FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua incatusata

«1234»
AndyQ25.09.2007 09:27
@AndyQ

ªi continuã...

Thereau - ?

Boștinã - Surdu ?

Iacob, Badea, Ghionea - nu au jucat aproape deloc

Para - ?

Thereau - Zaharia, poate nu-i la fel de tehnic dar e jucator de careu, care si-a facut treaba, in cate meciuri a jucat. Sau ma contrazici?

Surdu a venit dupa era Hagi, nu-l putem baga...

Para - nimic... parerea mea ca era plafonat in ultima perioada, mai mult stresat decat linistit...

Nu-mi spune ca Steaua cu care a inceput sezonul 2006-2007 era peste Steaua lui Hagi.

Sa nu uitam ca si Olaroiu a avut jucatori accidentati, printre cei mai importanti, pe care n-are rost sa-i enumer...

Nu compara valorile ca iti da cu minus...

predatorpulse725.09.2007 09:51

Diferenta este ca berlusconi este un tip destept care e la Milan din anii 80 si care a facut numai echipe bune la Milan,a bagat foarte multi bani de-a lungul anilor(nu ca Jiji cate 10 milioane pe an) plus ca omul asta e stilat nu e grobian ca Jiji.

Hai sa nu comparam Steaua cu Milan. Acolo berlusconi investeste sume grele si din cate stiu eu are doar o feblete,aceea cu inzaghi,si din cate vedeti nu se insala,omul da goluri. Vrea el ca echipa sa joace 4-4-2 dar daca joaca ancelotti altceva si castiga eu cred ca pe silvio il doare fix in pix.

Plus ca Milan e un club profesionist din toate punctele de vedere,are un antrenor foarte bun,lot extraordinar iar berlusconi se baga arareori la echipa. Nu am auzit ca berlusconi sa faca transferurile,ci omul da banii si are oameni de incredere care ii gasesc jucatori si dupa cum se vede baietii aia sunt profesionisti si fac treaba buna,pentru ca Milan are si rezerve foarte bune nu numai titulari.

Logic ca fanii nu sunt suparati daca s-ar baga berlusconi pentru ca la cati jucatori de valoare a cumparat,nu prea conteaza cine intra pentru ca majoritatea sunt jucatori de valoare mondiala si fac fata in orice moment pe teren. De asemenea desi multi cred ca ancelotti e o marioneta el a dovedit ca e un antrenor f bun pentru ca a facut o echipa din atatea vedete,atati campioni mondiali si europeni sunt f greu de antrenat,pentru ca au orgolii pe masura.

Acum hai sa ne intoarcem la Steaua. Becali a bagat mult mai putini bani si rezultatele se vad. Cat timp a avut profesionisti la echipa care s-au descurcat cu ce au avut si Steaua a facut performanta la standardele Romanie,acum ca a ramas numai el si jucatorii adusi de el rezultatele se vad si se vor vedea.

Momentan avem cativa jucatori valorosi accidentati,cativa care doresc sa plece si in rest numai mediocri care n-ar fi avut loc nici in lotul largit al Stelei de pe vremuri. In loc sa lase niste oameni care se pricep(cum a facut berlusconi) el crede ca stie sa le faca pe toate si incet-incet a devenit singurul om care decide in club,el face mutarile in teren,el transfera jucatorii si Steaua a luat-o in jos din cauza asta,managementul neprofesionist se vede de la o posta la clubul nostru drag.

Un patron adevarat investeste in echipa,intr-un antrenor bun si in baza sportiva si doar verifica echipa din cand si ii mai trage de urechi cand e cazul. Singurele lucruri bune pe care le-a facut Becali a fost ca a modernizat cat de cat stadionul si ca a dat salarii mari,desi chestia cu salariile se intoarce impotriva lui acum pentru ca sunt prea multi jucatori mediocri ce iau salarii mari si ii doare in cot ce mai fac pe teren. Plus ca aceste salarii nu sunt acordate pe valoare ci dupa cum te place Becali. Cum naiba Dica,omul care ne-a scos din rahat de nspe ori in ultimi ani, ia 150.000 pe an si nou venitul plesan ia 200.000 pe an,sau Radoi care e mai mereu accidentat are cel mai mare salariu doar pentru ca e finul lui Jiji.

Asa ca mai usor cu comparatiile berlusconi-Becali si Milan-Steaua pentru ca suntem la ani-lumina fata de fotbalul adevarat.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Miaus25.09.2007 09:53
@AndyQ

ªi continuã...

Thereau - ?

Boștinã - Surdu ?

Iacob, Badea, Ghionea - nu au jucat aproape deloc

Para - ?

Thereau intr-adevar e o mare pierdere, DAR au fost adusi Zaharia si Neaga pe pozitia lui.

Bostina - Surdu ce mi-e unul ce mi-e altul.ZERO

Iacob,Badea,Ghionea - Iacob,Badea,Dica,Radoi,nesu,etc ca la un moment il aveam doar pe Baciu valid ca fundas central.

Para - a plecat ca nu mai rezista si el nu mai putea oferi nimic Stelei.

Cred ca o dam chiar in diverse daca si la lotul pe care l-a avut Hagi facem comentarii din astea.

Plus ca Badoi-Glonasky nu sunt chiar Stancu = Saban nu?

Bicfalvi?

andyro25.09.2007 10:16

Of, Doamne.

AndyQ, Miaus, forever, si toti care va mai certati pe aici - Steaua e in cadere libera si voi tot va certati daca Oli a fost sau nu mai bun decat Hagi. Lasati-i acolo unde sunt pe amandoi, SUNT ISTORIE, si hai sa vedem cum naiba scapam de cancerul asta intrat in faza terminala...Conteaza ce jucatori avem daca joaca tot preferatii oierului ? Conteaza ca Zaharia era sau nu mai bun decat Thereau atat timp nu o sa il mai vedem niciodata ? Ca Golanski e mai bun decat Saban dar ca joaca 10 minute ca asa a visat prea-minunatul ? Ca Surdu e sau nu mai valoros ca Bostina atat timp cat e titular incontestabil no matter what ? Conteaza cat de bun e lotul atat timp cat sunt aruncati in teren de Becali cum viseaza noaptea, fara nici o tactica, roluri precise, abordare in functie de adversar, titulari in functie de valoare/forma, samd ?

Puneti mana pe ... steaguri si haideti la meciul cu Vasluiul !

forever_STEAUA25.09.2007 10:21

Editat.

Dupã ce am citit mesajul lui andyro am șters rãspunsul adresat lui AndyQ. Motivele sunt evidente.

AndyQ25.09.2007 10:32
AndyQ

Ce mi-e Thereau, ce mi-e Zaharia?! Neaga nu e vârf împins...

Hagi l-a avut în pregãtiri pe Boștinã, a încercat sã facã din el un coordonator și s-a trezit fãrã Gabi dupã primul meci.

Bicfalvi - Ochiroșii ?!

Ne-am întãrit postul de fundaș dreapta. Am slãbit mijlocul și atacul.

Sunt de acord cu tine, in mare masura, desi eu incercam sa expun cu totul altceva, dar nu poti spune ca lotul a fost slab. Pur si simplu, singurul raspuns pe care il vad e ca nu a fost gestionat caluma...

Toti suntem frustrati pentru ca treaba nu merge si toti cautam tapi ispasitori si in loc sa-i gasim pe cei care sunt cu adevarat, ne legam de trecut, de Olaroiu, care e ISTORIE... Lasa-ti-l naibii la arabi, pentru ca nu mai are nicio legatura cu Steaua, doar in mintile unor sechelati de pe aici...

Asistam la una din cele mai mari crize din istoria Stelei, zic eu, si noi ne batem cu pumnu`n piept ca Hagi, zeul jucator al fotbalului romanesc a fost cricificat la Steaua. S-a crucificat singur, datorita rezultatelor si a jocului slab al echipe, chiar mai slab decat in trecutul apropiat.

Of, Doamne.

AndyQ, Miaus, forever, si toti care va mai certati pe aici - Steaua e in cadere libera si voi tot va certati daca Oli a fost sau nu mai bun decat Hagi. Lasati-i acolo unde sunt pe amandoi, SUNT ISTORIE, si hai sa vedem cum naiba scapam de cancerul asta intrat in faza terminala...Conteaza ce jucatori avem daca joaca tot preferatii oierului ? Conteaza ca Zaharia era sau nu mai bun decat Thereau atat timp nu o sa il mai vedem niciodata ? Ca Golanski e mai bun decat Saban dar ca joaca 10 minute ca asa a visat prea-minunatul ? Ca Surdu e sau nu mai valoros ca Bostina atat timp cat e titular incontestabil no matter what ? Conteaza cat de bun e lotul atat timp cat sunt aruncati in teren de Becali cum viseaza noaptea, fara nici o tactica, roluri precise, abordare in functie de adversar, titulari in functie de valoare/forma, samd ?

Pentru mine conteaza, pentru ca vad ca oameni gandesc dupa cum le canta mass media, dupa otrava lor. Ce s-a intamplat cu vremurile in care faceam analize pertinente si la subiect legate de jocul Stelei??

Azi sta si injuram de mama focului, pentru ca e Trendy, nu? Vad jigniri de toata oroarea adresate utilizatorilor de catre alti utilizatori. Un stelist injura pe altu` si se bat intre ei in tribuna si noi cerem sa facem analiza? Suntem la fel de bolnavi precum Becali, daca nu stim sa ne intelegem intre noi si ne aruncam vorbe ca la usa cortului, pentru ca nu conoastem alte argumente.

Insulta, injuram, etichetam cu o usurinta iesita din comun, pentru ca nu putem sa aducem un argument la ceea ce spunem?

Eu inainte sa am curajul sa scriu ceva pe site-ul asta, sa ma inregistrez, am stat cam 1 an de zile si am citit parerile altora. Acum e exact invers: imi fac user dupa un joc al Stelei si intru o singura data: cand Steaua pierde si ma apuc sa arunc cu vorbe din chiloti in dreapta si in stanga, nu?

Asta ar fi motivul pentru care bat apa in piua, andyro. Sper ca m-ai inteles.

Miaus25.09.2007 10:42
Of, Doamne.

Buna intrebare cum scapam de nea Jiji.Intrebarea este:Avem vreo sansa REALA sa scapam de el?

AndyQ25.09.2007 10:48

@Miaus

S-a inventat, it's called M82 Barrett Sniper Rifle... :P

Miaus25.09.2007 10:50

Becali: "Dumnezeu O VA BATE PE ARSENAL"

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, este increzator in sansele echipei sale in dificila confruntare cu Arsenal Londra din cadrul grupelor Ligii Campionilor, partida ce va avea loc marti seara. Patronul din Pipera se leaga si de investigatiile intreprinse recent de DNA si considera ca aceste nedreptati, asa cum le considera, vor conferi Stelei ajutorul divin, necesar contra "tunarilor" londonezi.

"100% vom bate Arsenal. Dumnezeu o va bate pe Arsenal. Voi m-ati atacat, Dumnezeu imi va face cununa. O sa vedeti voi", a spus Gigi Becali pentru postul Realitatea TV.

Si cat ziceai ca mai costa un HITMAN de calitate?

Bundy25.09.2007 11:15
NU MERGETI PE STADION!!!! e singura cale de protest prin care vom atinge cel mai de pret lucru al ciobanului: BANUL!

Nu mergem azi, nu mergem maine si dupa un timp te trezesti ca iti umple ciobanul stadionul cu taranii de-ai lui, adusi pe gratis sa-l aplaude (ca sunt destui). Mai bun ar fi un miting de 30-40.000 de oameni, ii dam ****, ne vede toata tara, facem asta de 3-4 ori si s-a terminat cu el, dupa care ne vedem de Steaua noastra.

yo_marius_xxx25.09.2007 11:31
"100% vom bate Arsenal. Dumnezeu o va bate pe Arsenal. Voi m-ati atacat, Dumnezeu imi va face cununa. O sa vedeti voi", a spus Gigi Becali pentru postul Realitatea TV.

....ce idiot si-a batut joc de Hagi si de Steaua......offffffffff.....oare cand o sa-l bata Dumnezeu si pe jijinho???n-am dorit raul nimanui,dar asta e mult prea mult!!!!!

predatorpulse725.09.2007 12:35

@Miaus

Miaus,stii ce e mai rau? Cand o sa vina Arsenal,bravii nostri reporteri o sa mearga la englezi si o sa le spuna elucubratiile lui Becali cum ca Dumnezeu o sa-i bata si iar ne facem de cacao in Europa.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

endorama26.09.2007 00:38

hai mai lasati-o balta cu umilirea asta a lui Hagi...

pai cu ce naiba a fost asa de umilit? cu faptul ca i s-a spus ca duce Steaua in prapastie? pai nu e evident lucrul asta pentru oricine?

sau cu faptul ca i-au fost impusi jucatori? pai nu zicea Hagi dupa returul din Liga Campionilor ca-i multumeste patronului ca a fost istet si i-a sugerat sa-l introduca pe Zaharia? sau nu l-a scos Hagi pe Golanski din echipa atunci cand Becali a ordonat asta?

mai bine plangeti-va voua de mila ca ne-a umilit Hagi cu jocul asta mizerabil pe care l-a construit la Steaua si mai ales pentru faptul ca a reusit in 3 luni sa distruga munca realizata de altii in 3 ani.

mlacatus26.09.2007 21:53

Iata si bilantul lui Hagi !

11 6 3 2 12- 7

Uitati-va bine la linia asta si sa vedem ce ne rezerva viitorul ...:)))))

Sper ca Laca sa nu fie atat de naiv si sa accepte oferta lui El Ciobandande... care a mai si zis despre el ca "acum nu mai are probleme cu alcoolul"... ce impertinent de ciobanoid

«1234»