Diferenta este ca berlusconi este un tip destept care e la Milan din anii 80 si care a facut numai echipe bune la Milan,a bagat foarte multi bani de-a lungul anilor(nu ca Jiji cate 10 milioane pe an) plus ca omul asta e stilat nu e grobian ca Jiji.
Hai sa nu comparam Steaua cu Milan. Acolo berlusconi investeste sume grele si din cate stiu eu are doar o feblete,aceea cu inzaghi,si din cate vedeti nu se insala,omul da goluri. Vrea el ca echipa sa joace 4-4-2 dar daca joaca ancelotti altceva si castiga eu cred ca pe silvio il doare fix in pix.
Plus ca Milan e un club profesionist din toate punctele de vedere,are un antrenor foarte bun,lot extraordinar iar berlusconi se baga arareori la echipa. Nu am auzit ca berlusconi sa faca transferurile,ci omul da banii si are oameni de incredere care ii gasesc jucatori si dupa cum se vede baietii aia sunt profesionisti si fac treaba buna,pentru ca Milan are si rezerve foarte bune nu numai titulari.
Logic ca fanii nu sunt suparati daca s-ar baga berlusconi pentru ca la cati jucatori de valoare a cumparat,nu prea conteaza cine intra pentru ca majoritatea sunt jucatori de valoare mondiala si fac fata in orice moment pe teren. De asemenea desi multi cred ca ancelotti e o marioneta el a dovedit ca e un antrenor f bun pentru ca a facut o echipa din atatea vedete,atati campioni mondiali si europeni sunt f greu de antrenat,pentru ca au orgolii pe masura.
Acum hai sa ne intoarcem la Steaua. Becali a bagat mult mai putini bani si rezultatele se vad. Cat timp a avut profesionisti la echipa care s-au descurcat cu ce au avut si Steaua a facut performanta la standardele Romanie,acum ca a ramas numai el si jucatorii adusi de el rezultatele se vad si se vor vedea.
Momentan avem cativa jucatori valorosi accidentati,cativa care doresc sa plece si in rest numai mediocri care n-ar fi avut loc nici in lotul largit al Stelei de pe vremuri. In loc sa lase niste oameni care se pricep(cum a facut berlusconi) el crede ca stie sa le faca pe toate si incet-incet a devenit singurul om care decide in club,el face mutarile in teren,el transfera jucatorii si Steaua a luat-o in jos din cauza asta,managementul neprofesionist se vede de la o posta la clubul nostru drag.
Un patron adevarat investeste in echipa,intr-un antrenor bun si in baza sportiva si doar verifica echipa din cand si ii mai trage de urechi cand e cazul. Singurele lucruri bune pe care le-a facut Becali a fost ca a modernizat cat de cat stadionul si ca a dat salarii mari,desi chestia cu salariile se intoarce impotriva lui acum pentru ca sunt prea multi jucatori mediocri ce iau salarii mari si ii doare in cot ce mai fac pe teren. Plus ca aceste salarii nu sunt acordate pe valoare ci dupa cum te place Becali. Cum naiba Dica,omul care ne-a scos din rahat de nspe ori in ultimi ani, ia 150.000 pe an si nou venitul plesan ia 200.000 pe an,sau Radoi care e mai mereu accidentat are cel mai mare salariu doar pentru ca e finul lui Jiji.
Asa ca mai usor cu comparatiile berlusconi-Becali si Milan-Steaua pentru ca suntem la ani-lumina fata de fotbalul adevarat.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.