala in parcare... nu-i venea sa creada.. asta trebuie sa facem.. il doare la pedala ca venim sau nu.. el vreia sa ne suspende terenul cat mai mult.. hai sa gandim un pic...

ambele solutii sunt bune:daca mergem si il injuram se va enercva si va face ceva rau pentru el,daca nu mergem nui vor mai iesi banii din UCL si iar se va enerva..

steado25.09.2007 10:09
echipa trebuie sustinuta in continuare

eu dk as fi din Bucuresti m-as duce la fiecare meci

dar nu-i nimic ca ma duc cand vin in ardeal

Echipa asta nu e Steaua ! E echipa lui Becali, care a cumparat emblema Steaua ca sa-si ridice cota de popularitate si puterea.Toti iubim Steaua fiindca vedem in ea acel club cu traditie in fotbalul romanesc si international.Becali nu a iubit niciodata cu adevarat Steaua, altfel nu ar fi avut nemernicia sa batjocoreasca atatea simboluri ale Stelei, culminand acum cu Hagi.Tot ce a facut pentru Steaua a facut de fapt pentru propriul orgoliu si putere, nu din dragoste pentru culorile ros-albastre.

A sustine din tribune actuala echipa de fotbal Steaua azi, inseamna implicit a-l sustine pe Becali !

Cel mai simplu lucru care ar trebui facut acum : o prezenta masiva a suporterilor la primul meci sustinut acasa, care sa insemne o manifestare totala de protest la adresa lui Becali si, in acelasi timp simpatie fata de Hagi, iar de la urmatorul meci (cel cu Arsenal) tribunele goale, sa fie o palma data in vazul intregii Europe fotbalistice !

costy_k1_G.25.09.2007 10:31

O fericire sumbra...o simt si io cam de 5 zile. E si normal sa ne bucuram cand presa, oamenii de fotbal nu ii mai inghit balivernele lui de dictator. Pana si Moraru de la "Nasul" nu mai e de acord cu el care pana acum il sustinea si-l incuraja.

La urma urmei a facut si bine Jiji cum a facut si Ceausescu dar apoi lucrurile s-au schimbat si o sa se schimbe si cu Gigel.

dode56ro25.09.2007 10:38
Echipa asta nu e Steaua ! E echipa lui Becali, care a cumparat emblema Steaua ca sa-si ridice cota de popularitate si puterea.Toti iubim Steaua fiindca vedem in ea acel club cu traditie in fotbalul romanesc si international.Becali nu a iubit niciodata cu adevarat Steaua, altfel nu ar fi avut nemernicia sa batjocoreasca atatea simboluri ale Stelei, culminand acum cu Hagi.Tot ce a facut pentru Steaua a facut de fapt pentru propriul orgoliu si putere, nu din dragoste pentru culorile ros-albastre.

A sustine din tribune actuala echipa de fotbal Steaua azi, inseamna implicit a-l sustine pe Becali !

Cel mai simplu lucru care ar trebui facut acum : o prezenta masiva a suporterilor la primul meci sustinut acasa, care sa insemne o manifestare totala de protest la adresa lui Becali si, in acelasi timp simpatie fata de Hagi, iar de la urmatorul meci (cel cu Arsenal) tribunele goale, sa fie o palma data in vazul intregii Europe fotbalistice !

Ai dreptate, bine gandit!

yo_marius_xxx25.09.2007 11:44

exact!!!...cu toate ca ar fi bina ca si la meciul cu arsenal sa i se aplice acelasi tratament....sa se auda si mai ales sa se vada peste tot scarba noastra fata de jijinho!!!!

P.S. :la halul in care joaca echipa acum si la ce petarde de jucatori avem(mai ales in privinta caracterului!!) nu cred ca se supara cineva daca nu incurajam echipa!!!!!

elias_custura25.09.2007 11:58

NOI ce reprezentam suporterii Stelei consideram ca nu degeaba am dat atatia bani pe bilete si sa ne pierdem timpul pe atatea meciuri. Ne e dor de meciurile senzationala pe care le facea Steaua acum 2-3 ani in urma consider ca meritam sa o vedem pe adevarata Steaua in forma care facea 3-0 cu Betis si multe alte meciuri. Eu cred ca am trecut de stadiul incepatorilor cand ne impiedicam de un meci cu UTA sau Urziceni. Hai sa ne venim in fire! Suntem Steaua !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

forzateauafularsteaua2

andr3y25.09.2007 12:14

foarte frumos scris! nota 10+

CaTaLiNsm StElIsTu25.09.2007 12:15

Splendid articol Andrei!!!sincere aplauze..chiar daca aplauzele acestea sunt ca si inmormantarea unui artist...aplauze pentru o cauza nefericita dar totodata un ultim lucru de facut...cuvantul cheie la Steaua este:PASAREA PHOENIX...asta trebuie sa se intample!!!Iar celor care sustin sa mergem pe stasion sa i-l huiduim pe cioban vreau sa le spun ca un om prost ca si Jiji exact asta asteapta....sa fie bagat in seama...si sa mai aiba si motiv sa ne faca huligani si derbedei...stii cum se spune:nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!...cu totii stim ca indiferenta doare cel mai mult...hai sa-l lasam singur cu Steaua lui cu tot!I-MI VREAU Steaua INAPOI!!!!!!

andronescu25.09.2007 12:30

Foarte ciudat articolul dar din pacate trebuie sa fiu de acord cu el.. trebuie sa accept toate aceste lucruri pentru ca am ajuns cu adevarat sa fim un club comunist.. cultul personalitatii este in plina dezvoltare tocmai aici, in casa Stelei.. sau mai bine spus ceea ce a mai ramas din numele Steaua...

Pentru ca Steaua nu mai este nimic din ceea ce a fost...greselile voite din partea patronului, am decis ca nici macar jigniri nu trebuie sa folosesc cu acest personaj, sunt fara numar.. cum putem vorbi de Steaua cand in acest an pentru prima data s-a incercat interzicerea abonamentelor la peluza.. cum putem vorbi de performanta cand echipa este facuta dintr-un birou prin telefon si nu dupa antrenamente desfasurate in iarba... cum putem vorbi de club european cand patronul doreste sa puna Sfanta Cruce pe emblema clubului (norocul nostru ca forul european nu este de acord cu aceasta idee). Cum putem vorbi si striga de libertatea suporterilor cand suntem prizonieri in propriul stadion (cei de la Sud ar trebui sa stie mai bine... ma refer la bodyguarzi care in momentele tensionate stau in peluza gata sa intervina daca se striga ceva la adresa patronului).. cum sa mai venim la stadion, sa stam in ploaie, in ninsoare, sa mergem prin deplasari obositoare pentru o echipa care nu mai joaca pentru noi, pentru spiritul Steaua.. ci doar pentru Dolari (nu Euro!!!) si pentru un patron care poate declara in public ca cumpara un jucator ca sa joace la el in gradina (cazul Herea-declaratie pe post)..

De ce sa mai sufar eu pentru Steaua de azi....de ce sa ma framant la meciuri , sa stau cu frica (de parca am juca la retrogradare).. de ce sa imi stric ziua cand Steaua are meci.. de ce sa ma consum emotional pentru o echipa care nu mai imi apartine....... de ce sa continui sa merg la stadion si sa fiu facut tot timpul hahalera, golan, derbedeu si le-am rostit pe cele mai "dulci caracterizari" rostite din gura patronului nostru... de ce sa cred mereu ca acest personaj se poate schimba.. sa sper mereu la normalitate... NU MAI ARE ROST.. pacientul (Steaua) a murit din pacate.. acest om a reusit sa ucida spiritul Steaua.. voi continua sa fiu printre putinii boemi pentru care nu banul primeaza....

Voi inceta sa ma las batjocorit de acest om.. sa sufar.. EU voi pune capat acestui lucru pentru ca am acest drept.. mergeam la stadion de 10 ani si o faceam cu placere dar eu ma voi opri aici.. o sa gasesc alte prioritati in viata si voi avea mai multa grija de timpul meu liber.....

Si in final o rugaminte pentru majoritatea userilor.. de ce nu aveti curaj sa va folositi numele propri.. de ce va ascundeti in spatele unui nick??? Asa nu se va putea sti niciodata cine il contesta pe patronul nostru..

Cristian Andronescu

The Flyer25.09.2007 12:31

voi chiar credeti ca un stadion intreg,la un meci de CHL,va scanda contra rahatului uman?!?!? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

astia,marea majoritate,care vor veni la meciuri,vor veni cu pizdicile,cu seminte si vor bea cola,ca la film!nu vor avea niciun interes sa scandeze contra mizerie,pentru ei meciurile Stelei sunt doar in Liga!nu fiti copii!

ce rau se mai poate face echipei,cind jucatorii sunt petarde in marea lor majoritate,ii doar in basca,cind ei i-au spus lui Ilie sa se ia de arbitraj dupa meciul cu UTA!!!e incredibil ce se intimpla la Steaua:conducere paranoida si de rahat,jucatori de duzina care se pling ca niste infantili cind nu e cazul sa se plinga!si suporteri care vor la meciuri sperind ca se va scanda contra dejectieie umane!haida-de!daca vin banii din bilete,bacaliotul e fericit!terminati cu prostiil!

ceea ce a spus predatorpulse e edevarat!sintem cei mai cretini suporteri!multi si prosti!i-am permis prea multe ciobanului si s-a ajuns unde s-a ajuns!e si vina noastra si vad ca si acum,in al 12-lea ceas,se spun aceleasi timpenii!

TREZITI-VA,BAI!

vlad_cj25.09.2007 12:52

Sunt de acord cu articolul...Pana la urma trebuie sa suferim intr-un fel, dar sa scapam de analfabet...a mai fost o tentativa, insa pana la urma s-a renuntaT spre binele echipei, ca era sfarsit de campionat...dar acum nu mai avem nimic de pierdut...de la urmatorul meci analfabetul trebuie huiduit copios, injurat...orice...pentru ca s-a ajuns prea departe si cu acest incult la echipa ajungem de rasul lumii...Steaua CURATA...Steaua NON-BECALIZATA!!!

shack3r25.09.2007 13:09
Chiar sa te bucuri de esecuri sau umilinte ale Stelei e exagerat.

E necesar ca Becali sa plece,dar mai necesar e ca ECHIPA SA-SI REVINA!

Si avand in vedere fauna din fotbalul autohton,cine ar veni in locul lui Becali?Un alt Becali,fireste...

Aproape in totalitate de acord. Dar oare nu ar putea veni un stelist,care e deja realizat pe plan profesional ,material si are o imagine buna ? Ma gandesc la Ilie Nastase,ar fi poate cel mai bun.Stie ce inseamna mentalitatea de invingator,stie sa respecte valorile reale si stie ce inseamna performanta.Dar pana la asta mai e cale lunga,ca de la pamant la stele . Din pacate...

carminastan25.09.2007 13:11

dar poate cineva sa raspunda, de ce, dintre marii nostri realizati, nimeni nu a investit pana acum?

potra25.09.2007 13:25

poate ca ia dreptate...desi am plans la infrangeri, plang si acum cand citesc aceste randuri si voi plange in continuare la fiecare lovitura data Stelei. poate ca solutia este cea pe care ai spus-o tu mai sus, poate.....nush sincer in momentul asta ce/cine ne-ar mai putea ridica din genunchi.

e dureros cand suporterii altor echipe rad de tine dar e si mai rau cand vezi ca propria echipa, cu care tii neconditionat, isi bate joc de tine :((

anjin25.09.2007 14:17

De acord! Daca acest drum pana in infern si inapoi ne poate salva si scapa de acest blestemat cioban incult,eu sunt trup si suflet pentru culori! Forza Steaua Semper Fidelis!!! Mori ciobane!!!

diego_cj25.09.2007 14:41

Gigi Becali: "De acum înainte nu mai vorbesc cu presa, scrieți voi ce vreți!"

2007-09-25 15:39:00

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a anunțat, astãzi, cã nu va mai acorda declarații presei. "Gata, nu mai vorbesc cu presa. M-am sãturat sã scrieți numai prostii! De acum, nu mai vorbesc cu nimeni și scrieți voi ce vreți. Nu mã mai intereseazã! Fac mâine o conferințã de presã și anunț cã intru în silenzio stampa. Gata, la revedere!", a susținut Becali.

hopa... semne de iritare la cioban... se strange latul Jiji.. daca nici presa pe care o platesti nu te mai asculta??!!!

valentin2day25.09.2007 14:43

cine vrea raul Stelei e un .... indirefent de motivele pe care le are

nici nu pot sa-mi imaginez ca as putea sa vrea sa piarda Steaua

ciobanul nu va pleca in curand de la Steaua(stie ca fara Steaua el ar fi un nimeni), poate isi va schimba atitudinea

asa ca trebuie gasita alta solutie

fratello25.09.2007 15:31

daca voi asa considerati ca Steaua trebuie sa piarda ca sa plece Becali inseamna ca sunteti la fel!

mereu superiori!

forza Steaua!

«1234»