Mie scarba de Steaua lu Gigi mie dor DE Steaua NOASTRA Steaua din 1994-1997 mie dor de a acea STEA
Acu am inceput nici sa nu ma mai uit la meciurile Stelei de scarba ...
Mie scarba de Steaua lu Gigi mie dor DE Steaua NOASTRA Steaua din 1994-1997 mie dor de a acea STEA
Acu am inceput nici sa nu ma mai uit la meciurile Stelei de scarba ...
Bravo pentru articol, desi cred ca inima n-o sa asculte creierul si, daca da Cel de Sus sa markeze Steaua in CL, cred totusi ca o simt in sinea mea o mare bucurie. Dar voi incerca si ce-ai spus tu ca asa poate castigam un lucru mult mai de pret> DEBECALIZAREA.
Am vazut parca azi la TV ca nu s-au vandut biletele de CL, ca la biletele vandute pana acum cica ar fi stadionul aproape gol. Nici nu stiti ce m-am bucurat cand am auzit. Se gandea oieru ca mai scoate ceva malai si din bilete dar se pare ca a cam luat teapa. Bravo fratilor e un inceput!!!
Apropo am vazut o chestie azi pe strada care merita sa o dau pe site. In zona piata romana sunt lipite niste afise cu doi copii amarati de la centrul de plasament care se pare ca au disparut. Pe unul din ele scria "......Gabor 15 ani la momentul disparitiei purta un tricou cu rosu si albastru iar pe spate era inscriptionat 10 Dica"......................
Forza Steaua! Intotdeauna superiori!
Aproape in totalitate de acord. Dar oare nu ar putea veni un stelist,care e deja realizat pe plan profesional ,material si are o imagine buna ? Ma gandesc la Ilie Nastase,ar fi poate cel mai bun.Stie ce inseamna mentalitatea de invingator,stie sa respecte valorile reale si stie ce inseamna performanta.Dar pana la asta mai e cale lunga,ca de la pamant la stele . Din pacate...
Pai mai baiete daca ar avea puterea financiara Ilie Nastase sa cumpere Steaua si chiar ar face-o noi am fi in a-l 9-lea cer...Cu un om cu caracterul d-nului Nastase nu am comenta nimic nici daca am fi in primi5ani doar la mijlocul clasamentului si pe urma sunt comvins ca lucrurile s-ar schimba vertiginos si ar crea din Steaua o echipa de talie Europeana....visam frumos neicusorule atata timp cat indepartarea ciobanului pare o"fata morgana"
.....
pariu ca in cel mult o saptamana apare un elogiu la adresa lui "jijinho" marca boanchis???
Ma bag eu la pariu!
Dispretul lui Boanchis pentru Jiji are ceva timp,daca era sa-l elogieze o facea pana acum...
cand o sa avem liniste si pace:|
rezultatele proaste si suporterii il pot da jos pe gunoiu asta ... si cum suporterii sunt condusi de cei care se duc la palat sa ii ceara voie lu Gigi sa ii incurajeze echipa .. e greu de crezut ..
ma tinerilor
bagativa ceva in el fotbal. aveti toata viata inainte si va chinuiti pentru ce? va necajiti pentru nimic. ori cum nu puteti schimba ceva ,adica sa retransformati afc Becali in Steaua.
sa auzim numai de bine
sunt de acord cu acest articol este cred cea mai buna solutie sa scapam de acest oier dar sunt sigur ca o mare parte a "suporterilor" Stelei (semintari, cetateni, fani ai lui berbecali etc.) nu o sa fie de aceeasi parere cu tine.din cauza acestui imbecil Steaua noastra a ajuns cea mai batjocorita echipa din ramania, de ex. cacatu' ala de emisiune de pe prima TV mondenii, de la Becali au ajuns sa isi bata joc de Steaua noastra si asa mai departe exemplele pot continua..STELISTI ADEVARATI TREBUIE SA READUCEM Steaua PE DRUMUL CEL BUN...
forza Steaua si sper ca intr-o buna zi sa fim fericiti din nou
1.terminam in genunchi, umilinte in CL,etc2.Ciobanul spune ca "nu s-a implicat destul" si ca incepand de la anul o va face mai ca lumea ca anul asta nu a avut timp din cauza alegerilor.
3.Ciobanul e votat de aia din ferentari,batrani,samd si ajunge sa creada ca el chiar LE STIE pe toate.
salut Alex, articolul initial a fost ceva de genul: "numai in acest fel vom scapa (poate !?) de Gigi". Si eu cred ca s-ar putea ca nebunul sa nu renunte. Sa creada cu tarie ca el e cel mai bun in toate. Dar...mizez pe orgoliul lui, care nu va accepta sa continue dupa 2-3 sezoane nereusite. Va invoca un motiv ca sa iasa basma curata la public (gen "Nu am timp de Steaua din cauza politicii") si va renunta.
Dupa mine, atat timp cat Steaua are un succes relativ, Gigi va considera ca are dreptate si restul sunt prosti. In situatia in care viitorul Stelei ar fi roz, nu mi-as dori sa plece Gigi, desi ne face de ras doar prin simpla prezenta. Dar asa cum se prezinta situatia acum, nu vad cum Steaua ar mai putea obtine performante, din cauza a doua motive simple:
1. s-a creat un precedent in ceea ce priveste antrenorul - nici un antrenor valoros nu va mai veni sa antreneze aici, pentru ca stie bine ce pateste. Prin urmare, fara antrenor valoros nu prea sunt sanse in Europa. Indiferent de cati jucatori de valoare ai, fara o tactica si o filosofie a jocului nu faci nimic
2. nici un jucator strain de valoare nu va mai semna cu noi - cazurile Thereau, Elton, mai nou golanski sigur au ajuns si pe la urechile massmediei din afara. Nici cu jucatorii autohtoni situatia nu e prea roz, cine ar fi nebun sa-si rateze cariera stiind ca, indiferent cat de bun ar fi, face tusa daca nu intra in planurile patronului?
Mi se pare o abordare gresita. Nu poti sa fii fericit in niciun fel cand echipa ta de suflet are probleme. Iar fericirea asta, - coroborata cu o inima care plange - nu este altceva decat (imi cer scuze daca te vei simti jignit) - sarcasm si orgoliu. Orgoliul de a zice - "sunt fericit ca EU am avut dreptate spunand ca Steua nu e pe drumul cel bun de atatea ori".
salut, nu am de ce sa ma simt jignit
. Chestia cu fericirea a fost o hiperbola, o metafora, ce vrei tu...nu ai cum sa nu fi trist cand realizezi ce se intampla cu Steaua.
Ce simt eu este o fericire amara, daca vrei, dar cred ca asta ar fi una din solutii sa scapam de Gigi. Pentru ca tipul este extrem de orgolios si vrea sa fie perceput ca un invingator - o echipa de nivel mediu nu l-ar satisface
Solutia decenta care ne demonstreaza ca suntem superiori (cum ne place sa fim) este protestul organizat pe stadion. Protestul care ne permite sa fim meci de meci acolo, sa sustinem echipa pe deoparte si sa-l sanctionam pe GB. Cata vreme ramanem civilizati, nu putem fi condamnati de presa, de Liga, de FRF, de nimeni. La cea mai mica abatere se vor intoarce toate impotriva noastra.
@carmina, propui o solutie civilizata si de bun simt...intr-o alta tara, acest gen de protest cu siguranta si-ar fi atins tinta. Nu si la noi insa. La timpuri extreme, se cer masuri extreme...nu mai tin minte cine a spus asta
E doar un vis frumos ce zici tu,cum ca Becali ar pleca de Steaua,el va avea popularitate si daca retrogradeaza,nu va pleca in veci acest personaj,e ca o caracatitza prinsa cu toate puterile de Steaua,iti dai seama ca si mai multe stiri o s afie cu Becali,conflict intre fani si Becali si alte stiri picante,o sa fe o umilintza si pentru noi,el va cumpara meciuri,numai sa creasca in clasament,acest campionat il detine,are prea multa putere,dupa voi credeti ca era posibil,ca o echipa de fotbal sa recupereze un avans de 8 pct cum a fost sezonu trecut,in fatza lui CFR Cluj.E dureros daca am ajuns asa incat s ane bucuram de infrangerile Stelei,bineinteles ca ne bucuram cu dinti stransi d furie,pe PATRONUL-ANTRENOR Becali,oricum NOI NU T VOTAM!!!!!!!!!!
Este dureros dar este adevarat ce spune Alex ! Nu stiu daca ... si nici nu vreau sa inclin sa cred ca cea mai buna solutie de a scapa de Gigi este aceea ca Steaua sa fie umilita de toti(le-am da satisfactie rivalilor sa rada de noi , sa ne ia peste picior , apa la moara de fapt). Poate este una si mai buna , sper sa nu va suparati pe mine dar este o idee , sa il votam toti pe Gigi , sa castige alegerile si poate atunci intra-devar va lasa Steaua pe mana unor profesionisti si se va ocupa de Romania si de ce tine de un presedinte.
Ps: Pe Gigi ce nu il doboara il face mai puternic , tine-ti minte asta.
ma tinerilorbagativa ceva in el fotbal. aveti toata viata inainte si va chinuiti pentru ce? va necajiti pentru nimic. ori cum nu puteti schimba ceva ,adica sa retransformati afc Becali in Steaua.
sa auzim numai de bine
Vino la un meci cu noi in peluza sa simti cum pielea ta se face gaina cand toti cantam pana la epuizare , vino sa auzi cum crainicul stadionului indeamna toti suporterii sa strige "Forzza Steaua" , vino canti si tu cu noi si vei intelege, altfel nu ai acum .
"Cand suntem totzi baietzii in peluza / Ca suntem huligani lumea ne-acuza / Dar noi suntem stelisti adevarati / De nimeni intelesi dar respectati / Oooo... Oooo "
Sunt d acord cu tine,dar dupa atatea infrangeri si esecuri Becali tot nu va pleca,dar foarte multi suporteri vor renunta sa mai tina cu Steaua,eu zic ca la fiecare meci de acuma incolo ar trebui sa se protesteze impotriva lu Becali si jucatorilor care nu au ce cauta,daca afiseaza peluaza mesaje impotriva lui in cele din urma cred eu ca Becali nu va mai fi chiar asa prost.Creka e pentru prima data cnd suporteri din toata tara sunt dezamagiti d echipa si nu mai simt in iei mandria de a fi stelist si satisfactia d alta data pe care neo dadea echipa cnd juca frumos si avea rezultate.
Nu-mi vine sa cred in ce stare ne-a adus ciobanul asta paranoic!
@Papilloane, nu ma asteptam de la tine sa scrii asa ceva!Nu de alta,dar si eu simt la fel...eu credeam ca am innebunit cand imi treceau prin cap idei chiar mai socante decat ale tale:
-Sa terminam campionatul pe la jumatatea clasamentului;
-Sa ne suspende UEFA vreo 2-3 ani din competitiile europene pe motiv de rasism(toata tribuna a avut reactii rasiste la meciurile din LC);
-Sa ne scoata Bacaul din Cupa Romaniei;
-Sa ne umileasca toate echipele "rivale" cu pretentii;
-SAMD
Daca chestiile astea l-ar face pe Jiji sa renunte la Steaua,nu m-as supara daca s-ar intampla!
Si sunt stelist de peste 25 de ani...
Vreau sa plece Jiji,nu vreau sa-si schimbe atitudinea.pentru ca ,in mizeria lui fara egal,paranoicul ar fi in stare sa-si schimbe temporar atitudinea,ca sa-si recasige pozitia!Dupa care ar deveni de doua ori mai rau!
Ziaristii(antistelisti sau nu) au inceput deja sa-l inghesuie pe cioban,suporterii l-au huiduit la Arad si sper sa o faca in continuare,DNA-ul il cheama la audieri...ar putea fi asta inceputul sfarsitului!
Nu ne ramane decat sa speram,si sa ne putem ierta pe noi insine pentru faptul ca dorim raul echipei pe care o iubim (chiar daca pentru o cauza nobila)!
...Poate este una si mai buna , sper sa nu va suparati pe mine dar este o idee , sa il votam toti pe Gigi , sa castige alegerile si poate atunci intra-devar va lasa Steaua pe mana unor profesionisti si se va ocupa de Romania si de ce tine de un presedinte.....
Hai totusi sa nu exageram cu propuneri de genul acesta. Din punct de vedere fotbalistic pentru mine cel putin Steaua > Romania. Dar sa nu aducem asemenea specimen in fruntea tarii pentru ca in acest caz cei care au murit in '89 la revolutie au murit degeaba.
Poate este una si mai buna , sper sa nu va suparati pe mine dar este o idee , sa il votam toti pe Gigi , sa castige alegerile si poate atunci intra-devar va lasa Steaua pe mana unor profesionisti si se va ocupa de Romania si de ce tine de un presedinte.
Ar fi bine sa ramana doar la stadiul de idee ...
Nu stiu daca ... si nici nu vreau sa inclin sa cred ca cea mai buna solutie de a scapa de Gigi este aceea ca Steaua sa fie umilita de toti(le-am da satisfactie rivalilor sa rada de noi , sa ne ia peste picior , apa la moara de fapt).
Daca indrazneste vreunul din rivalii aia sa ia Steaua peste picior il ia mama dreaq. Cu astia se rezolva usor.
Zi mai bine cum se rezolva problema unui oier care isi bate joc de Steaua.
Poate este una si mai buna , sper sa nu va suparati pe mine dar este o idee , sa il votam toti pe Gigi , sa castige alegerile si poate atunci intra-devar va lasa Steaua pe mana unor profesionisti si se va ocupa de Romania si de ce tine de un presedinte.
Ar putea incepe de pe acum sa o lase pe mana unor profesionisti. De tot, daca se poate. Poa' sa se laude dupa aia cat vrea ca s-a retras de la Steaua pen' c-asa a vrut muschii lui.
Jiji nu va castiga niciodata alegerile pen' ca a avut grija sa-si raspandeasca mirosul de oaie in toata Europa. Iar aia (presedinti, regi, prim ministri) vor face pe dracu'n patru sa nu fie nevoiti sa stea la aceeasi masa cu un oier plecat cu sorcova. Ii doare pe aia in pix de banii lui pen' ca sunt sprijiniti de indivizi care au de enshpe ori mai multi bani decat va avea Jiji in 10 vieti.
Ps: Pe Gigi ce nu il doboara il face mai puternic , tine-ti minte asta.
Tine-m. Dar deja a incalcat prea multe reguli asa ca s-ar putea sa existe totusi ceva care sa-l doboare. Si nu m-as mira ca exact cei care astazi il pupa-n kur sa-l sfasie ca hienele ...
@danimarcu , mariuss_d
Era doar o simpla idee , cum si Andrei si-a spus parerea lui asa mi-am spus-o si eu pe a mea , chiar daca este una mai "pe neplacu`" tuturor sa zicem . Pana la urma , ce as putea face eu in sensul asta ?! ca tot ziceai sa ramana la stadiul de "o idee".
Daca indrazneste vreunul din rivalii aia sa ia Steaua peste picior il ia mama dreaq. Cu astia se rezolva usor.Zi mai bine cum se rezolva problema unui oier care isi bate joc de Steaua.
Ar putea incepe de pe acum sa o lase pe mana unor profesionisti. De tot, daca se poate. Poa' sa se laude dupa aia cat vrea ca s-a retras de la Steaua pen' c-asa a vrut muschii lui.
Jiji nu va castiga niciodata alegerile pen' ca a avut grija sa-si raspandeasca mirosul de oaie in toata Europa. Iar aia (presedinti, regi, prim ministri) vor face pe dracu'n patru sa nu fie nevoiti sa stea la aceeasi masa cu un oier plecat cu sorcova. Ii doare pe aia in pix de banii lui pen' ca sunt sprijiniti de indivizi care au de enshpe ori mai multi bani decat va avea Jiji in 10 vieti.
Tine-m. Dar deja a incalcat prea multe reguli asa ca s-ar putea sa existe totusi ceva care sa-l doboare. Si nu m-as mira ca exact cei care astazi il pupa-n kur sa-l sfasie ca hienele ...
Nu vreau sa ma intelegi gresit , nu sunt fan Gigi sau membru PNG sau vreun pupinkurist de al sau ci doar un simplu suporter care spune ce gandeste , sau ce ar trebui sa facem pentru a fi mai bine pentru Steaua . Este buna si solutia lui Andrei dar poate este mai bine sa ii dai "hienei" carne ca sa lase osu` oricum Steaua inseamna pentru mine mai mult decat Romania (desi majoritateam suntem stelisti) . Mai bine imi bagam un batz in fund decat sa vin cu o idee d`asta:D
Un lucru e sigur. Becali trebuie sa plece de la Steaua. Trebuie sa ne obtinem echipa inapoi prin orice mijloace. Cu Steaua pana la moarte
@danimarcu , mariuss_dEra doar o simpla idee , cum si Andrei si-a spus parerea lui asa mi-am spus-o si eu pe a mea , chiar daca este una mai "pe neplacu`" tuturor sa zicem . Pana la urma , ce as putea face eu in sensul asta ?! ca tot ziceai sa ramana la stadiul de "o idee".
Nu vreau sa ma intelegi gresit , nu sunt fan Gigi sau membru PNG sau vreun pupinkurist de al sau ci doar un simplu suporter care spune ce gandeste , sau ce ar trebui sa facem pentru a fi mai bine pentru Steaua . Este buna si solutia lui Andrei dar poate este mai bine sa ii dai "hienei" carne ca sa lase osu` oricum Steaua inseamna pentru mine mai mult decat Romania (desi majoritateam suntem stelisti) . Mai bine imi bagam un batz in fund decat sa vin cu o idee d`asta:D
Steaua ca Steaua dar cum dracu sa dam Romania pe mana acestui cretin? pai daca acum cand nu are asa mare putere sa comporta ca Lenin, Stalin si Hitler la un loc....dar atunci?
nu prea gadesti asa-i?
Va bucurati aiurea de perioada asta neagra a Stelei. becalul nu va parasi Steaua niciodata. Stie foarte bine ca este o nulitate, chiar si cu toti banii aia. E bolnav de megalomanie, prostie crasa si multe altele, dar stie un lucru si il stie foarte bine : fara Steaua e zero barat, doar un rahat in ploaie. Si oricat de rau i-ar fi clubului, oierul nu va pleca in veci de aici.
Insa protestele nu trebuie sa inceteze. Sa-l facem sa sufere, macar un pic, sa simta si el un pic umilintza care ne-o pricinueaza sandibelul.
Always anti-fecali !
Vreti sa plece...dar cine sa vina in locul lui cine sa investeasca ca sa mergeti si voi la meciuri in Ch.League sau sa puteti bate ziaristi...poate unul dintre voi are ceva marunt...Ce l-ati injurat cand a pus fularul celor de la Dinamo,dar totusi uite unde jucam noi si ei in ce morcila sunt ei...eu zic ca fara el fara "premarirea lui patologica" am fi jucat acum cu juventus colentina sau mai stiu ce echipe in loc de ARSENAL...asa ca ciocu mic,si cand aveti si voi cateva sute de milioane in cont cumparati voi echipa si atunci faceti ce vreti fularsteau2
@Kristy
D'aia nu mai pot ca am ajuns in CL in halul in care am facut-o.Si uite in ce hal e echipa care s-ar spune ca e de CL,daca meritam sa fim acolo nu ajungeam asa,decat sa ne facem de kko mai bine stam frumusel acasa.N-am nevoie de CL,de un prim loc cumparat.Tine minte ca nu toata lumea tine cu Steaua pentru rezultate,nu toti mergem la meciuri sa vedem marile vedete de la real,Lyon,arsenal,sevilla.S-a mai spus de n-spe mii de ori si risc sa cad in penibil,mai bine un loc 2 sau 3 curat decat ceea ce se intampla acum.As vrea sa vina oricine in locul lui,dar pana sa fie asta problema trebuie sa ne concentram asupra faptului ca fiinta asta o sa tina cu dintii de Steaua.Banii nu pot cumpara tot,se pare ca asta nu e si parerea ta.nu inteleg cum pot sa mai existe oameni care il sustin avand in vedere faptul ca omul asta e debil.Tie chiar iti place ce vezi la televizor?Este dezgustator,ultima speta de om,dar chiar asa il schimba banii in fata ta incat poti sa-i accepti ineptiile si umilintele?
There will come the day
when we with pride will say
This is Steaua,
and glory is the way.
The golden star is in our heart forever
No matter what, we'll always be togheter.
Hai baieti ca se poate!!!....deja am vazut la stirile Focus de la Prima TV oameni care i-l fac in tot felul pe Jiji.....ca ia mintit ca le face,ca le da...dar au fost doar vb in vant si ca a dorit doar sa-si faca publicitate folosindu-se de necazul lor.E uite asa incet-incet aluneca in prapastie...deja televiziunile ii cauta"nod in papura"...stati numai sa inceapa cei de la Antena1(desi nu-i prea suport)...ca si-asa "Felix"are o "boala" pe el.......asa ca "lumina razboinicului"se cam stinge...mai e si cu pb pe la parchet...nici SuperBase nu-l uita...asa ca:"Jiji nici nu stii cat de mic incepi sa fi!!!"\:d/
@korynna
Pai uite ca mie imi pasa ca suntem in CL,halul in care e echipa e din cauza lui Hagi,care ca jucator a fost de 10 antrenor de 1,adica cu indulgenta il poti numi asa(Galata,Poli,Steaua) unde a avut bani a avut mentalitate de club mare si totusi nimic nu a facut...eu vreau sa vad Steaua cum se bate cu fortele europei nu cu mioveni...mie imi place de el,si oricum numai cativa frustrati care nu mai pot dicta ei la echipa sunt impotriva lui..huliganii
Pai daca vreti sa plece inseamna ca il vreti pe Borcea patron la Steaua...chiar pe cine vreti in loc la asta patron??????sa vedem propuneri.... ![]()